Gość karotka 07.11.2003 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2003 Interesuje mnie problem podłączenia przyłączy: elektryki, gazu i wody.W tej chwili jestem przed złożeniem wniosku o WZiZT i gromadzę potrzebne papiery - właśnie czekam na warunki przyłączy. Wkrótce również podpisze umowę notarialną na zakup działki i stane się prawnym właścicielem nieruchomości. Chcę zacząć budowę w kwietniu (stan 0). Kiedy moge już złożyć wniosek o przyłącza:1. przed wydaniem WZiZT2. przed uzyskaniem pozwolenia na budowę3. Dopiero po uzyskaniu ww.decyzji Proszę, podzielcie się ze mną swoimi doświadczeniami w tym temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew Rudnicki 07.11.2003 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2003 Właściwy moment wystąpienia o warunki przyłączenia - to gdy tylko mamy notarialny akt własności.Warunki przyłączenia potrzebne będą do wystąpienia o pozwolenie na budowę (wraz z projektem budowlanym i jego adaptacją).Warunki przyłączenia mają jednak swój okres ważności (około 2 lat).Potem trzeba występować o ich przedłużenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts