Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

OPOCZNO - dyskusje o płytkach, kolekcjach, jakości, układaniu

akinom

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Hej, my rozlozylismy te plytki, powiem Ci szczerze, ze nie jest to szczyt moich marzen ale nie wygladaja zle :)

Szkoda nam kasy na zakup nowych, mam nadzieje ze efekt koncowy nie bedzie tragiczny.

Widzialam te Wasze z Polcoloritu, na zywo sa gladkie? I one sa biale czy kremowe?

Oj jak miło, że Wam się podoba :D :D

Też tak myślę, że ta mozaika byłaby "ni priczom" :wink: Tak więc damy zwykłe szare.

Co do czerwieni, to nie są to płytki. Organza nie ma w tej kolekcji żadnych czerwonych płytek, a trudno jest dobrać z innej kolekcji. Więc front tej szafki ma być z mdf-u, czerowny lakierowany (kolor wybierzemy później, postaramy się dobrać identyczny jak te szklane listwy), a bok to płyta oklejona szarymi płytkami.

Jeśli masz jeszcze jakieś pytania - bardzo proszę.

Ja też zastanawiałem się nad tymi kafelkami ale jest bardzo dużo negatynych opini na temet Opoczna.

Nie trzymają wymiarów, krzywe itp.

Jest wątek dotyczący Opoczno Linero. To płytki rektyfikowane tym bardziej powinny być dokładne a dużo osób negatynie się wypowiada na ich temat.

Może ktoś się wypowie co ma Organzę, ale szczerze. Co mówili płytkarze przy układniu?

Łazienka będzie piękna. Nic bym nie zmieniała. Jest super.

Również wybraliśmy te płytki do łazienki - projektantka robi nam wizualizację (Twoja łazienka jest naszą inspiracją) Jak będę ją miała to się pochwalę.

Mam pytanie - z jakiej kolekcji jest listwa szklana?

Pozdrawiam.