niktspecjalny 14.03.2009 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2009 Zaczynam ostro wykończeniówkę ale widzę ,że to ona mnie wykończy.Jak w temacie pan malarz zaproponował mi kupno w/w farby.(53zł za 2,5 litra).I tak.Na ścianie kominowej na poddaszu dziwnie mi się "uwypukliła"Rysa na długości około 50 cm raz jest a raz jej prawie nie widać.Nic z tego nie rozumiem.U córci w pokoju jest podobnie.Znajomy powiedział mi ,że to wina farby bo jest za "mocna".Z drugiej strony pomijając te wpadki "farbiane" na ścianie farba prezentuje się wyśmienicie.Jakieś uwagi mile widziane. pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NJerzy 14.03.2009 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2009 Maluj Eko-Śnieżką, będzie taniej i bez niespodzianek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 14.03.2009 23:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2009 znajomy ma racje, farba jest za mocna /rozcieńcz/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gościk 15.03.2009 00:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2009 Zaczynam ostro wykończeniówkę ale widzę ,że to ona mnie wykończy.Jak w temacie pan malarz zaproponował mi kupno w/w farby.(53zł za 2,5 litra).I tak.Na ścianie kominowej na poddaszu dziwnie mi się "uwypukliła"Rysa na długości około 50 cm raz jest a raz jej prawie nie widać.Nic z tego nie rozumiem.U córci w pokoju jest podobnie.Znajomy powiedział mi ,że to wina farby bo jest za "mocna".Z drugiej strony pomijając te wpadki "farbiane" na ścianie farba prezentuje się wyśmienicie. Jakieś uwagi mile widziane. pzdr. jest ta rysa, czy nie, bo to jest bardzo ważne, no i czy się uwypukliła. Napisałaś, że się uwypukliła na kominie, tak?. Komin to jest urządzenie pierwszej wagi. Powinnaś wezwać kominiarza, bo coś z kominem może być nie tak. I u córci może, także coś być nie tak. Ale się tym specjalnie nie przejmuj, bo komin ma taką naturę, że jak mu dać ognia to sobie folgować może. Co do farby, to jest chyba ok, farbiarz moim zdaniem bajeruje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts