Gość neo 23 07.11.2003 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2003 Prosze mi pomóc i powiedzieć jaką kolejnosc mam zachować w pracach.ocieplać dach lepiej czy rozprowadzić najpierw przewody ogrzewające od kominka .czy jest to wszystko jedno co najpierw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasiu 07.11.2003 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2003 Jeśli "ocieplać dach" to ocieplać skosy wełną i przykręcac na to płyty GK, a "przewody ogrzewające od kominka" to rury (spiro) rozprowadzające ciepłe powietrze to: a) jeśli rury będą szły po podłodze pod skosami (poddasze nieużytkowe ?) to najpierw rury potem ocieplenie - żeby nie zadeptać b) jeśli rury będą szły w ściankach poddasz i nad podwieszanym sufitem poddasz (poddasze użytkowe) to najpierw ocieplanie i szkielet pod GK, a potem rury c) jeśli nie zgdałem to podaj więcej szczegółów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts