alcia-z 17.04.2008 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 Hej! Też podoba mi się ta kolekcja, już rozpalnowuję to mniej więcej w swojej łazience, chętnie zobaczę real fotki Pozdrawiam, Ala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
onna 17.04.2008 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 podbijam, chętnie zobacze na podłodze, bo sie zdecydowalam na podłoge z tej serii Mam nadzieję że nie bede kląć, wygląda dość ślisko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Annja 18.04.2008 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2008 Chyba się nie doczekamy zdjęć z realizacji A co myślicie na temat tych ciemnych brązowych płytek na podłodze? http://www.opoczno.com/produkty_zasoby/1160.jpg Najbardziej podoba mi się taki układ jak na zdjęciu powyżej, ale zastanawiam się czy na tej ciemnej podłodze nie będzie za bardzo widać wszystkich "paproszków"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominka 18.04.2008 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2008 Moim zdaniem ciemne podłogi są ładne i kuszące, ale kompletnie niepraktyczne. Ja osobiście nie będę kładła takich płytek właśnie ze względu na konieczność ciągłego ich odkurzania/zmywania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Annja 18.04.2008 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2008 Właśnie tego ciągłego odkurzania się obawiam Ale z drugiej strony, miałam swojego czasu zupełnie białe płytki na podłodze w łazience i to też była porażka - podłogę trzeba było myć dosłownie codziennie. Po roku skuwaliśmy te płytki i wymieniali na zielone M.in. w związku z tymi złymi wspomnieniami dotyczącymi białych płytek skłaniam się ku ciemnej podłodze. Może wypowie się ktoś kto ma brązowe płytki na podłodze w łazience i chwali sobie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominka 18.04.2008 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2008 Najlepiej wybrać w jakieś delikatne mazaje, ciapki. Jeśli będą gładkie w obojętnie jakim kolorze, nawet niewielkie zabrudzenia będą bardziej widoczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
onna 19.04.2008 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2008 może mam za dużo optymizmu, ale zalezy mi na ciemnych płytkach w łazience... W tej chwili mam jasne, nawet w mazaje i kazdy wlos widac (mam ciemne)Fiji jest dosc blyszczace, bedzie odbijac swiatlo, zdecydowalam sie na nie i za dwa miesiace powiem jak sie sprawdzaja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Annja 19.04.2008 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2008 może mam za dużo optymizmu, ale zalezy mi na ciemnych płytkach w łazience... W tej chwili mam jasne, nawet w mazaje i kazdy wlos widac (mam ciemne) Fiji jest dosc blyszczace, bedzie odbijac swiatlo, zdecydowalam sie na nie i za dwa miesiace powiem jak sie sprawdzaja. Ooo, to koniecznie poprosimy zdjęcia jak już łazieneczka będzie gotowa! A jeżeli chodzi o błyszczenie się płytek to podłogowe też są błyszczące ( pytam bo nie widziałam jeszcze tych płytek na żywo )? Nie boisz się, że może być trochę ślisko? Ja mam wprawdzie jasne włosy ale na tych moich nieszczęsnych białych płytkach nawet one były bardzo widoczne, może z ciemnymi nie będzie tak źle? W ostateczności będę się czesać w drugiej łazience gdzie mam Minimala Tubądzin, więc blond włosów nie powinno być widać na podłodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
onna 19.04.2008 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2008 podloga jest blyszczaca, glazura dosc matowa, jak juz pisalam za bardzo mi sie kojarzyla z sidingiem, wzor tez jakby troche "drewnowaty" Moze w duzej lazience, jak na aranzacjach wyglada to dobrze ale na moich 6 metrach nie ryzykuje.Choc te ornamenty jarzebinkowe pieknen sa mam nadzieje, ze nie bedzie za slisko... Jak bedzie za slisko albo za ciemno to trudno - poloze dywaniki jak bedzie gotowe to dam zdjecia.Ale ja fiji tylko na podloge, na scianach bedzie euforia z cersanitu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula302 21.04.2008 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2008 Wybrałam do łazienki płytki Opoczna Flower - kremowy, gdzie nie gdzie Flower szary + szklana mozaika w kolorze czerwonobrazowym i szary na podłodze.doradźcie prosze jakie fugi. A moze ktos ma jakies zdjecia - mogą byc tez z wystawek skelpowych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidiusz 28.05.2008 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 może jednak ktos ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula302 29.05.2008 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 no własnie. temat nadal aktualny - niedługo glazurnik wejdzie a ja nadal nie wiem jakie fugi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malawaszka 04.06.2008 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 może teraz już ktoś ma? myślałam o nim na dość dużą powierzchnię w salonie, przedpokoju i kuchni, ale nie wiem czy nie za drobne te płytki na taki metraż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markdottir 05.06.2008 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 ja mam Damasco Cappucino na podłodze w przedpokoju i kuchni. Wprawdzie powierzchnia mała, ale nie uważam, żeby były to małe płytki. Ja je jakis czas temu pokochałam miłościa bezwarunkową i wiedziałam, ze musze je mieć mimo to, ze każdy śmiec na nich widać (tylko kurzu nie). Sprawują się b. dobrze. łatwo czyszczą. nie wiem, co jeszcze chcecie wiedzieć. Aha Opoczno ma dość wysoką tolerancję wymiarową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
volder1 05.06.2008 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 Witam. Teraz ja mam również. Na dość dużej powierzchni. W salonie, w kuchni i korytarzu, jakieś 50 m. kw. W salonie mocca z paskiem antracytu, w korytarzu mocca z paskiem capucino , w kuchni capucino . Wygląda to bardzo ładnie, niestety jest bardzo niepraktyczne. Szczególnie mocca, widać na niej nawet ślad bosej nogi . Teraz w salonie i jadalni położyłbym capucino z paskiem antracytu pod stołem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaloosa 11.06.2008 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2008 czy ktos ma? zastanawiam sie czy takie "porowate" plytki mozna latwo utrzymac w czystosci a moze wrecz przeciwnie.Wiem, ze sa specjalne preparaty, ktorymi mozna zaimpregnowac np: kamien czy terakote, wtedy nie ma problemow z myciem. Moze ktos z Was podzieli sie zdieciami badz uwagami na temat "porowatych" plytek?http://fotoforum.gazeta.pl/photo/1/nc/bj/tmfj/MqSyetTwo3WXT399XX.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SZEFLERA 20.06.2008 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2008 Trochę późno, a i zdjęcia nieaktualne, bo trochę się już zmieniło. No ale może się jeszcze przyda komuś: http://szeflera.fotosik.pl/albumy/455692.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zebra 22.06.2008 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2008 czy macie już ułożone fiji w swoich łazienkach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
onna 22.06.2008 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2008 ja mam, ale tylko podlogę (zdjęcie w wątku na przedpstatniej chyba stronie). Ale pewnie TObie chodzi o calość... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
butterfly 24.06.2008 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 SZEFLERA, jaką fugę dawałaś do tych płytek.Widzę, że do brązowych też jasną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts