d-d 15.03.2009 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2009 Witam, poszukuję projektanta na terenie Warszawy i okolic (najlepiej Marki, Ząbki, Zielonka, Kobyłka, Wołomin). Chcę zaprojektować dom w stylu tzw. "nowoczesnym" o powierzchni użytkowej ok.170-180 m2 + 2 stanowiska garażowe. Możecie polecić jakiegoś solidnego i taniego projektanta, który będzie mógł wykonać dla mnie taki projekt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hoe 16.03.2009 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 WitamJestem architektem zamieszkałym obecnie w Otwocku, info o mnie na stronie www.homohome.plReszta na priv forum.budujemydom.plPozdrawiamGrzegorz Starzak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arch-bartek 16.03.2009 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 Witam Abym mógł polecić świetnego projektanta proszę o adres lub telefon, lub kontakt na [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts