siggialka 21.02.2010 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 Snake to imitacja skóry węża. to ciemniejsze miejsce to grzbiet. Tak to wygląda po ułożeniu http://img687.imageshack.us/img687/1626/imag0045m.th.jpg pozdrawiam i sorka za słabą jakość zdjęcia. Nie masz sie czym przejmować. Płytki wyglądaja spoko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SZEFLERA 21.02.2010 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 U mnie HG w ogóle się nie sprawdził Próbowałam też jakiegoś Sanprofi (nie pamiętam nazwy dokładnie) i dopiero Szopem Atlasa jako tako (nie idealnie) doczyściłam przed impregnacją. Ale to jeszcze daleko do ideału. Nic to, trzeba ponosić konsekwencje błędnych wyborów Co do błędnych wyborów fug, to niestety mam też większe błędy na sumieniu, cały salon ma za jasną fugę, a niestety z sugerowanych na forum sposobów nic mi się nie przydało Ale to już offtop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga-Białystok 22.02.2010 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 Tak!!! Dokładnie! Na maksa! Właśnie położyłam te płytki i jestem ... ZDZIWIONA. Przy mocnym oświetleniu płytek od góry wydają się jednolicie kremowe, ale przy lżejszym czy po prostu dziennym mają rzeczywiście tą smugę Myślałam, że bez bólu zaakceptuję ich 'urok' - dopóki ludzie nie zaczęli mnie pytać czy to a)klej przebija (?!?!), b)takie brudne te płytki.... Jedyna nadzieja w jakimś super oświetleniu. Chociaż w dzień nie pomoże A co Ty na to? Jakieś pomysły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Milia81 22.02.2010 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 Nie mam jeszcze zadnego pomyslu..narazie jest mi smutno i wsciekla jestem;/ Dzis klada mi plytki na sciane i tez na scianie bedzie krem...czuje ze wieczorem jak pojade obejrzec wkurze sie maxymalnie...Nie wiem kto wpadl na pomysl zeby zrobic ten nalot na bialej plytce...porazka totalna..Ciekawa jestem jak pszczolka_maja...pisala ze jej lazienkia wyglada slicznie, wiec moze jest na to jakis sposob...Takie drogie plytki a takie rozczarowanie:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Milia81 22.02.2010 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 Wlasnie nie sadzilam ze tak to bedzie wygladalo...mam nadzieje ze w calosci z fuga bedzie lepiej..Na Twoim zdjeciu krem wyglada b. fajnie...nie widac tych cieni...No nic, teraz tylko dobre swiatlo i bede musiala sie przekonac do tego ...dzieki za odppozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga-Białystok 23.02.2010 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 Nie popisali się, nie popisali. Cieniowanie-rozumiem. Skóra zdjęta z węża-ok. Ale dlaczego nie ciemniejszy krem, albo szarość tylko żółty? Jak skończę łazienkę to wrzucę foty, może nie będzie tak źle A jak będzie to trzasnę na podłogę bieżnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Milia81 23.02.2010 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 To ja tez dolacze zdjecia ..ale to jeszcze kilka dobrych dni zanim sie skonczy lazienka...Moze to mial byc zloty a wyszedl zolty ....Na podloge mozna dac chodnik...ale co ja dam na sciane:) To bede czekala na Twoje wrazenia po zakonczeniu.. zobaczymy co nam wyjdzie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
red_woman 24.02.2010 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 Witam. ja mam ubikacje w tych płytkach. na ścianach białe i grafity na podłodze. jasne płytki mają rzeczywiscie takie cieniowania, jednak mi to akurat to nie przeszkadza robią sie z tego takie pasy i wygląda to dobrze. ubikacja jeszcze nie skończona, za lustrem jest szafka do której powędrują rzeczy lezace na ziemi <a href=http://bibainfo.pl/pub/93.176.225.17/2010/02/24/120118/2335/mini_IMG_0144.JPG' alt='mini_IMG_0144.JPG'> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga-Białystok 24.02.2010 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 Red Woman, na tym zdjęciu wygląda jakbyś miała te płytki: http://www.omnicom.com.pl/galeria/zdjecia/glazura/opoczno/duze/61.jpg a my mamy ból z tymi: http://www.omnicom.com.pl/galeria/zdjecia/glazura/opoczno/duze/60.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
red_woman 24.02.2010 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 ja mam własnie te białe te dolne co wkleiłaś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga-Białystok 24.02.2010 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 Hm, dziwne, może aparat coś pomieszał z kolorami... ale mimo wszystko - u Ciebie nie widać absolutnie żadnych smug! Czy to możliwe żeby aż tak wielkie różnice były pomiędzy poszczególnymi partiami?! Aż zrobię zdjęcie mojej podłogi i jutro postaram się wkleić. P.S. Jakie masz oświetlenie w tej łazience? Chodzi mi o moc, rodzaj żarówek i umiejscowienie. P.S.2 Czy ja dobrze widzę, że na ścianach masz te mniejsze płytki? Czy to są te 30x60 tylko perspektywa przekłamuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
red_woman 24.02.2010 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 w suficie dwa halogenki... postaram sie o lepsze zdjecie samych scian, bo na tym zdjęciu nie widac za bardzo.na pewno duze znaczenie ma oswietlenie i miejsce połozenia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga-Białystok 25.02.2010 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 U mnie wygląda to mniej więcej tak (kliknij aby powiększyć) : http://images48.fotosik.pl/265/7b848345829f1cbam.jpg http://images43.fotosik.pl/264/a4472a6cae2c57b0m.jpg W zależności od oświetlenia smugi są bardziej lub mniej widoczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
red_woman 25.02.2010 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 dokładnie... przy łączeniu płytek (u ciebie z dłuższej strony) powstaje taki jasniejszy pasek...ja mam płyki kwadratowe i też to mam ale jakos nie rzuca sie to w oczy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiorek 25.02.2010 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 Kurcze, nie straszcie bo ja juz jestem zdecydowana na te płytki i to w kolorze biały- grafit. To faktycznie wyglada jakby płytki były brudne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
siggialka 25.02.2010 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 one nie są brudne. wąż z góry jest ciemniejszy a od spodu jasniejszy. Mojemu klientowi własnie to sie bardzo podobało. Co osoba to innny smak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
red_woman 25.02.2010 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 mi też sie to podoba i jeszcze nikt mi nie powiedział ze wygląda to jakby było brudne ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga-Białystok 26.02.2010 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 Dziewczyny, ja wiem jak wygląda wąż i rozumiem założenie. Moim zdaniem jednak im nie wyszło. To cieniowanie (szczególnie do chłodnej płytki szarej) powinno być w tej samej gamie. Szarawe, ciemnokremowe, a nie siki mego psa miki! Mi to przeszkadza, bo wygląda jak powstałe od czegoś smugi, a nie efekt zamierzony i dosłownie każdy zadaje mi pytanie czy płytki są wybrakowane/brudne. Not nice Dodam, że brąz gold, oczywiście również cieniowany, wygląda ok. Utrzymany jest w tym samym tonie, efekt raczej zagęszczeniem wzoru. Tak samo powinno być we wszystkich płytkach, a nie jest http://lazienki-plytki.pl/site_media/images/opoczno/data_kolekcje_k004_k004p012.jpg.big.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Milia81 26.02.2010 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 Zgadzam sie z Aga Kocie siki;) Grafit wyglada u mnie pieknie ale ten 'bialo'-zolty poprostu zle, nalot powinien bys conajmniej szary a nie zolty..po polozeniu fugi bialej i zamontowaniu ceramiki troche lepiej to wyglada.. Na aranzacji w salonie firmowym nie dopatrzylam sie tych smug bo z pewnoscia nie kupilabym tych plytek. Pozatym krusza sie bardzo wiec ostroznie z wierceniem otworow (potrzeba specjalnych wiertel).....no ale to mozna jeszcze przezyc...na zdjeciach nie widac smug...wiec wydaja sie byc przepiekne...I prawda jest ze na ciemnych kolorach 'grzbiet' jest rowniez zageszczony i wyglada super..ale po co ten zolty nalot na bialych.. Ale oczywiscie wszystko kwestia gustu asiorek...radze dobrze przyjrzec sie tej plytce przed zakupem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magnolia_5 01.03.2010 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 Witam. Mam pytanie do wszystkich, którzy kładli ORGANZĘ - czy Wasze płytki były proste????? bo w moim przypadku szare są OK ale białe.... rozpacz!!!!!!!! każda płytka w kształcie łódki, krzywizna 1,5-2 mm. jutro muszę reklamować, ciekawe co na to opoczno....pewnie będą chcieli wmówić, ze "krzywizna w granicach normy" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts