mleczajka 24.08.2011 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2011 Kominek rewelacyjny, jak i reszta domu, bardzo w moich klimatach. Będę się inspirować.Czy mogę prosić o wymiary portalu drewnianego? Może być na priv. Będę Ci bardzo wdzięczna. Pozdrawiam serdecznie. Sylwia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzikma 27.08.2011 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2011 Witam i mam ogromną prośbę-jęsli zajrzycie tu jeszcze.Skąd jest stół i krzesła-podobają mi się bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 05.12.2011 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 Witam!Ja też jestem fanką waszego domu :)Bardzo mi się u Was podoba!Przywędrowałam do Was z wątku o kominkach!Kominek jest super-moja inspiracja;) Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yvs 26.09.2012 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2012 Kominek rewelacyjny, jak i reszta domu, bardzo w moich klimatach. Będę się inspirować. Czy mogę prosić o wymiary portalu drewnianego? Może być na priv. Będę Ci bardzo wdzięczna. Pozdrawiam serdecznie. Sylwia Sylwio, szukam kontaktu do E&S również w temacie kominka, czy kontaktowałaś się z nimi może poza forum....? Dawno nie zaglądali do swojego dziennika budowy.... Będę wdzięczna za informację Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yvs 26.09.2012 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2012 Stasiek, a może Ty mógbyś mi pomóc....? szukam kontaktu do E&S również w temacie kominka, czy kontaktowałeś się z nimi może poza forum....? Dawno nie zaglądali do swojego dziennika budowy.... Będę wdzięczna za informację Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts