Liwko 18.08.2010 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2010 Ja je położyłem równo i myślę, że tak jest lepiej. Kliknij na link poniżej tam znajdziesz zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdziak19 18.08.2010 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2010 też się zastanawiam nad inwencją, ale cała łazienka biała... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoannaMariusz 18.08.2010 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2010 Liwko, oglądałam kilka razy Twoją galerię - super pomysł z brodzikiem!Pozdrawiam, Joanna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 19.08.2010 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2010 Moja żonka się wścieka, że zaraz wszyscy będą tak mieli:) ale ja nie jestem samolubem i bardzo polecam to rozwiązanie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoannaMariusz 19.08.2010 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2010 Nie wiem, czy my tak zrobimy, jeszcze nam daleko do takiego etapu.Raczej będzie brodzik, bo lubię szalec z domestosem i kretem do rur, a otoczaki mogą tego nie wytrzymac......chyba, że jest coś specjalnego do mycia kamyków? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 19.08.2010 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2010 Może nie uwierzysz ale były myte 2 razy w ciągu roku i to tylko profilaktycznie zwykłym płynem do płytek. Mamy uzdatniacz wody więc nie ma też żadnego kamienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoannaMariusz 20.08.2010 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2010 Faktycznie, trudno uwierzyc:rolleyes:...ale mojemu mężowi też się podobają - nie wiem co będzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magduska 22.08.2010 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2010 Witam się tu po raz pierwszy Ludziska, co myślicie o takim ułożeniu płytek na ścianach, mniej więcej do 3/4 wysokości? (reszta będzie pomalowana szarą farbą) Te płytki to ofkors Organza biała glazura 20x50 ..a mnie się podoba ten pomysł, pod warunkiem, że będzie to tylko biała płytka i powyżej 3/4 wysokości pomalowana szarą farbą..., żadnych dekorów.., żadnej mozaiki... - może być fajnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magduska 22.08.2010 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2010 Faktycznie, trudno uwierzyc:rolleyes: ...ale mojemu mężowi też się podobają - nie wiem co będzie... Mojemu też się podoba i dlatego kupiłam już otoczaki, pomysł zaciągnięty od Liwko of cors.... Nasz prysznic ma 1,5mx1,5m i takie otoczaki to baaaaaaaaardzo fajny pomysł..., już zakupiłam i.. rozłożyłam na podłodze, pochodziłam stópkami i... super masaż Nam się szykuje Jeszcze nie mam zrobionego, ale.. już się nie mogę doczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoannaMariusz 24.08.2010 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2010 Magduska, jak już będziecie mieli gotowy prysznic wrzucaj zdjęcia i pisz wrażenia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magduska 24.08.2010 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2010 Magduska, jak już będziecie mieli gotowy prysznic wrzucaj zdjęcia i pisz wrażenia:) Na pewno to zrobię, aczkolwiek to jeszcze u mnie potrwa... za jakieś 4 miesiące może wezmę się za tą łazienkę z.. otoczakami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 25.08.2010 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2010 Na pewno to zrobię, aczkolwiek to jeszcze u mnie potrwa... za jakieś 4 miesiące może wezmę się za tą łazienkę z.. otoczakami A piwo gdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cikyna 22.09.2010 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2010 Hej, hej Dorbie:) Czy ten komplet prysznicowy to może HansGrohe? Pozdrawiam cikyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 23.09.2010 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2010 Hej, hej Dorbie:) Czy ten komplet prysznicowy to może HansGrohe? Pozdrawiam cikyna Nie, to Grohe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lois 24.10.2010 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2010 Zdecydowaliśmy się na płytki Snake opoczno - na razie wizualizacja - tak to sobie wymyśliliśmy:http://www.toya.net.pl/~toms/lazienka.jpg[/url] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lois 24.10.2010 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2010 realizacja za ok 3 tygodnie-miesiąc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga-Białystok 24.10.2010 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2010 czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 24.10.2010 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2010 moim zdaniem te płytki wyglądaj naj w momencie, kiedy wnętrza są pozostawiane w jednym odcieniu. nie podoba mi się łączenie beż+brąz czy grafit+biel. (a na projkecie lois nie podoba mi się ponadto "murek" koło kibelka, wąż na skosie i cała masa podwyższeń, obniżeń itp.) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fionka 26.10.2010 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2010 Kochani a ja mam pewnie nietypowe trochę pytanie. Jak kafelkarze u Was kładli organzową mozaikę?Czy kładli całymi plastrami, tak jak są naklejone na siatce? czy też rozcinali i kładli po kilka kostek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika3 26.10.2010 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2010 U nas mozaika kładziona była w całości. Na dwóch ścianach zaszła konieczność jej przycięcia, więc wtedy rozcinali mozaikę. Ale tylko wtedy !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts