mamanatki 05.05.2009 05:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Ambroma, spać nie mogłam przez tę Twoją łazienkę. Jest śliczna. Jeszcze wczoraj pokazałam małżowi i on się też zakochał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tyson 05.05.2009 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Hej, my rozlozylismy te plytki, powiem Ci szczerze, ze nie jest to szczyt moich marzen ale nie wygladaja zle Szkoda nam kasy na zakup nowych, mam nadzieje ze efekt koncowy nie bedzie tragiczny. Widzialam te Wasze z Polcoloritu, na zywo sa gladkie? I one sa biale czy kremowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izulek 05.05.2009 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 One są białe z delikatnymi nitkami szarości, nie są typowo gładkie jak naturale, pod palcami wyczuwalne są delikatne bardzo wąskie prążki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ambroma 05.05.2009 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Oj jak miło, że Wam się podoba Też tak myślę, że ta mozaika byłaby "ni priczom" Tak więc damy zwykłe szare. Co do czerwieni, to nie są to płytki. Organza nie ma w tej kolekcji żadnych czerwonych płytek, a trudno jest dobrać z innej kolekcji. Więc front tej szafki ma być z mdf-u, czerowny lakierowany (kolor wybierzemy później, postaramy się dobrać identyczny jak te szklane listwy), a bok to płyta oklejona szarymi płytkami. Jeśli masz jeszcze jakieś pytania - bardzo proszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarekGliwice 06.05.2009 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 Ja też zastanawiałem się nad tymi kafelkami ale jest bardzo dużo negatynych opini na temet Opoczna. Nie trzymają wymiarów, krzywe itp.Jest wątek dotyczący Opoczno Linero. To płytki rektyfikowane tym bardziej powinny być dokładne a dużo osób negatynie się wypowiada na ich temat.Może ktoś się wypowie co ma Organzę, ale szczerze. Co mówili płytkarze przy układniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oliwka2007 06.05.2009 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 Czy ma ktoś zebrano z tymi dekorami? http://images43.fotosik.pl/118/e11fe914e76af4c3.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mekej 07.05.2009 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 Moi nie narzekali, może trochę przy cięciu mozaiki pod kątem 45'... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niezapominajka567 08.05.2009 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 upppp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leila 08.05.2009 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 Witam, widziałam na żywo te płytki i muszę powiedzieć, że robią wrażenie. Mnie osobiście bardzo spodobała się płytka żółta 30x60 w ten delikatny wzorek, planuję ją położyć na ścianie w kuchni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vilemo 08.05.2009 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 qurcze, gdzies widzalam zdjecia lazienki w tych kafelkach.. lazienka wygladala pieknie D a patrzylas na watek lazienki nasza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 09.05.2009 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2009 http://www.eplytki.pl/pliki/aranzacje/15873.jpg http://www.eplytki.pl/pliki/aranzacje/16302.jpg Cudne są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duma 09.05.2009 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2009 Pokażcie jakieś realizacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmagdaa 12.05.2009 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 Witam, zdecydowaliśmy sie na płytki opoczno linero - pomaranczowe i kremowe - do małej łazienki.http://www.opoczno.eu/flash.html Niestety w glowie zupełna pustka. Jesli macie takie plytki lub podobne wzorem, to pokazcie prosze Wasze lazienki. Z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kama100 14.05.2009 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 Ja z innej beczki. Na jaki klej kleiliście Linero? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edytkazet 14.05.2009 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 U mnie własnie "kładzie się" linero róż i krem i jestem zadowolona z tych plytek Klej kupilismy mapei jakis elastyczny bo płytki sporego formatu - bardzo drogi niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kama100 15.05.2009 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 Jak już będzie coś widać wklej zdjęcia. U mnie chyba zaczną w przyszłym tygodniu. Potrzebuję inspiracji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edytkazet 15.05.2009 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 wkleję jak zrobią ale ja nie mam nic wyszukane - mala łazienka więc nie ma miejsca na żadne wydziwianie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inka_g 15.05.2009 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 Łazienka będzie piękna. Nic bym nie zmieniała. Jest super.Również wybraliśmy te płytki do łazienki - projektantka robi nam wizualizację (Twoja łazienka jest naszą inspiracją) Jak będę ją miała to się pochwalę.Mam pytanie - z jakiej kolekcji jest listwa szklana?Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vilemo 15.05.2009 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 i moja lazieneczka sie juz projektuje a wlasciwie lazienka goscinna niestety moj architekt nie dziala w takich programach wiec nie wkleje wizualizacji. Mam nadzieje ze sie pochwale gotowa lazienka za jakies 2 miesiace Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamanatki 15.05.2009 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 Tak! Łazienka Ambromy jest zdecydowanie inspiracją - i dla mnie My też zdecydowaliśmy się na Organzę. Projekt zrobiony przez nas na papierze więc nie ma możliwości się chwalić Ale jak tylko kafle zostaną położone to obstrykam aparatem całą łazienkę i pokażę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts