Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Witam

Zamierzam wybudowac dom wg. projektu Osina (http://www.dom-projekt.pl/projekt-domu-93.htmll). Przegladalem tysiace projektów-katalogi, internet,czasopisama- i jak narazie ten mi najbardziej odpowiada. Ma wszystko to czego oczekiwalem.

Piwnica z miejscem na drobny warsztat, kotlownie i garaz( byc moze postawie sciana dzielowa z tylu garazu i tymsamym wygeneruje dodtakowe pomieszczenie - skladzik). Na parterze salon ok 30m2 (po zliwkidowaniu scianki dzialowej z pokojem), kuchnia, gabinet i lazienka. Poddasze 3 sypialnie lazienka i pralnia/suszarnia.

Pozatym atutami sa, wg mnie oczywiscie - nieskomplikowany dach oraz prosta bryla domku.

Wdzieczny bym byl za jakiekolwiek komentarze (zanim postawie kropke nad "i" i zamówie ów projekt.

Szczególnie wdzieczny bym byl osobom które wybódowaly dom wg tego projektu (lub jakiejkolwiek jego wersji)

Z góry dziekuje.

• 1 year później...
Poszukiwania projektu zajęły mi masę czasu. Osina była pierwszym, któy wpadł mi w oko. Potem rozglądałam się dalej, ale ostatecznie wybrałam ten domek. Jestem teraz na etapie instalacji wewnętrznych, więc jeszcze bardzo dużo przede mną. Ale dotychczasowe ekipy, które pracowały przy budowie były nim zachwycone. Ładny, funkcjonalny i można go świetnie zaadoptować do wszystkich warunków. Jak chcesz więcej informacji o tym projekcie, zaloguj się na http://www.mybudujemy.pl Oprócz mnie jest tam jeszcze jedna osoba, która buduje Osinę. Znajdziesz tam też trochę zdjęć z budowy. Pozdrawiam i powodzenia...