Sweet Home 1 14.03.2009 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2009 Witam wszystkich. Poszukuję solidnej firmy z Trójmiasta,która podjęłaby się aranżacji wnętrza mieszkania 58m2,której nie brakuje chęci,umiejętności i zaangażowania(raz się zawiodłem)dla której dojazd 60km (z Gdyni) nie będzie oległością nie do pokonania(oczywiście mogę pokryć rozsądne koszty dojazdu). Mam wielki problem ze znalezieniem architekta z ekipą fachowców,która by projekt zrealizowała.Czuje się jakby moje mieszkanie było na końcu świata.Wszyscy na hasło Półwysep odpowiadają-za daleko Czy odległość może stanąć na przeszkodzie posiadania swojego sweet home? Mam nadzieję,że przy Waszej pomocy,nie. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sweet Home 1 15.03.2009 22:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2009 up,up:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janrenovate 16.03.2009 05:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 Czuje się jakby moje mieszkanie było na końcu świata.Wszyscy na hasło Półwysep odpowiadają-za daleko Czy odległość może stanąć na przeszkodzie posiadania swojego sweet home? Mam nadzieję,że przy Waszej pomocy,nie. Pozdrawiam. Miłość,piosenka i armia radziecka nie zna granic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Interior-Leszek Oficjał 16.03.2009 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 witamproszę o kontakt w sprawie prac remontowych.zajmuję sie już tym kilka lat i zazwyczaj klienci nie narzekają.Jesteśmy z Gdańskaproszę o kontakt , a więcej informacji i zdjęc podam na mailaLeszek OficjałFirma Remontowo-Budowlana INTERIOR660-400-112 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kowalskiarchitekci 17.03.2009 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 Witam. Mimo, ze nie jesteśmy ekipą wykonawczą, a tylko projektową chetnie podjelibyśmy się prac projektowych.. Zajmujemy sie aranżacją i projektami wnętrz. w przypadku chęci współpracy proszę o kontakt przez strone wwwhttp://www.kowalskiarchitekci.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts