Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

OPOCZNO - dyskusje o płytkach, kolekcjach, jakości, układaniu

akinom

Recommended Posts

Szanowna Redakcja usunęła mój wątek na temat jakości płytek Opoczno Linero na życzenie Opoczna.

Cóż, to chyba świadczy samo za siebie...

Podobno zaproponowali mi skorzystanie z reklamacji. Szkoda, że nie dostałam tego maila, a jedynie takiego, gdzie stwierdzili, iż niemożliwe jest, żeby płytki były złej jakości, bo przecież Opoczno jest wiodącym producentem płytek w Polsce 8)

Zainteresowanych historią oraz zdjęciami krzywych płytek zapraszam na priv.

• Odpowiedzi 1,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

no super zachowanie szkoda ze klientów z reklamacjami tak szybko nie obsługują jak wątki na ich temat, powiem tak ostrzegano mnie przed opocznem ale stwierdziłam że płytki za ponad 100 zł za metr będą ok i co oczywiscie sie przejechalam, beszczelnie powsadzane płytki z wadą produkcyjna bo niemozliwe jest to aby w co drugiej paczce na tej samej wysokości płytki było zjechne, tłumaczyli że to może transport tylko żadnych odłamków w paczkach nie było i to wogóle nie wyglada na uszczebiebie tylko na wade fabryczną jak zrobie zdjęcie to wkleje, takze zastanówcie sie nad opocznem albo sprawdzajcie kazda płyke przy odbiorze i oczywiscie kupcie towar wczesniej bo na reklamcje sie czeka jesli ja wogóle uwzględnią!!!! :evil: :evil: :evil: :evil:

Witam wszystkich :lol:

jestem na etapie projektowania łazienki i zastanawiam sie właśnie nad kafelkami...

głównymi faworytami jest własnie kolekcja inwencja z opoczna jak również snake z opoczna...

i dlatego zwracam się o pomoc... ma ktos moze takowe płytki?

głównie chodzi mi o kolekcje inwencja (bo o snake był już temat i nikt sie nie pochwalil :p)

pozdrawiam

Gość AsKier

ja również pisałem w tym wątku i powiem ci jedno

iż niemożliwe jest, żeby płytki były złej jakości, bo przecież Opoczno jest wiodącym producentem płytek w Polsce

twoje stwierdzenie sprawia wrażenie że w ogóle nie zgłosiłaś tej reklamacji...

poproszę druk jaki dostałaś z fabryki a ci uwieżę,

ja mam linero niebieskie (jutro fuguję) i nie miałem problemów poza 2 sztukami, które wymienił mi przedstawiciel firmy.

Gość AsKier
takze zastanówcie sie nad opocznem albo sprawdzajcie kazda płyke przy odbiorze i oczywiscie kupcie towar wczesniej bo na reklamcje sie czeka jesli ja wogóle uwzględnią!!!! :evil: :evil: :evil: :evil:

hmm nie rozumiem waszych opinii zupełnie - jak kupicie starą kiełbasę to również będziecie wyżalać się na forum? czy będziecie starali się ze sprzedawcą rozwiązać problem? tak na reklamację się czeka według polskiego prawa 14 dni na kontakt ze strony producenta..

i tak kupując samochód w salonie nie oglądasz lakieru czy nie jest porysowany? tylko wsiadasz i jedziesz - idąc dalej kupując nowy telefon nie sprawdzisz czy się włącza? wiem, że oglądanie pojedynczych płytek jest chore ale grunt to dobry kontakt ze sprzedawcą, któremu zależy na klientach...

odnoszę wrażenie, że Polacy stworzeni są do narzekania ..

btw nie zapominajcie, że ja również miałem 2 szt dekoracji uszkodzone ale nie leciałem z mordą tylko grzecznie poprosiłem (najpierw sprzedawcę a później przedstawiciela o załatwienie sprawy)

grunt to chcieć a to co przedstawiacie jest żałosne

:p Witam! A ja myślę o tym gresie opirus do kuchni...? Chyba można tak? :wink:

z pewnością można, opoczno prezentuje nawet takie kuchenne aranżacje, super wygląda opirus w nowoczesnej, surowej kuchni :-)

madzia.a

real cotto też jest fajny, ale moim zdaniem nie tak ciekawy i oryginalny jak opirus...