amatlea 20.01.2009 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 Bardzo mi się podoba. Super wyglądają te płytki położone aż do sufitu. Strasznie jestem ciekawa efektu końcowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewe 20.01.2009 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 dzięki dziewczyny ....a tak sie bałam a teraz uważam ze to był jeden z lepszych pomysłów . Wkleje jeszcze czesc drugą kuchni - wnękę gdzie ma byc zabudowa z samych szklanych szafek - będzie obraz bardziej na całosć kuchni. Dzieki temu rozwiązaniu mogłam sobie pozwollić na pustą sciane z metalikiem. W oddali sciana na lodówkę side by side i po prawej wejscie do spizarki. http://images49.fotosik.pl/42/b4830a53f2b220cd.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaAndrzej 21.01.2009 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 ewe bardzo ładnie kuchnia zapowiada się u Ciebie. Mam podobną do Twojej kuchnię, z oknem w kolorze brąz na frontowej ścianie,zbliżoną zabudową sufitu i okapem też po lewe stronie. U mnie łazienka już prawie skończona, niedługo zamieszczę zdjęcia.Teraz kończymy fugowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kanton 26.01.2009 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 Rako ma podobną płytkę gresową, nie wiem czy nie ładniejszą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RadekO 26.01.2009 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 Ewe a co masz na podłodze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewe 27.01.2009 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 Ewe a co masz na podłodze? Na podłodze jest gres Percy półpoler - w realu dużo jaśniejszy. http://images28.fotosik.pl/306/e81eaf8b2088ed36med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nadusia30 30.01.2009 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 Ewe, a jakiej fugi użyłaś do metalica na ścianie?? Ja mam takie płytki, ale w brązie i beżu w łazience i dekor cętkowany. Myślę, że wygląda fajnie. Co sądzicie?? http://foto0.m.onet.pl/_m/86081dd0492c2000dc2efc43116ad0c8,10,19,0.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ilonka-lk 09.02.2009 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Witam !!! Mi też bardzo podoba się ta kolekcja płytek . W mojej łazience płytki z tej kolekcji będą ułożone na wysokości 180 cm W PASACH . Od samego dołu będzie pas płytek beżowych , potem zaś dwa pasy płytek niebieskich nad nim znowu beż I ZNOWU NIEBIESKA . Cały geberit będzie ułożony z dekorów . Zdjęcia z realizacji już wkrótce . Myślę ,że będzie super . A Wy jak myślicie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tyson 09.02.2009 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Podbijam, ma ktos plytki FLOWER z OPOCZNA? Bylabym wdzieczna za jakies real foto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 09.02.2009 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Jeśli chodzi o ta nową wersję to ja mam. Grafitowo-czerwono-biała. Zdjecia w dzienniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tyson 09.02.2009 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Dzieki za odpowiedz, juz lece do Was poogladac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Owka1 09.02.2009 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Witam Wszystkich! Może ktoś ma łazienkę zaprojektowaną z płytek tej kolekcji i podzieli się uwagami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Milu 10.02.2009 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Bardzo jestem ciekawa tych zdjec, ja tez mam kremowo-bezowo /niebiesko ale troche mniej tych pasów Z dekorów kwiatowych tylko pasek nad wanną, męzowi sie nie podobały i na wiecej sie nie zgodził. Geberit, wanna i blat pod umywalkami jest niebieski. Łazienka jeszcze nie skonczona, bo majster zrobił sobie przerwe, jak bede miała jakies sensowne zdjecie to wkleję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dodka 19.02.2009 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 płytki kupione choc są piekne to trocge za nie wyszło u mnie będzie brąż beż krem pomarańcz podłoga kremowo brązowo-pomarańczowa ale zdjęcia będą za ok miesiąc bo łazienka jest duza i troche z nią dłubaniny będzie no i jeszcze mam prawie wszystkie dekory zoaczymy jak wyjdzie i czekam na wasze zdjęcia pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taura 25.02.2009 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 troszke pozno ale moze komus sie przyda my mamy zafugowane ceresitem kolor natura i tak to wyglada: http://images48.fotosik.pl/67/d1689491cfea5cc4med.jpg wieczorem postaram się wrzucic lepsze zdjecie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniaitomek 27.02.2009 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 podnoszę temat, nie miałam jeszcze okazji oglądac płytek na żywo, w necie płytki te przypominają surowy kamień, trochę piach, plażę (właśnie czegoś takiego szukam - czy tak jest w rzeczywistości??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dodka 27.02.2009 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 moge to samo powiedziec na temat tych płytek dzis przyszedł mi ransport i sa własnie postrzepione kanty brak słów tym bardziej ze płytki są dosc drogie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AMFI 27.02.2009 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 podnoszę temat, nie miałam jeszcze okazji oglądac płytek na żywo, w necie płytki te przypominają surowy kamień, trochę piach, plażę (właśnie czegoś takiego szukam - czy tak jest w rzeczywistości??? i tak jest, wyglądają jak surowy blok piaskowca Krem niestety wpada w lekko szarawo-siny odcień (przypomina nasz bałtycki piasek),co w mojej łazience z północnym oknem nie wyglądało zbyt dobrze, dlatego ja sie zdecydowałam na beż (wygląda jak żółtawy piaskowiec) i połączyłam go z kremowym muretto - efekt moim zdaniem super - taka surowa, piasko(wco)wa łazieneczka. Już zaczyna mi się podobać, chociaż jeszcze nie skończona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
red_woman 27.02.2009 23:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 W takim razie ja będę pierwsza:) w styczniu będę miała skończoną łazienkę to wrzucę zdjęcia:) Pozdrawiam Serdecznie Witam! Bardzo jestem ciekawa jak wyszła ta łazienka jeżeli istnieje taka możliwość to bardzo bym prosiła o pochwalenie się Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniaitomek 02.03.2009 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 i tak jest, wyglądają jak surowy blok piaskowca Krem niestety wpada w lekko szarawo-siny odcień (przypomina nasz bałtycki piasek),co w mojej łazience z północnym oknem nie wyglądało zbyt dobrze, dlatego ja sie zdecydowałam na beż (wygląda jak żółtawy piaskowiec) i połączyłam go z kremowym muretto - efekt moim zdaniem super - taka surowa, piasko(wco)wa łazieneczka. Już zaczyna mi się podobać, chociaż jeszcze nie skończona a czy obróbka tych płytek jest faktycznie problematyczna??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts