Włoszka 20.04.2009 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 Czasami mam wrazenie, ze super pozytywne opinie na temat roznych rzeczy pisza osoby ,ktore na nich zarabiaja.Swietna, darmowa reklama. Mam podobne odczucie. Też się zastanawiam nad kupnem płytek z opoczna- rozważam właściwie, czy kupić opoczno satysfkacja beż + krem, czy może jednak domino linea. Czy ktoś ma jakieś doświadczenia z wyżej wymienionymi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asieks 21.04.2009 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 Tak a propo opczna...właśnie kupowałam płytki innej firmy. Pan przedemną kupił płytki Fiji. Chciał dobrać jedna bo mu zbarakło. Na co Pani która sprzedaje powiedział że jest to raczej niewykonalne, bo w jednym pudełku sa rózne odcinie i nie wiadomo czy dobiezre siętaki sam . Na co Pan kupujacy odpowiedizła ze własnie to zauwazył. Opowiedziłam sytuację swojemu glazurnikow....niestety potwierdził. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qqrq5 22.04.2009 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 Na co Pani która sprzedaje powiedział że jest to raczej niewykonalne, bo w jednym pudełku sa rózne odcinie i nie wiadomo czy dobiezre siętaki sam . Na co Pan kupujacy odpowiedizła ze własnie to zauwazył. . ale to chyba jest przy kazdych płytach, kazda partia jest z róznej gliny i wypalana w piecu drewno tez nigdy nie jest identyczne, a niby kupujesz ten sam kolor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tyson 23.04.2009 05:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 Witam, mam taki pytanko - czy ma ktos polozony gres naturale z opoczna w kolorze kremowym? Jesli tak to bylabym wdzieczna za zdjecia! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izulek 23.04.2009 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 Ja będę miała ale za około miesiąc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolinnab 23.04.2009 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 U mnie jest Gres Naturale krem polaczony z Opirusem: http://img156.imageshack.us/img156/1526/lazienkamala2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tyson 23.04.2009 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 My kupilismy w kwadracie ale plytki maja zupelnie inny odcien niz te ktore ogladlismy w salonie - maja siwe prazki http://i372.photobucket.com/albums/oo165/BudowaTysona/kwiecien/200904221205.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vieta 23.04.2009 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 u mnie wygląda tak WCpomarańcz to sensualhttp://images50.fotosik.pl/108/f76795ff1f5e3e2emed.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qqrq5 24.04.2009 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 karolinnab masz bardzo ładną łazienkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdzina 25.04.2009 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 Ja mam ten gres na podłodze, na razie tylko w kuchni, niedługo będzie na całym dole. Wszędzie kwadratowe a w salonie te większe, prostokątne. Po ułożeniu wyglądają lepiej niż w opakowaniu. Do tego na ścianach położyłam opirusy z ciemnym dekorem, nawet do siebie pasują. http://s20.photobucket.com/albums/b212/magdzina/dom/148.jpghttp://s20.photobucket.com/albums/b212/magdzina/dom/146.jpghttp://s20.photobucket.com/albums/b212/magdzina/dom/143.jpgA tak na marginesie, może ktoś wie czy ten gres trzeba impregnować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomki2 26.04.2009 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2009 WitamPotwierdzam, kiepską jakość Linero - płytki są powyginane. Nie ma co marzyć o idealnie równych ścianach. Dekory standardowo uszkodzane w dostawach (?). Odbierając towar należy dokładnie każdy sprawdzać (pod światło), albo zlecić to glazurnikowi. Czasem są to takie uszkodzenia, że na pierwszy rzut oka nie widać.Na pocieszenie powiem, że wg mojego glazurnika jest to norma i on sobie z tym radzi.... Rzeczywiście tylko w niektórych miejscach widać niedokładności. Co do reklamacji - to dowiedziałem się, że trzeba na rozpatrzenie czekać ok 2 tygodnie - wolałem nie szukać nowego glazurnikaAle to nic w porównaniu z Paradyżem kolekcja Concert Linuks - każdy kolor w innym wymiarze, a dekory szkoda gadać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 26.04.2009 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2009 Czemu tu się dziwić?Wyroby Opoczna są raczej średniej klasy,daleko im do wyrobów włoskich czy hiszpańskich.Estetyka też siermiężna.A kosztują dużo.Nie są tego warte.Naprawdę warto wyjść poza Opoczno,Tubądzin i Paradyż.Wcale nie musi być drożej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izulek 27.04.2009 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 Ja też dzisiaj jak zobaczyłam swoje płytki to się trochę zdziwiłam Mają dużo ciemniejszy odcień niż te które oglądałam w wemie. Tamte były faktycznie kremowe, a te są jakieś beżowe ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tyson 27.04.2009 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 Izulek nasze tez sa inne niz w sklepie z kaflami, nie wiem jak beda wygladaly po polezeniu, mam nadzieje ze nie bedzie zle. A Twoje tez maja takie jakies dziwne prazki ? magdzina - a przypadkiem nie jest tak, ze impregnuje sie tylko gres polerowany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolinnab 27.04.2009 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 Bo te gresy wystepuja w kilkunastu chyba odcieniach, juz dobrze nie pamietam ilu. Sa odcienie z grupy cieplych, neutralnych i zimnych. Na pudelku na pewno jest oznaczenie, o ile pamietam to litera i cyfra. Dwie plytki z odleglych odcieni polozone obok siebie moga wygladac jak z zaupelnie roznych kolekcji. Ogladajac je w sklepie warto sie dowiedziec ktory odcien jest na wystawie i zlozyc zamowienie na ten konkretny lub najbardziej zblizony.Chociaz nawet i to nie gwarantuje ze plytki beda takie same, bo klasyfikacji odcieni dokonuje komputer i zdarza sie ze niezupenie trafi. Ja musialam dokupic 2 paczki gresu Naturale i troche sie natrudzilam zeby dostac dokladnie z tym samym kodem odcienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izulek 28.04.2009 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 No właśnie mają te cholerne prązki i wogóle są bardziej beżowe niż kremowe. Zamówiłam je na cały hol na dole i do kuchni. O ile do holu mogą zostać, to do kuchni będę najpewniej wymieniać albo kupować nowe. Nie miałam pojęcia że jest kilka odcieni. Dla mnie były po prostu trzy kolory: krem, beż i brąz. Czy to oznacza że w kazdym z tych kolorów są jeszcze jakieś odcienie? U nas na kartonie jest napisane odcień 0. Kurcze ale się rozczarowałam ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leli1 28.04.2009 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 nie wiem czy to nie jedyne rozczarowanie....Mam połozone 30x60 w holu i kuchni, wyglądały pieknie, ale niestety raptem kilka m-cy. Teraz po roku użytkowania wyszło, że sie dranie mocno rysują. Mam ryse na cała długość płytki w holu (od sprzączki z plecaka ciąniętego po ziemi) i drugą taką w kuchni, a raczej dwie i nawet nie wiem od czego.Moje także posiadają prążki szarego, ale w sumie nie wygląda to źle, bo ożywia jednolitość beżu/kremu. Kolejny błąd jaki popełniłam (choc czytalam rady muratora), to położenie jasnej fugi. Wyglądały ładnie tylko chwile, teraz są po prostu brudne i zadne sposoby, ani sklepowe ani domowe (soda, ocet) ich nie doprowadziły do porządku.....acha fugi były impregnowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izulek 28.04.2009 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 Leli a wrzuć jakieś zdjęcie Twojej podłogi proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izulek 28.04.2009 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 Magdzina, jaką fugę dajesz do tego naturale? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tyson 28.04.2009 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 izulek i co, wymieniasz te plytki? ja sie wlasnie zastanawiam co z tym zrobic, nie wiem jak one beda wygladay ale w salonie nie mialy tych prazkow My mamy fugi Jasmin z Mapei wiec jasne, inne chyba nie pasuja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts