Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

mam., ale nie w turkusie ale w czerwieni i ecru. zdjęć nie mam bo łazienka nie skończona. Powiem tylko że ten dekor w kółka (u mnie czerwony) jest piękny, kazdy się nim zachwyca. No i podłoga ecru też ładnie wygląda. Chyba powinno byc jedno zdjęcie w moim dzienniku.

Izulek...fajnie wyglada:)

prosze o wiecej fotek ;)

a powiedz mi zadowolona jestes z tych plytek?

ja tez mysle o tym dekorze w kółka :)

i zastanawiam sie czy dac ecru podloge czy szara ?

Fotki będą jak skończymy łazienkę, może za tydzień, dwa.

Nie używamy jeszcze tej łazienki, więc trudno się wypowiedzieć na temat utrzymania czystości itp. Ale wyglądają fajnie i z tego jestem zadowolona.

U nas szary nie pasował, i ten ecru jest bardzo ładny. Zależy jaką dużą masz łazienkę, bo w małej ciemna podłoga to chyba nie bardzo.

• 2 weeks później...

Podnoszę, bo może ktoś już zrealizował projekt i miałby ocho podzielić się wrażeniami :)

Przy okazji ogłaszam: kupię na sztuki (nawet pojedyncze) płytki z kolekcji jesli komuś się zostało lub kupię chętnie z kimś na spółę (mam patent na dostawę).

Potrzebuję min.12 dużych płytek krem i min.6 dużych płytek brąz gold.

Paczki są po 10 sztuk, więc dla tych 2 brakujących musiałabym zapłacić 200zł więcej :roll: Jeśli ktoś miałby ochotę się podzielić to gorąco zapraszam!

Wydaje mi się, że płytki z tej kolekcji zostały wykorzystane w ostatniej metamorfozie w programie Dekoratornia.

http://www.dekoratorniatv.pl/odcinek_202-203

Wlasnie kupilam te plytki w kolorze czarno bialym. Sa piekne.

Do projektu dolozono mi jeszcze czarna mozaike(te drobne kosteczki).Projekt mam bardzo ciekawy. Za tydzien ma byc fachowiec :wink:

Witam

Robimy w Opirusie dwie łazienki i "fartuch" w kuchni. Mam pytanie, czy przed fugowaniem impregnowaliście czymś te płytki żeby potem bez problemu je doczyścić , trochę się boję , że przy takiej fakturze może być cięzko.. ;)

Pozdrawiam

K.

ja mam je tylko na scianie w kuchni

niczym nie impregnowałam zawsze bylam przekonana że impregnuje się tylko gres szkliwiony :roll: ale jesli tak nie jest to dobry pomysł żeby zaimpregnować szczególnie podłogę (widziałam w salonie nie wyglądalo to dobrze na wystawce w rowkach niedomyty brud :-? )

Ja się podłączam do pytania o płytki Jazz. Podobają mi się bardzo te turkusowe na zdjęciach Opoczna.

Czy można prosić kogoś o zdjęcia łazienki w tych płytkach?

witam

ma ktos moze wykonczona łazienke tymi plytkami??

najbardziej interesuje mnie podloga a konkretnie organic mauri grafit.

a i jeszcze mozaika grafitowa nie moge nigdzie znalezc jej zdjecia w realu :(