lukasz_p 14.03.2009 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2009 Witam, polecam Pana Jana Stasiaka i jego górali, ekipa solidna, uczciwa, słowna, tempo prac ekspresowe.. u mnie robili konstrukcję, pełne deskowanie, papowanie oraz kładli dachówke ceramiczną, jestem bardzo zadowolony! mieszkają w okolicach Oświęcimia i stąd maja baze wypadową na całą małopolskę i śląsk, dlatego myslę że wielu osobom może przydać się ten namiar: Jan Stasiaktel. 507 067 680 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zorza 16.05.2009 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2009 A czy dysponujesz jakimiś fotkami Twojego dachu? Poszukujemy ekipy dekarzy właśnie w okolicach Oświęcimia i ciekawi nas efekt pracy ludzi, których polecasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RAMILA 10.07.2009 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 A ja mam pytanie czy możesz polecić też jakąś inną ekipe z okolic Oświęcimia,myślę że skoro jesteś w trakcie budowania to masz jakieś rozeznanie z takimi ekipami będę wdzięczna za jakiekolwiek informacje,pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RAMILA 19.07.2009 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2009 Widzę,że autor tego postu tu nie zagląda i chyba się nie doczekamy na odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts