ES1719504777 11.07.2010 19:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2010 Załóż, chętnie zajrzymy do twojego wątku! A my się musimy zmobilizować i zaktualizować nasz wątek, żeby nie wystawiać na kolejną próbę cierpliwość zaglądających tu forumowiczów Może objawi się jeszcze jakiś fan Selene? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KasiaC79 16.07.2010 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2010 Tak, tak, aktualizacja baaaardzo mile widziana. Wnętrza w moim stylu, więc podglądam, i doczekać się nie mogę na nowe zdjęcia. Ach ten kominek ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
camisa_negra 20.07.2010 23:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2010 macie kolejna fankę waszego dziennika kilka osób pytało o kafle jasne, ja spytam o te zielone (tez Opoczno?), i te cudne 10x10 na ścianie przy zlewie - jaki to producent? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ES1719504777 22.07.2010 07:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2010 (edytowane) Bardzo się cieszymy, kolejna fanko! no i super, że w końcu ktoś zachwycił się oliwkowymi płytkami, bo mnie się one strasznie podobają Zarówno gres i mozaika na podłodze, jak i te małe płytki w kuchni to Cerkolor, seria Oliwka (kiedyś Natura). Na ich stronie widziałam, że nie mają już w ofercie dużych płytek i jest mniejszy wybór dodatków, ale zostawili dekory (etno) i całe szczęście, bo są cudne!! szkoda, że u nas się jakoś nie wpisały.. Generalnie, płytki w realu wyglądają jeszcze lepiej niż na zdjęciach, więc gorąco polecam Edytowane 23 Lipca 2010 przez E&S Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 25.07.2010 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2010 A co u was w dzienniku taka cisza??? pochwalcie się nowymi zdjęciami pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aneta_S 26.07.2010 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2010 witam - Mazowsze pozdrawia Mazowsze - strony jakby jakieś znane gdzie budujecie ? Cały wieczór spędziłam na czytaniu Waszego bloga i na koniec ujrzałam ten kominek i kuchnię i skosy nad wejściem, oliwkową podłogę .. i teraz nie będę mogła spać ! Na początku też myśleliśmy o Selenie ale warunki zagospodarowania zmusiły nas do czegoś innego - bardzo żałuję teraz, choć pokoje na poddaszu tez będziemy mieć niemałe gratuluję i pozdrawiam, będę częstym gościem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 27.09.2010 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2010 fantastycznie... cieszę się, że wróciliście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ES1719504777 27.09.2010 11:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2010 Dzięki, niezmiernie miło nam to słyszeć! Wszystkich komentujących żądnych aktualizacji zapraszam niniejszym do dziennika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lilutek 28.09.2010 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2010 (edytowane) witam się, mogę tylko mało oryginalnie westchnąć i powiedzieć, że macie naprawdę pięknie. A przychodzę z prośbą o informację - już lada chwilkę bedziemy kupować naszą kuchnię - też Lidingo (ale nie na wysokość 211 - tak jak chyba jest u Was), lecz na 233, i mam problem ze znalezieniem lodówki do takiej szafki: http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/S79825715 Myślę że wymiary wnęki ma takie jak Wasza i stąd pytanie - czy kupowaliście lodówkę Ikeowską czy udało się Wam wpasować inną? a jeśli tak - to oczywiście jaką?Pozdrawiam (mam nadzieję że u nas wyjdzie choć w połowie tak pięknie jak u Was) Edytowane 28 Września 2010 przez Lilutek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ES1719504777 28.09.2010 21:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2010 Dzięki Lilutek! My do naszej szafki (211) kupiliśmy ikeowską lodówkę FROSTIG BCF159/ 65. Z tego co się orientuję, to faktycznie wymiary wnęk w obydwu szafkach są identyczne, różnią się tylko wysokością nadbudowy nad lodówką, więc nie powinno być problemu z tym modelem. My na razie nie mamy zastrzeżeń do naszej, przy kupnie kierowaliśmy się przede wszystkim brakiem czasu i niechęcią do długich poszukiwań lodówek innych producentów, które by do tej dziury akurat pasowały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ash5 29.09.2010 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2010 E& S Dołączam do zachwytów. Bardzo mi sie podobają kolory w Waszym domu, w tym oliwkowe płytki i podłoga w jadalni. Kominek, kuchnia, łazienka i w ogóle całość. Ale pozazdrościłam naprawdę tego fotela bujanego. Będę sobie polować na takie cudo. Za chwilę zostanę ponownie mamą i już wiem, że takie bujanie w fotelu może być dla młodych rodziców zbawieniem. Kto próbował ten wie...Podsumowując: macie super. Trzymam kciuki i kibicuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ES1719504777 29.09.2010 07:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2010 No to chyba cię nie pocieszę Ash5, jeśli powiem, że moi rodzice upolowali ten fotel na giełdzie staroci w Kaliszu za kilkadziesiąt złotych... co prawda, było to parę lat temu, ale i teraz można tam znaleźć niezłe cacka w super cenie, tak więc wszystkim odwiedzającym najstarsze miasto w Polsce gorąco to miejsce polecam!! generalnie, Wielkopolska starymi meblami stoi, zwłaszcza okolice Kościana,o czym już kiedyś chyba była mowa u Monah, krajanki naszej.. bo my rodem i duchem też stamtąd właśnie, tylko przygnało nas do stolicy Mazowsza i tak tu osiedliśmy.. a jako młoda mama w pełni potwierdzam zbawienny wpływ bujania w fotelu, zwłaszcza takim, na skołatane nerwy rodziców trzymam kciuki za szczęśliwe rozwiązanie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ash5 29.09.2010 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2010 Wiesz, jestem szaloną optymistką, więc "udało się Twoim rodzicom- uda się i mnie" I nie da się ukryć, mimo, że osiadłam na Mazowszu to wielbicielką Wielkopolski jestem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwek 30.09.2010 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2010 Informuje, że i mi sie podba bardzo! i salon bym chciała zobaczyć A jak się spisuje panel brodzikowy? bo zdaje się taki sam mamy, ale że ja od czerwca czekam na brodzik, to jeszcze nie miałam okazji go wybróbować. Mój mąż przy montażu powiedział, że to szajs straszny jest, dlatego pytam jak się sprawuje. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ES1719504777 30.09.2010 19:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2010 też bym chciała salon zobaczyć ale na razie fundusze wyczerpane, więc czekamy do świąt.. panele prysznicowe mój mąż skomentował jeszcze bardziej dobitnie niż twój (zamawiałam je pod jego nieobecność), ale powiesiliśmy je i jakoś się trzymają, tyle mogę powiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 01.10.2010 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2010 pieknie u ciebie. Kocham calym sercem twoj kominek !!! moj jest z cegly, ale bez wkladu (otwarte palenisko). Nie mam jeszcze obudowy, a twoja jest IDEALNA !!!! teraz kuchnia, wyobraz sobie ze w obecnym mieszkaniu mam biala Lindigo i jestem bardzo zadowolona nad wyspa przewidzialas pochlaniacz? Pytam bo mam podobnie ustawiona kuchnie i sie zastanawiam czy pochlaniacz nie przysloni okna. Jak myslisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ES1719504777 01.10.2010 13:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2010 Witaj googulku, kolejna fanko mojego kominka (chyba założę osobny wątek w komentarzach dla tego mojego paleniska) dziękuję za słowa uznania, otwarte palenisko - super sprawa, ale w naszych warunkach niewykonalne (mamy małego brzdąca, który niedawno nauczył się chodzić i jest po prostu... wszędzie) kuchnia jak dotąd sprawuje się świetnie, ja też jestem bardzo zadowolona z wyboru tego modelu, a pochłaniacza żadnego nie przewiduję. Małżonek stwierdził, że przy takiej kubaturze kuchnio-jadalnio-salonu i ilości okien (z wywietrznikami) nie będziemy robić żadnego okapu, no i tak zostało.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 01.10.2010 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2010 To mnie pocieszylas, bo u nas tez pochlaniacza nie bedzie, ze wzgledu na okno wlasnie. A tyle co ja gotuje to mysle ze zle nie bedzie. Co do Lindigo to naprawde mam ja juz od 5 lat (w polsce chyba jest dostepna od niedawna) i wciaz wyglada swietnie. raz tylko dawalam dzwiczki do wymiany od szafki przy zmywarce bo mi farba od pary zaczela schodzic. Wymienili bez problemu i nawet roznicy w odcieniu nie bylo! jestem wiec swiecie przekonana ze bedziesz super zadowolona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konstancja30 01.10.2010 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2010 bardzo ładny domek ... w ciągu ostatniego miesiąca targana dylematem koza czy kominek obejrzałam ... nie wiem ile ale to koszmarnie dużo było kominków ale wasz jest drugim który mnie ujął ... cegła na zdjęciu jak dla mnie idealna ... i kuchnia ... kolejne białe cudo inaczej i ślicznie ... na temat łazienki niczym paryskie metro ... nic nie powiem bo o rzeczach idealnych cóż można powiedziec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ES1719504777 01.10.2010 14:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2010 Rosnę, rosnę, rosnę!!! witaj konstancjo i dziękuję za aż tyle komplementów! a swoją drogą, jestem bardzo ciekawa tego pierwszego kominka, który cię ujął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts