cieszynianka 12.10.2009 23:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 Tu: http://forum.muratordom.pl/lazienka-opoczno-organic-aranazacia,t146248.htm?highlight=organic%20opoczno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysiekpg 13.10.2009 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 dzieki, te zdjecia przekonaly mnie co do slusznosci mojego wyboru. mam tylko nadzieje ze ma ktos z was mozaike grafitowa bo naprawde zalezy mi zeby ja zobaczyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 13.10.2009 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 Grafit na podłodze zobaczysz u mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lamia6806 14.10.2009 05:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 Moja dolna łazienka w kremie. Chciałam połaczyć z brązem, ale za ciemno.Dekory (te ze sreberkiem ) wg mnie brzydkie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badelvi 15.10.2009 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 Proszę o odpowiedz! Zamierzam kupic gres Naturale ponieważ bardzo mi się podoba. Jednakże czytając powyższe opinie troszkę się przeraziłam - szczególnie informacją, że się rysuje! Czy ma ktoś jeszcze jakieś doświadczenia którymi może się podzielić?Bardzo interesuje mnie to czy dobrze się sprawuje na podłodze pod kątem brudu? Łatwo się myje? Bardzo prosze o odpowiedz!!Może być na adres [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leli1 15.10.2009 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 Z perspektywy ponad roku uzytkowania:Rysy, które zrobiły mi sie na początku (od sprzączki z plecaka) to jedyne jak dotychczas. Doszło peknięcie kafli pod lodówką, ale mozna to zwalić bądź na niewłaściwe ustawienie lodówki czy też na szkody górnicze, bo tąpnięcia dość konkretne mamy często.Nie ukrywam, że mimo nieco mazajowatej powierzchni brud jest widoczny. Chcąc zachować jaki taki wygląd musze myć codziennie, za to myje się bezproblemowo.Sumując - nie jest tak żle! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gogdi 15.10.2009 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 ja mam ten brązowy na podłodze w przedpokoju i brązowy mieszany z kremowym w kuchni. Kładzione rok temu.Szczerze najchętniej bym to wszytsko skuła i wyrzuciła, zwłaszcze brązowe. Dobrze jest chwilę po umyciu płynem nabłyszczającym. Poza tym ciągle wyglądają jak brudne, a myję codziennie. Co do rysowania się - nie zauważyłam, u mnie bez skazy, żadnych pęknięć ani rysek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 15.10.2009 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 ja na prawie całym parterze mam płytkiw kolorze kremowym a w przedpokoju wstawkę z brązowych płytek (6 sz) już widzę ze bedzie różnica w utrzymaniu czystosci z niekorzyścią dla brązu bo na nim widać wszelki pył i smugi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badelvi 15.10.2009 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 Bardzo dziekuje Wam za szybkie odpowiedzi! Tak sie napalilam na te plytki naturale bez, ze jak czytam te odpowiedzi to mam metlik w glowie NIe ukrywam, ze troszke jest ze mnie leniuszek i stac sie niewolnikiem swojej podlogi nie chce mi sie Podobaja mi sie jeszcze plytki NAXOS ale wystepuja tylko w kwadracie - a ja zachorowalam na prostokatne kladzione w karo i mijajace sie Pozdrawiam bardzo serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukart 17.10.2009 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2009 macie super projekty zazdroszcze Wam takich bo mnie niestety nie stac zeby taki zrobic chyba ze ktos tu jest taki co lubi posiedziec sobie w takim programiku i zrobilby dla mnie projekcik? bylbym wdzeczny pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 17.10.2009 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2009 w sklepie zobią ci za darmo, jeśli kupisz u nich płytki [/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukart 17.10.2009 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2009 wiem ale tam maja drozsze plytki nawet o 5-10zł a tam gdzie maja po atrakcyjnej cenie to niestety projektow nie robia :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 17.10.2009 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2009 ja kupiłam w salonie firmowym -taniej i z projektami (ale za to zwrotów nie przyjmują a trochę nam zostało ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebjan 18.10.2009 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2009 Niestety również jestem klientem Opoczna. Zakupiłem płytki I gat. Wood & Cement i to był mój największy błąd. Łazienka która miała być super wyszła jako średnia, bo każda płytka Krem ma kilka skaz, większość jest lekko krzywych. Płytki niestety są już położone, bo przy wyrywkowym sprawdzeniu wydawały się tylko zabrudzone. Po położeniu i próbie ich doczyszczenia okazało się, że to są jednak wady samych płytek. Jestem właśnie na etapie reklamacji u sprzedawcy, w mojej sytuacji mogę rozwalić łazienkę i zrobić od nowa lub pogodzić się z tym co mam, walcząc o zwrot pieniędzy. Drugą łazienkę mamy z Cersanitu i jest OK. Dwie rady:1. NIE KUPUJCIE PŁYTEK Z OPOCZNA!!!! to jest naprawdę dziadostwo!2. Sprawdzajcie z gąbką w ręku przecierając większość płytek z każdej paczki, żeby później nie było rozczarowania. Ja tak przynajmniej będę robił przy płytkach na taras, schody itd. Handel jak widać polega na tym kto kogo lepiej oszuka, żeby ten drugi się nie zorientował. Powodzenia w walce o swoje z nieuczciwą firmą jaką jest Opoczno! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mia123 18.10.2009 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2009 Potwierdzam, ja mam Opoczno Flower, i były krzywe i dużo było wybrakowanych. Paradyż 2 razy tańszy był duuużo lepszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmagna 18.10.2009 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2009 Witam!Czy Ktoś posiada w łazience płytki z serii Matta Opoczna i zechciałby się podzielić zdjęciami i opinią? Wyobrażam sobie taką łazienkę z dodatkami wiklinowymi. http://images47.fotosik.pl/216/e19c1f90ecede14bm.jpg'[/img] [/img][/img][/img]http://images47.fotosik.pl/216/e19c1f90ecede14bm.jpg' alt='e19c1f90ecede14bm.jpg'> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmagna 18.10.2009 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2009 Czy uważacie, że te płytki mogą być ułożóne podłużnie? W katalogu Opoczna proponują poziomo, ale wtedy listwa dekoracyjna musi być pionowo. Ja sobie wymysliłam płytki pionowo z poziomo ułożoną listwą, jak na zdjęciu . Tylko nie wiem czy to będzie dobrze wyglądać. http://images43.fotosik.pl/216/8841c2b2971e53b1.jpg' alt='8841c2b2971e53b1.jpg'> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfa36 21.10.2009 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 Jakie macie kinkiety/ lampy w lazienkach z ogranzy? Nowoczesne....? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ambroma 21.10.2009 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 Kinkiety raczej nowoczesne. Kupiłam w Leroyu, tanio po 99,00 pln /szt. podwójne, kwadratowa kostka z matowego szkła, naprawdę jak na tę cenę wygląda przyzwoicie. Jest teraz promocja Dekoracje i jest spory wybór. Moje jeszcze nie zamontowane Nie pamiętam nazwy, ale jak Ci zależy sprawdzę i podam (albo zrobię fotkę ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfa36 21.10.2009 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 A ciekawa jestem. Ambroma pokaż swoje kinkiety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts