Ania Kmieć 14.03.2009 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2009 Bardzo prosze komentowac oraz pisac o czym chcecie odnosnie mojego domku.Dzeikuje i pozdrawiam wszystkich komentujacych! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkaj 15.03.2009 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2009 Witam!Jak się nazywa projekt? Może uda ci się wkleić rzuty i opowiedz czy coś zmienialiście w projekcie. Gdzie budujecie?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania Kmieć 15.03.2009 15:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2009 Witaj malkaj Nasz projekt nazywa sie Pelikan GL 310, jest to domek z uzytkowym poddaszem.Chcialam wkleic rzuty ale jeszcze musze pouczyc sie jak to zrobic. Budujemy sie w Izbicy kujawskiej w Kujawsko-Pomorskim.Mala miejscowosc na pojezierzu kujawskim. W razie jakis pytan pisz smialo, ja postaram sie w swoim dzienniku wszystko opisywac. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania Kmieć 15.03.2009 16:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2009 (edytowane) malkajudalo mi sie dodac rzuty wiec zapraszam do dziennika Edytowane 1 Czerwca 2010 przez Ania Kmieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkaj 15.03.2009 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2009 Aniu, Twój dom jest zgrabny i funkcjonalny. Podoba mi się zadaszony taras i wielkość pokoi - są dość duże (sprawdzałam m2 na stronie). Prawie wszystko co potrzebne rodzinie zmieściło się na parterze, a poddasze jest miłym dodatkiem. Podobają mi się parterówki z użytkowym poddaszem, ale ja mam już dość duże dzieci (18 i 16 lat) i w moim projekcie chcę uwzględnić to, że przez jakiś czas dłuższy lub krótszy mogą wygodnie mieszkać z nami (nawet jedna dodatkowa rodzina na górze). Gdybym miała mniejsze dzieci na pewno budowałabym podobną do Twojej parterówkę- moją faworytką była na początku Frida z Archipelagu. Gratuluję, że tak szybko nauczyłaś się wklejać zdjęcia i rzuty. Teraz Twój dziennik będzie atrakcyjny dla wzrokowców! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania Kmieć 16.03.2009 15:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 Ciesze sie malkaj ze moj domek ci sie podoba, taki od poczatku mial byc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolkakru 22.03.2009 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2009 Witaj Aniu w gronie miłośników Pelikana. Ja w nim mieszkam od sierpnia ubiegłego roku. Dokonaliśmy jednak pewnych zmian, których absolutnie nie żałujemy. Zastanów się nad wszystkim, zanim przystąpicie do wznoszenia murów.Jeśli masz troszkę czasu i ochotę, to poczytaj mój dziennik budowy, opisałam w nim dokładnie, jak przebiegała nasza budowa i co zmieniliśmy.Mieszka się przecudownie,teraz zabieramy się za zewnętrzną część domu-elewacja, tarasy, podjazdy.Życzę Ci przyjemności w budowaniu, jak najmniej kłopotów i mądrych przemyślanych decyzji! Pozdrawiam, Jola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania Kmieć 22.03.2009 18:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2009 Witaj Jola. Ciesze sie, ze dodalas komentarz .Musze Ci napisac, ze jestes w pewnym stopniu moim guru.Pilnie z mezem sledzilismy do co u Was sie dzialo i z niecierpliwoscia czekalismy na kazde nastepne zdjecie Twoj dziennik znam prawie na pamiec Pieknie wszystko opisalas i urzadzilas.Te schody, lazienki salon!Wszystko piekne i gustowne.A domek jest sliczny,nie zaluje ze go wybralismy.Mamy troche problemy z terenem bo jest bardzo mokro ale jak poczytasz co dzis napisalam to dowiesz sie co sie ostatnio dzialo.Rowniez goraco pozdrawiam i mam nadzieje ze bedziesz mnie odwiedzac, zapraszam do dziennika i komentarzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renata27 22.03.2009 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2009 Witamy serdecznie kolejną kobietkę budowniczą Życzymy powodzenia w zmaganiach budowlanych i czekamy na kolejne fotki. Pozdrawiamy gorąco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania Kmieć 22.03.2009 20:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2009 Witam Renatkę.Zapraszam do czytania i komentowania! Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolkakru 22.03.2009 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2009 Aniu, dziękuję Ci bardzo za miłe słowa. Szczerze mówiąc, już rzadko wchodzę na forum, nieraz podczytuję inne dzienniki, gdy szukam czegoś odnośnie np. urządzenia działki. Teraz jednak będę znów częstszym gościem, chociażby dlatego, aby zobaczyć, co się u Was dzieje.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolkakru 28.03.2009 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2009 No, no Aniu, fajnie to wygląda! My dziś troszkę porządkowaliśmy działkę i posadziliśmy kolejne tuje -20 sztuk. Też się napracowaliśmy!Poza tym szukamy w sklepach i w Internecie klinkieru na tarasy.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolkakru 22.05.2009 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Aniu, jak będziecie w takim tempie budować, to pewnie w tym roku zamieszkacie! Jestem zszokowana postępami na waszym placu budowy. Tylko pozazdrościć robotników! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolkakru 27.07.2009 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 Aniu, bardzo ładnie, jakbym widziała swój domek! Też zrezygnowaliście z drewnianych słupów-bardzo dobrze. Wyobrażam sobie, jak się cieszysz każdym nowym elementem domu. Życzę Ci powodzenia i wielu wrażeń, pozdrawiam,Jola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolkakru 16.08.2009 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2009 Bardzo ładnie. Nie dałaś żadnego zdjęcia z prawej strony dachu i z tyłu (taras). Zastanawiam się, gdzie zrobiliście okna dachowe na piętrze. Nie pokusiliście się o okno na strychu? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolkakru 21.09.2009 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 Aniu, czekam na następne wpisy i zdjęcia! Co się dzieje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania Kmieć 22.09.2009 18:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 Przepraszam,że nie pisze ale jestem chora i nie mam nawet siły niczego wklejac i opisywac.Może jutro jak sie lepiej poczuje to dodam. Nie martw sie droga Jolu, nie zapomniałam o dzienniku,zbieram materiały i napewno bede pisac Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arturmargol 29.09.2009 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 Aniu życzę szybkiego powrotu do zdrowia i czekam z niecierpliwością na kolejne zdjecia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolkakru 30.09.2009 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 Fajnie, Aniu, że wstawiłaś nowe zdjęcia. Widzę, że prace na poddaszu ruszyły pełną parą! Robicie łazienkę, jak w projekcie, czyli nad sypialnią? Z pracownikami tak już jest, raz lepiej raz gorzej. Ale o tych gorszych sprawach się szybko zapomina, jeśli coś idzie do przodu. Cieszymy się wówczas, że mamy kolejny etap za sobą. Wszystko będzie dobrze Aniu, każdy z nas przeżywał budowę. Gdy zamieszkasz, to będzie ona tylko miłym wspomnieniem! Pozdrawiam, życzę Ci zdrowia i zadowolenia z postępów w budowie domku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania Kmieć 02.10.2009 10:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 arturmargol dzieki za dobre słowo. Jolu Tobie oczywiscie tez!! Juz dochodze do siebie.Mam juz kilka zdjec okien wiec postaram sie je wstawic! arturmargol widze ze dołączyłes do grona forumowiczów!Ciesze sie i zycze powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts