jolkakru 28.10.2009 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 Aniu, witaj! Zdenerwowałaś się "troszkę" na swoich majstrów-budowlańców:( No cóż, tak to już z nimi bywa. Chyba w każdym dzienniku można znaleźć słowa niezadowolenia inwestorów. Nie jesteś więc jedyna. Nie denerwuj się, odpocznij zimą, planuj urządzanie domku. Wszystko będzie dobrze. I tak pięknie się "uwinęliście" w tym roku. Fajnie mi się ogląda Twoje zdjęcia, wracają wspomnienia- już tylko wspomnienia. Zobaczysz,że po wprowadzeniu się do domku zapomnisz o wszystkich kłopotach! Złoty dąb to bardzo ładny kolor okien- będzie śliczny Pelikan! Miłego wypoczynku po trudnym roku budowlanym, pozdrawiam serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebapietno 20.02.2010 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2010 witam również buduję ten domek i jestem na etapie stropu i zastanawiam się nad podniesieniem dachu. i mam pytanko czy daje to duże różnice w wielkości poddasza. oraz strukturze dachu tj. wielkości elementów więźby i blacho dachówki ? oraz ile tych drewna i blacho dachówki wychodzi na dach?? pozdrawiam wszystkich serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania Kmieć 20.05.2010 11:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2010 Witaj.Przepraszam ze dopiero odpowiadam ale to dzis nadrabiam wszędzie zaległości.Dawno mnie tu nie było.Jesli chodzi o miejsce na poddaszu to jest go napewno wiecej.Wizualnie, ale i tez widac po metrach np.tynków.Wszystkie pomieszczenia sa wieksze i dzis moge powiedziec ze nie załuje bo gdybysmy nie podniesli to poddasze byłoby naprawde niskie.Co do materiału to tylko pustak(ewentualnie to z czego budujecie) zwiekszy sie na kolejne warstwy, bo przecież powierzchnia dachu sie tu nie zmienia!Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewelina2010 01.06.2010 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2010 Witam serdecznie, Oglądając zdjęcia waszego domku zauważyłam że w waszym sąsiedztwie wybudowano domek z wierzyczką chyba to jest zameczek z pracowni archetonu. waja buduję projekt kaprys który jest bardzo podobny do tego tylko ma podpiwniczenie pod całością. Nie wiecie państwo czy ci wasi sąsiedzi publikowali zdjęcia swojego domku gdzieś na muratorze albo czy nie przesłaliby mi zdjęc z wnętrza swojego domku na maila? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolkakru 29.05.2011 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2011 Witaj, Aniu! Nie wstawiasz żadnych zdjęć, nic nie piszesz! Co się u Was dzieje, mieszkasz w domku? Pozdrawiam, Jola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts