johna2 13.03.2009 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 Witam. Dzisiaj otrzymałam informację,że nie otrzymam pozwolenia na budowę ponieważ w warunkach zabudowy jest napisane-ogrzewanie obiektu ze zbiornika na gaz płynny lub olej opałowy. W projekcie ma napisane podłaczenie do sieci gazowej/gazownie planuje za rok jej wybudowanie/. Mila Pani poinformowała mnie, ze powinnam wystąpić o nowe wz./Na obecne czekałam 7 m-cy/Ponadto dodała,że jeżeli zmienię w projekcie na zbiornik a nie wykonam nie przyjma mi budynku.Co mam zrobić. Mam już zaklepana ekipę na wiosne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
johna2 14.03.2009 13:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2009 Ponawiam prośbę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
johna2 14.03.2009 23:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2009 Czy nikt mi nie pomoże? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 15.03.2009 00:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2009 Szybciutko zmiany w projekcie ( na zbornik) i składaj o PnB. Raczej tego nie przeskoczysz..Jeśli projekt jest niezgodny z wydanym WZ to nie dostaniesz PnB. Co prawda nie rozumiem po co Ci nowe WZ jeśli już jedno masz .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
johna2 15.03.2009 20:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2009 Po to,że jezeli otrzymam pozwolenie na wybudowanie domu ze zbiornikiem to nie bedę mogła tego zmienić.Dla mnie to jakiś nonsens -budowac zbiornik majac siec gazową na działce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 16.03.2009 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 Po to,że jezeli otrzymam pozwolenie na wybudowanie domu ze zbiornikiem to nie bedę mogła tego zmienić.Dla mnie to jakiś nonsens -budowac zbiornik majac siec gazową na działce.Tylko, że jeszcze tego gazu na działce nie masz. Na razie masz tylko obietnicę podłączenia. I nie masz żadnej gwarancji, że za ten rok gaz będzie w granicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mercik 16.03.2009 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 Wpisuj do PnB to co masz w WZ. Nowego WZ gmina i tak ci raczej nie wyda, skoro sieci gazowej nie ma. Pomyśl jak wrysujesz przyłącze do nieistniejącej (jeszcze) sieci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts