ewe 26.11.2008 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 kochani jutro musz podjać decyzję - pomocy !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wingerman 26.11.2008 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 ewe to jeszcze nie podjelas ostatecznie decyzji ze swoim wall-e? Myslalem ze klamka zapadla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jolasia 26.11.2008 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 ewe niestety nie udało mi sie jeszcze obejrzeć tych płytek na żywo, ale tak jak wspomniałam wczesniej zapowiada się to ciekawie. Jeśli widziałaś płytki i podobają Ci się to alleluja i do przodu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewe 26.11.2008 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 Kochani żeby to było takie łatwe..... a jak spiernicze to pare lat bede na to patrzec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iva_marti 26.11.2008 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 Nie widziałam tych płytek w realu. Na zdjęciu wyglądają fajnie ,a z Twojego opisu wydają się przecudne. Pomysł, podkreślenia tej ściany z okapem, bardzo fajny. Jeżeli kolorystyka tych płytek pasuje do koloru kuchni to myślę ,że będzie to bardzo ciekawie wyglądać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamil_wr 26.11.2008 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 Płytki te sa ułożone w sklepie "glazura królewska" w Warszawie na wylocie do minska mazowieckiego!!! Fajnie to wyglada!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piu 26.11.2008 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 są świetne !!! działaj http://www.opoczno.com/products/2313.jpg bardzo mi się podoba, że myślisz o tej koncepcji w nawiązaniu do kolorystyki i stylu wnętrz całego domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iva_marti 26.11.2008 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 może powinnaś zabrać kawałek okleiny/forniru z jakiej będa robione meble. Porównać w świetle sztucznym i dziennym z płytkami -czy klolory się nie gryzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Uczniaczek 28.11.2008 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 Butterfly uff ulżyło mi Jednak krem Wingerman a ja dziękuję za Twoją uwagę, zwrócę na to uwagę przy projektowaniu i realizacji swojej łazienki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Uczniaczek 28.11.2008 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 I jeszcze jedno pytanie: Taura, Butterfly - jakich fug użyłyście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
butterfly 30.11.2008 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2008 Mapei jaśmin.Przy brązowych płytkach czekolada.Chcielismy wszedzie epoksydową ale glazurnik nie za bardzo chciał się tego podjąć - duże ryzyko przy szlifowanych kantach.Została fuga na podłodze i przy wannie (epoksyd) - reszta normalna, ten sam kolor. Ale - uwaga - mimo, że ten sam kolor, ta sama firma kolor różni się - epoksyd wyszedł jaśniejszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DZIDZIAK 01.12.2008 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2008 Witam, Zastanawiam sie na zakupem plytek opoczno ORGANIC do swojej łazienkii. Treraz obmyślam jak to by je ładnie ułozyć, pomysłów jest troche ale nie wiem jak to będzie z rzeczywistości. Łazienka jest mała 1.7 x 2.20 tak więc chce zeby byla optycznie wydawal sie wieksza. Tak więc mam prośbę ma może ktoś jakieś ciekawe pomysły a wszególności doświadczenie z tymi płytkami (fotki uwagi wszystko co, jak połączyć) . Byłbym bardzo wdzięczny za odpowiedź. Pozdrawiam i czekam na odzew Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwo_kot 01.12.2008 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2008 Jak widzę królują brązy, beże i szarości. A ja mam satysfakcję" różową i wygląda rewelacyjnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agapiotr 02.12.2008 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2008 Nasza dolna mała łazienka ułożona jest właśnie w organice grafitowo kremowej, na podłodze mauri krem, może jutro uda mi sie wstawieć fotkiAga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DZIDZIAK 03.12.2008 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2008 dzieki, beda wdzieczna:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewe 03.12.2008 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2008 Płytki zamówione Trzymajcie kciuki !. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wingerman 03.12.2008 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2008 Płytki zamówione Trzymajcie kciuki !. Oba na raz czy mozna zamiennie? POytam bo z dwoma zacisnietymi kciukami to trudno sie pracuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iva_marti 03.12.2008 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2008 Z niecierpliwością czekam na efekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewe 04.12.2008 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 Oba na raz czy mozna zamiennie? POytam bo z dwoma zacisnietymi kciukami to trudno sie pracuje quote] można zamiennie byle mocno ściskaj płytki przyjeżdzają w poniedziałek to pod koniec tygodnia zmaieszcze efekty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
milew 04.12.2008 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 Mam nadzieję że nie trafią ci się takie jak nam, nasze na pewno nie były opoczno. Jakieś włoskie coś wybraliśmy te bo chcieliśmy dać pionowy pasek przy okapie. Okazały się tak twarde że nie można było w tym nic wywiercić a potrzebowałem 4 dziurki 6mm.Ostatecznie pękły 4 płytki (wszystkie na zamówienie dobrze że mieli) parę wieteł łącznie za 60zł i pół dnia wiercenia. Przekląłem te płytki, ale efekt ciekawy wyszedł chyba bo jeszcze mebli nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts