bansz 15.03.2009 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2009 chciałam Ws zapytać, czy jak będę chciała odliczyć Vat, a płaciłam kartą kredytową czy płatniczą, to czy mam mieć samą fakturę czy mam mieć również potwierdzenie zapłaty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darekpt 15.03.2009 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2009 w tamtym roku dawalem same f-vat - potwierdzen nawet nie mialem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
civic9 16.03.2009 01:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 zwykle nie żądają, ale mogą zarządzać. wyciąg z karty będzie w takim przypadku wystarczający. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
danut 16.03.2009 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 Mam pytanko odnośnie faktur. Czy adres na fakturach powinien być adresem zameldowania (tam gdzie obecnie mieszkam), czy adresem budowy??czy to ma jakieś znaczenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bansz 18.03.2009 18:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 My zawsze w fakturach podajemy adres stałego zameldowania. Dla stałego miejsca zamieszkania mamy inny US niż US w którym skłądamy np. Pity czy wnioski o zwrot Vat. Nigdy nie było z tym problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts