markdottir 17.10.2007 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2007 moje narazie stoja w kartonie ;o) a argument, ze płytki za 200 zł/m byłyby proste rozwalił mnie dokumentnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 17.10.2007 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2007 Mi właśnie kafelkarz układa gres ROYAL z Opoczna. Uważam, że są dobrej jakości a i fachowiec nie narzeka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kanton 18.10.2007 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 nie twierdzę że to twoja wina ze kupiłaś, różnica między kalibrami może dochodzić nawet do 5 mm a w obrębie kalibru moze się zdarzyć że 2 mm idealnie równe są tylko gresy rektyfikowane, a może po prostu dostałaś mix kalibrów i wtedy to jest wina sprzedawcy, ja sam układam płytki i wiem że prawie wszystko można ładnie ułożyć nawet jeżeli jest krzywe tylko że to musi wiecej kosztować, płytka za 200 pln jest lepsza bo inaczej przebiega sortowanie na kalibry i kontrola jakości po prostu większy % odrzuca sie na PJ - poza jakość a żeby płytka była tańsza to sito kontrolne musi mieć większe oczka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ramol_1 18.10.2007 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 Ja kupiłem Damasco - o ile wymiary trzyma w obrębie jednej partii płytek, to już np. nie zgadzają się wymiary pomiędzy kolorami. Mam zaprojektowane mieszane kolory na jednej powierzchni i niestety różnica pomiędzy np. wanilią i moccą (wynosi 1-2mm), co niestety widać jak cholera... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kanton 18.10.2007 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 przy zamawianiu płytek nieprzeznaczonych do układania w module trzeba się z tym liczyć, ale ułożenie takiego układu w różnych kalibrach poprawnie nie powinno przedstawiać problemów, dużo zależy od koloru fugi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiulka 31.10.2007 23:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2007 pokażcie proszę swoje łazienki z tymi kaflami? ogólnie-polecacie, czy z czasem dostrzegacie defekty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA76 05.11.2007 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 http://img221.imageshack.us/img221/4823/zdjecia166or7.th.jpg zdjecie z naszego sklepu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SZEFLERA 28.12.2007 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2007 Planujemy zrobić łazienkę w płytkach aleksandria / opoczno . To chyba nowe płytki, ale może ktoś z Was już je ułożył i mógłby pokazać jakieś zdjęcia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewuniamiii 28.12.2007 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SZEFLERA 28.12.2007 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2007 Jak zaczęliśmy wybierać, też zwróciliśmy uwagę na calle. Ale po kilku dniach wyborów, zrezygnowaliśmy, bo jednak najtańsze nie są, a jeśli już kupować takie droższe, to w calle brakuje trochę dobrych dekorów, żeby był dobry efekt. No i calle Amberna pewno będą ładniej wyglądały w większej łazience. Ale są ładne, podobnie jak amber, też z tubądzina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SZEFLERA 11.01.2008 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2008 Aleksandria kupiona, będzie na dole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Myszasta 13.02.2008 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 Witajcie Czy ktoś ma może u siebie takie płytki? Skłaniam się ku nim, ale wolałabym zobaczyć jak wyglądają poza witryną. Przysyłajcie fotki. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Annja 29.03.2008 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2008 Podciągam wątek. Minęło od stycznia trochę czasu. Szeflera - czy położyłaś już może swoją Aleksandrię? Można prosić o jakieś zdjęcia? Też się zastanawiamy nad tymi płytkami do większej łazienki i chętnie zobaczyła bym "prawdziwą" realizację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Annja 29.03.2008 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2008 Może ktoś zdecydował się na zakup tych płytek? Dotychczas nigdzie nie natknęłam się na nie na forum. http://www.opoczno.com/index2.php?id=42&KolekcjaID=261 Lubię takie "japońskie" klimaty Chętnie zobaczyłabym "niekatalogową" realizację z tych płyteczek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula302 29.03.2008 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2008 Ja je widziałam w sklepie na wystawce. Rzeczywiście są ładne - to chyba nowa kolekcja . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
onna 29.03.2008 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2008 ja je widziałam, w katalogu kuszące, ale w rzeczywistości zbyt mi się kojarzą z sidingiem ongiś mocno popularnym na zewnątrz A też mi sieę strasznie podobały i na dodatek chciałam je do kuchni ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Annja 29.03.2008 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2008 Mi się nie kojarzy z sidingiem - na szczęście Podoba mi sę to "listwowanie" i ten motyw z kwiatem wiśni. Właśnie z uwagi na to, że to chyba rzeczywiście nowa kolekcja może być problem ze znalezieniem "nabywcy". A szkoda bo prawdziwa łazienka to nigdy nie to samo co wystawka sklepowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 15.04.2008 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 Dołączam się do prośby, pokażcie swoje Aleksandrie. Zastanawiamy się nad nimi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beakap 16.04.2008 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 Witam!Ja mam płytki Aleksandria Flower w łazience 12m, są świetne oto linki do mojego albumu:http://foto.onet.pl/7zjno,s8wbwzsz1bkw,7r55i,u.htmlhttp://foto.onet.pl/7zjno,sb0sok48f4ki Pozdrawiam. Beata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomlolo 16.04.2008 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 My również nad nimi się zastanawiamy, ale boję się trochę porowatych płytek na podłogę żeby nie były zbyt uciążliwe w utrzymaniu czystości. Namierzyliśmy przypadkiem box wyłożony tymi płytkami (może nie do końca bo było zmieszane z kolekcją "OPTA") zrobiłem dziś fotki, jak jesteś jeszcze zainteresowana daj znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts