schunaj 18.03.2012 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 Pani Aniu podoba mi sie projekt pelikan 310 i zamierzam go budowac, mam do Pani prosbe, czy moglaby by mi Pani podac calkowity koszt budowy w stanie zamknietym, chodzi mi o kwote przyblizona, ja rozumiem , ze zalezy to od materialow , ktore mozna wykorzystac do budowy, ale tak dla wyobrazenia koszty jakie mnie czekaja. Prosze o odpowiedz. Janusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beatagl 18.03.2012 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 Witam, gratuluje super ten Wasz domek , trzymamy kciuki za dalsze prace i bde śledzić postepy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariola3108 27.10.2013 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2013 Witaj Aniu, wpadasz tu jeszcze czasami? Mam do Ciebie wiele pytań, odezwij się proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts