Izulek 28.04.2009 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 Jutro jadę z płytka do sklepu zobaczyć jak wyglądają w porównaniu do tych które widziałam. Na hol zostawię, bo będą pasować, ale w kuchni nie bardzo chciałabym mieć takie bezowe bo planuje czerwone fronty[/u] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leli1 28.04.2009 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 tez dawałam jasmin z Mapei, choc chcialam ciemniejszą.....dałam sie przekonac mężowi, tyle że to teraz ja na kolanach je próbuje doczyscic Nawet mam jakies zdjecie kawałka podłogi wiec zaraz powinnam dołaczyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tyson 28.04.2009 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 izulek ja tez bede miala kuchnie w odcieniu czerwonego - kolor heban z bezowymi blatami i mi tez nie pasuja te plytki - meble w paski i plytki tez - bez sensu, ja tez jade porownac plytke, pewnie i tak nie wymienia bo twierdza, ze kolor jest kolorem a odcieni jest kilka i nie ma mozliwosci zamowienia danego odcienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tyson 28.04.2009 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 leli 1 - a myslisz ze beda pasowac ciemne fugi do tych kafli, bo moze jeszcze je wymienie na ciemniejsze ...hehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tyson 28.04.2009 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 Tu jest zdjecie z salonu i na nim te plytki sa rzeczywiście kremowe http://i372.photobucket.com/albums/oo165/BudowaTysona/20090205650.jpg A moje wygladaja jakby byly z zupelnie innej kolekcji http://i372.photobucket.com/albums/oo165/BudowaTysona/kwiecien/200904221205.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izulek 28.04.2009 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 Ja jadę do innego sklepu, bo tam gdzie kupowaliśmy nie było wogóle tych płytek na ekspozycji... nie przyszło mi do głowy że mogą się tak bardzo różnić odcieniem, ale żeby mieć pewność jutro wezmę tę kupioną płytkę i pojadę porównać bo może już z moim oczami coś nie tak i z pamięcią ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izulek 28.04.2009 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 oooo, tak też takie widziałam .... a Ty byłaś już ze swoja płytką porównać? czy to zdjęcie dawniej zrobione? Ja poprostu pojadę jutro i jeśli na magazynie będą takie jak na ekspozycji to kupuję, a w tym sklepie już zasugerowałam, że te kwadratowe najpewniej oddam .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tyson 28.04.2009 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 zdjecie zrobilam przed zakupem, dzisiaj tam pojade ... ale pewnie sprzedawca i tak sie uprze ze to po prostu inny odcien Iza a wiesz moze jaki jest termin na zwrot towaru? I czy w ogole to mozne zwrocic nienaruszony towar? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izulek 28.04.2009 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 Pojęcie nie mam, ale będę walczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leli1 28.04.2009 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 Tyson mysle ze ciemne fugi nie będą zbytnio pasowac , ale to nie zmienia faktu, ze nawet jesli dasz jasne to ona za jakis czas (u mnie dosc szybki) i tak zrobia sie ciemne....tyle ze z brudu . Balam sie przy ciemnej fudze efektu szachownicy, bo taki z pewnoscia by wystąpił, stąd ten jaśmin. Moje kafle sa uzytkowane w hollu i wiatrołapie, w zasadzie "najbrudniejsza" część domu. Zaraz przy drzwiach istotnie fugi sa beee, im dalej tym lepiej, tak samo w kuchni, koło zlewu i lodówki (fugi przeżyły kilkakrotne zaliczenie soku z marchewki, czerwonego barszczu i kawy ) są bardzo beee, ale dalej jest lepiej. Teraz, gdyby kładła nowe fugi to byłyby stalowo szare i miałabym w nosie efekt szachownicy, a za to spokojniejsze nerwy, kiedy mój młody niesie kubek z soczkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tyson 30.04.2009 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Pojęcie nie mam, ale będę walczyć I jak tam??? Bo ja nic nie zdzialalam... Pani nie chce przyjac plytek ani wymienic na inne, twierdzi ze skoro fabryka produkuje rozne odcienie to tak juz bedzie i nic nie poradzi... nie wiem co z nimi zrobic. W ogole nie sa takie jakie ogladalam w salonie, sa straszne... zolto - siwe ... moze poloze je na taras .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tyson 30.04.2009 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Tyson mysle ze ciemne fugi nie będą zbytnio pasowac , ale to nie zmienia faktu, ze nawet jesli dasz jasne to ona za jakis czas (u mnie dosc szybki) i tak zrobia sie ciemne....tyle ze z brudu . Balam sie przy ciemnej fudze efektu szachownicy, bo taki z pewnoscia by wystąpił, stąd ten jaśmin. Moje kafle sa uzytkowane w hollu i wiatrołapie, w zasadzie "najbrudniejsza" część domu. Zaraz przy drzwiach istotnie fugi sa beee, im dalej tym lepiej, tak samo w kuchni, koło zlewu i lodówki (fugi przeżyły kilkakrotne zaliczenie soku z marchewki, czerwonego barszczu i kawy ) są bardzo beee, ale dalej jest lepiej. Teraz, gdyby kładła nowe fugi to byłyby stalowo szare i miałabym w nosie efekt szachownicy, a za to spokojniejsze nerwy, kiedy mój młody niesie kubek z soczkiem hehe, ja chyba poloze te kafle na taras i wtedy kupie stalowa fuge bedzie pasowala do koloru dachu hehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izulek 01.05.2009 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 Ja na razie zapowiedziałam Pani że może je oddam, ale na razie nie oddałam, bo w salonie gdzie byłam nie było wystarczającej ilości kafli kwadratowych. Może jutro albo po weekendzie pojadę do innego salonu zobaczyć czy są w innym odcieniu. Przykładałam tylko do jednej płytki na ekspozycji i różnią się niestety, na niekorzyść tych kupionych... nie wiem czy uda mi się dobrać takie jak chcę, a zdecyduję sie na kupno tylko wtedy zobaczę na własne oczy co kupuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ambroma 01.05.2009 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 Oto moj projekt w płytkach organza. Komentarze oczekiwane http://images37.fotosik.pl/111/2e144ef39ccf0abamed.jpg http://images49.fotosik.pl/115/88c762b0055fa95emed.jpg http://images48.fotosik.pl/115/fa76518112a07dfemed.jpg http://images40.fotosik.pl/111/7a590a4ff240d629med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izulek 02.05.2009 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2009 No i byłam dzisiaj w magazynie w Wemie i obejrzałam sobie płytki o innym odcieniu niż te co mam. I powiem różniły się minimalnie, te w magazynie miały trochę mniej tych pasków i były przez to trochę jaśniejsze, oglądałam je w świetle dziennym. Stwierdziliśmy z mężem że różnica jest tak minimalna że odpuszczamy. KUpiliśmy więc do kuchni inne płytki (POlcolorit Futura girgo) , a te położymy w skrytce pod schodami i wokół kominka, bo z panelami będą się dobrze komponować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agcho 02.05.2009 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2009 qurcze, pięknie!!!!!!!!!!! jestem pod wrażeniem, tylko czy nie będzie brakowało nad lustrem światła z gory, nie żebym się czepiała:), to tak tylko na wszelki wypadek, żeby ewentualnie rozważyć taką opcję ps. to jak Ty jesteś taka zdolniacha, to może ja się do Ciebie uśmiechnę o projekt naszej łazienki jak się mam do tego zabrać to mi się słabo robi , mam nadzieję, że mnie wyręczą trochę w hurtowni płytek pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
saraha 02.05.2009 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2009 Mnie się bardzo podoba... No może tych półeczek nad kącikiem kibelkowym trochę za dużo? To tak do przemyślenia. Tak sobie popatrzyłam na tę Twoją wizualizację i chyba ostatecznie wyleczyłam się z dwóch umywalek. Mam dużą łazienkę (16 m2) ale niestety z dwoma dużymi skosami po obu stronach lukarny. W efekcie trudno ją zaprojektować i miejsca na dwie umywalki chyba nie ma. A jak mam je wciskać, to może lepiej mieć jedną, porządną i taki kącik do posiedzenia przed lustrem, coś jak u Ciebie? Muszę to jeszcze przemyśleć. Czy mogę zapytać, w jakim programie jest zrobiona ta wizualizacja? Bardzo by nam pomogło, gdybyśmy zrobili sobie coś takiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ambroma 03.05.2009 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2009 Dzieki za uznanie, to miłe że się podoba. Ja tak naprawdę zobaczę czy jest pięknie jak będzie gotowe Co do pytań to: - jeszcze nie zdecydowałam czy oświetlenie będzie nad lustrem czy po bokach. Jak znajdę jakieś fajne lampy wiszące to byc może powiesimy je nad lustrem. - półeczki nad kibelkiem zostaną, tak nam się podoba - nie wiem w jakim programie jest projekt bo to nia ja jestem taka zdolniacha Robiła Pani z pracowni projektowania wnętrz. Mam jedną wątpliwość i proszę o radę: tzn.na projekcie tego nie widać, ale szary pas kafelków po prawej stronie drzwi został zaplanowany w kafelkach organza szara mozaika. Nigdzie więcej w łazience nie ma motywu mozaiki i tak się zastanawiam czy w ogole ona tu pasuje? Pani projektantka powiedziała że program producenta plytek nie pozwala na lepszą wizualizację, więc proszę uruchmcie wyobrażnię i poradzcie co tam dac, zwykłe płytki czy te z motywem mozaiki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niezapominajka567 04.05.2009 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 Czy ma ktoś z was płytki z tej kolekcji? Nie miałam okazji widziec ich na żywo, ale w necie wyglądają ślicznie http://www.eplytki.pl/aranzacje.php?op=product&id=2406 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamanatki 04.05.2009 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 Nie kładź tej mozaiki, moim zdaniem super jest jak jest. To szary z białym?A ten czerwony to co to za płytki?Są bardziej czerwone czy bordo? Bo na wizualizacji wygląda na szaro-szare z bordo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts