Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

szukam glazurnika - okolice Piastowa pod Warszawą

bratanka

Recommended Posts

Witam,

Czy ktoś może polecić mi dobrego glazurnika, który ułoży płytki ze szlifowaniem kantów (bez listew na rogach). O dziwo nie jest to standardem. A do tego chciałabym, żeby potrafił też postawić dodatkowe scianki z płyty kartongipsowej.

Jak teraz kształtują się cany usług za takie prace?

Z góry dziękuję za pomoc!

• 2 weeks później...
Witam,jestem zainteresowany Pani zleceniem. Moją gwarancją dobrze wykonanego zlecenia jest długoletnia praktyka, fachowe wykonanie oraz referencje. Na życzenie mogę przesłać e-mailem zdjęcia moich prac.Jeśli jest Pani zaiteresowana moja ofertą proszę o kontakt na nr. tel. 608122206 lub e-mail: [email protected]

• 1 month później...
  • 6 months później...
Robiąc zakupy w sklepie Leroy a dokładnie glazurę i terakotę zapytałem się jednego z pracowników sklepu o osobę która mogłaby wykonać łazienkę, przedpokój, kuchnię, taras według projektu. Zaproponował skontaktowanie się z jego kolegą który pracuje przy remontach. Przyznam że warto było, bo całość wykonał zgodnie z moimi oczekiwaniami. Piszę te informacje ponieważ jest godny polecenia osobom, które chcą cieszyć się z mieszkania pięknie wykończonego. Oczywiście zgodził się na opublikowanie mojej inicjatywy na tym forum, ale nie będę robił tu reklamy, bo nie o to chodzi więc jeśli ktoś chciałby nr Tel lub zdj. z wykonanej pracy w moim mieszkaniu to zapraszam na maila [email protected]