Justa1719507764 20.10.2010 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2010 Cześć, cześć. Podglądałam dziennik już kiedyś, ale dopiero niedawno się zalogowałam. Chciałam powiedzeć, że bardzo mi się podoba i mam pytanie: czy dobrze mi się wydaje, że masz w jednej z łazienek mugat vanilla??? Chcę takie do kuchni, ale nie mogłam znaleźć zdjęcia w realu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ES1719504777 20.10.2010 14:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2010 Cześć, cześć Miło, że postanowiłaś się ujawnić Zgadza się, w górnej łazience są mugaty waniliowe, na żywo kolor jest delikatny, pięknie się komponuje w zestawie z szarymi płytkami podłogowymi, białymi meblami i ceramiką. Ta górna łazienka ma być w założeniu taką trochę retro i mam nadzieję, że już niedługo uda nam się ten efekt osiągnąć i podzielić się fotkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ash5 02.12.2010 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2010 o, a ja byłam zdecydowana na białe Mugaty. Ale tu widzę, że waniliowe są chyba delikatniejsze i bardziej w stylu retro. Fajnie będą wyglądać do np. lawendowych dodatków. E&S, fajnie, że znów zaczynacie działać! I ,rzecz jasna, czekamy na nowe fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miszaki 14.12.2010 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2010 Cześć E&S,Podoba nam się Wasz wystrój wnętrz. Gdzie kupiliście te kafelki (bo są prawie jak z paryskiego metra)?Piękny jest też kominek. Dokładnie o taki nam chodzi (pomalujemy go tylko na biało). Czy możecie napisać gdzie kupiliście tę drewnianą obudowę? Pozdrawiamy,Ola i Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ES1719504777 15.12.2010 19:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2010 Witam, witam i nadrabiam zaległości Miszaki, odpowiedzi na wasze pytania znajdziecie w naszym dzienniku lub w komentarzach do niego, nie jest to obszerna lektura, więc zachęcam do przeczytania Ash, działać działamy, ale niestety nie mamy teraz możliwości pochwalić się efektami, więc proszę o jeszcze trochę cierpliwości (za to u ciebie widzę wiele zmian - kominek!) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 22.12.2010 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2010 Na scyńści na zdrowiena to Boże NarodzyniCobyście byli zdrowi weselijako w niebie janieliCobyście mieli pełno goscijako na gałonzce łościCobyście mieli łobory pełne pudłacoby wom gospodyni przy piecu nie schudłaCoby się Wom darzyło kopiłodyślem do stodoły łobruciłoTak Wom Boze dejHEJ HEJ HEJ laschehttp://i1.fmix.pl/fmi1641/6909f5e0001610c84d121f70/zdjecie.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ES1719504777 05.01.2011 12:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2011 Dziękujemy za życzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 05.01.2011 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2011 Coraz cieplej u Was bardzo mi sie podoba ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 05.01.2011 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2011 Jestem pod ogromnym wrażeniem Waszych wnętrz i domku w ogóle Jest piękny i jest w nim pięknie!!! Gratuluję pomysłów! Nie wiem, co jeszcze napisać, bo naprawdę mnie prawie zamurowało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ES1719504777 05.01.2011 21:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2011 Dzięki ci Nelli Dobre Mzimu nie musisz już nic więcej dodawać, bo i tak wystarczająco nas skomplementowałaś ale dla równowagi dodam, że na co dzień to w salonie nie jest aż tak 'salonowo', bo od świąt na samym środku pokoju stoi motor na biegunach (prezent dla Juniora) i wszelkie próby przesunięcia lub usunięcia tej maszyny gdziekolwiek spotykają się z głośnym protestem (a jak głośno potrafi protestować 1,5-roczny maluch chyba nie muszę nikogo przekonywać) zdjęcia robiłam jak spał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoannaMariusz 12.01.2011 23:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2011 Witam. O Waszym kominku już gdzieś pisałam, jest IDEALNY, to dla mnie inspiracja. Cały salon b. ładny. Mam pytanie dot. kafli podłogowych, czy są praktyczne? Dziś oglądaliśmy FIORITO i są naprawdę bardzo ładne, ale cena też super, bo podobno spokojnie można brać II gat. Czy faktycznie skusić się na II gatunek? Proszę o odpowiedź Pozdrawiam cieplutko, Joanna PS Jaki kolor fugi daliście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ES1719504777 16.01.2011 17:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2011 Witamy w naszych skromnych progach, dziękujemy za komplementy i spieszymy udzielić odpowiedzi na zadane pytania. Myśleliśmy początkowo o innych płytkach do salonu, ale weszliśmy do sklepu, zobaczyliśmy Fiorito i wyszliśmy już z nimi (znaczy się z zamówieniem ) Ale muszę was uprzedzić, że na żywo to może one i mają kolor kremowy (jak sugeruje nazwa), ale na podłodze, po położeniu to nabierają raczej szarawego odcienia (nam to akurat pasuje). W praktyce się sprawdzają i nie są trudne w utrzymaniu. Poza tym cenowo dosyć przystępne, ale jeśli chodzi o ten drugi gatunek to poradziłam się męża i on nie poleca takiego rozwiązania. My mamy I gatunek i mimo to płytkarz narzekał, że dużo płytek nie trzymało kątów prostych i po prostu się 'bujało' (cokolwiek to znaczy w żargonie płytkarskim ) A fugę daliśmy białą, ale epoksydową, więc teoretycznie brud nie powinien tak mocno w nią wnikać, ale patrząc na niektóre fragmenty naszej podłogi to polemizowałabym z tą teorią :/ pozdrawiam i mam nadzieję, że nasza opinia okaże się pomocna w podjęciu przez was decyzji! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoannaMariusz 16.01.2011 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2011 Wielkie dzięki za odpowiedź i pomocne wskazówki. My też byśmy wyszli ze sklepu z tymi płytkami, ale jeszcze nie wiemy ile ich kupić. Szczerze mówiąc do salonu chcieliśmy drewnopodobne, ale Fiorito kupimy też , np. do mojej pracowni:yes:Pozdrawiam serdecznie, Joanna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 20.01.2011 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2011 widok cudny ...szczęściarze ...u nas drzewka szukać z lupą w promieniu kilometra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blueeye 28.01.2011 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 cudnie kolory piękne !! a fotel bujany - rewelacja - czy znalazł godne miejsce ?Pozdrawiam ciepło !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stasiek_ps 10.02.2011 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2011 Wtiam, Gratuluję pięknego domku i od razu mam prośbę. Strasznie spodobała mi się wasza zabudowa kominka. Jednak trudno mi ze zdjęcia domyślić się wszyskich wymiarów. Jeśli nie byłoby to problemem to skrobnijcie jakie wymiary ma zwłascza drewniany portal. I jakich wymiarów jest cegła ? Wygląda że jest troche schowana schowana pod portalem. serdecznie pozdrawiam i z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
muh 19.02.2011 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2011 Hej - kominek rewelacja - napiszcie proszę jakimi dokładnie cegłami jest obudowany - szukam tych cegieł i szukam - najbliżej pasuje mi nelissen - ale nie nie mają takiego koloru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ES1719504777 20.02.2011 08:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2011 No niestety, fotel bujany miejsca należnego jeszcze sobie nie znalazł, więc ciągle biedak błąka się po domu.. stasiek_ps - odp. już poszła, a co do pytania o cegły, to już chyba kiedyś wspominałam, że to Vandersanden Lithium czyli to: http://www.vandersanden.com.pl/index.php?strona=oferta&ofert=oferta&podstrona=cegly&id=15&idg=2&licznik=1&p=1 (w rzeczywistości nie jest taka szara jak na zdjęciu) Obecnie jesteśmy na etapie wykańczania górnej łazienki i już naprawdę niewiele brakuje, żebyśmy się mogli pochwalić zdjęciami, więc pewnie niedługo coś tu wstawimy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwek 31.05.2011 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2011 Żyjecie? Chciałabym zobaczyc jakies postepy w dekoracji domu? wiosna przyszła, prawie lato a tu cisza!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wandeczka 27.06.2011 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2011 witam,,, przejrzałam tysiące kominków, ale Wasz jest jedyny, który mnie powala - jest super - kombinuje ze swoim kominkiem - może uda mi się zagapić koncepcję bo jest boski pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts