Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

OPOCZNO - dyskusje o płytkach, kolekcjach, jakości, układaniu

akinom

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

dzięki dziewczyny ....a tak sie bałam a teraz uważam ze to był jeden z lepszych pomysłów :D .

Wkleje jeszcze czesc drugą kuchni - wnękę gdzie ma byc zabudowa z samych szklanych szafek - będzie obraz bardziej na całosć kuchni. Dzieki temu rozwiązaniu mogłam sobie pozwollić na pustą sciane z metalikiem. W oddali sciana na lodówkę side by side i po prawej wejscie do spizarki.

http://images49.fotosik.pl/42/b4830a53f2b220cd.jpg

• 2 weeks później...
Witam !!! Mi też bardzo podoba się ta kolekcja płytek . W mojej łazience płytki z tej kolekcji będą ułożone na wysokości 180 cm W PASACH . Od samego dołu będzie pas płytek beżowych , potem zaś dwa pasy płytek niebieskich nad nim znowu beż I ZNOWU NIEBIESKA . Cały geberit będzie ułożony z dekorów . Zdjęcia z realizacji już wkrótce . Myślę ,że będzie super . A Wy jak myślicie ?

Bardzo jestem ciekawa tych zdjec, ja tez mam kremowo-bezowo /niebiesko ale troche mniej tych pasów :wink: Z dekorów kwiatowych tylko pasek nad wanną, męzowi sie nie podobały i na wiecej sie nie zgodził. Geberit, wanna i blat pod umywalkami jest niebieski. Łazienka jeszcze nie skonczona, bo majster zrobił sobie przerwe, jak bede miała jakies sensowne zdjecie to wkleję.

• 2 weeks później...
płytki kupione choc są piekne to trocge za nie wyszło u mnie będzie brąż beż krem pomarańcz podłoga kremowo brązowo-pomarańczowa ale zdjęcia będą za ok miesiąc bo łazienka jest duza i troche z nią dłubaniny będzie no i jeszcze mam prawie wszystkie dekory zoaczymy jak wyjdzie i czekam na wasze zdjęcia pozdr :lol:

podnoszę temat, nie miałam jeszcze okazji oglądac płytek na żywo, w necie płytki te przypominają surowy kamień, trochę piach, plażę (właśnie czegoś takiego szukam - czy tak jest w rzeczywistości???

i tak jest, wyglądają jak surowy blok piaskowca :-) Krem niestety wpada w lekko szarawo-siny odcień (przypomina nasz bałtycki piasek),co w mojej łazience z północnym oknem nie wyglądało zbyt dobrze, dlatego ja sie zdecydowałam na beż (wygląda jak żółtawy piaskowiec) i połączyłam go z kremowym muretto - efekt moim zdaniem super - taka surowa, piasko(wco)wa łazieneczka. Już zaczyna mi się podobać, chociaż jeszcze nie skończona :-)

i tak jest, wyglądają jak surowy blok piaskowca :-) Krem niestety wpada w lekko szarawo-siny odcień (przypomina nasz bałtycki piasek),co w mojej łazience z północnym oknem nie wyglądało zbyt dobrze, dlatego ja sie zdecydowałam na beż (wygląda jak żółtawy piaskowiec) i połączyłam go z kremowym muretto - efekt moim zdaniem super - taka surowa, piasko(wco)wa łazieneczka. Już zaczyna mi się podobać, chociaż jeszcze nie skończona :-)

a czy obróbka tych płytek jest faktycznie problematyczna???