emson 14.03.2009 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2009 Witam, chciałbym się dowiedzieć, czy ktoś z forumowiczów przebudowywał kaflowy piec kuchenny węglowy. Mam taki na cztery fajery w domu na wsi i chcę go zmodyfikować w ten sposób:Zamiast żeliwnych dość małych drzwiczek komory spalania (nad popielnikiem) - nowe drzwiczki, większe, z ceramiczną szybą( zeby ogien bylo widac).Czy ktos z Panstwa moze polecic dostawcę w/w akcesoriów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Forest-Natura 14.03.2009 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2009 Witam.Gdzie mieszkasz?Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emson 15.03.2009 10:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2009 Wojewódzstwo Lubleskie okolice kraśnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 15.03.2009 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2009 Znajdź zduna w okolicy, drzwiczki wygooglaj (być może na zamówienie), jeśli potrafisz to sam wymień i po temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Forest-Natura 15.03.2009 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2009 Witam.Wrzucę Ci w tym tygodniu na priva namiary do dobrych zdunów z Lubelszczyzny.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emson 23.03.2009 20:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 mam juz pracownikow od wtorku przychodzą drzwiczki i kafle w firmie kaf-met kupilemtemat do zamkniecia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts