asia27 30.05.2010 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2010 Witam, zostało mi trochę płytek Aleksandria Opoczno, a dokładnie 3 kartony jasnych ściennych, 18 płytek podłogowych i sporo małych dekorów (w trakcie realizacji zmieniliśmy koncepcję. Jesli ktoś byłby zainteresowany to chętnie sprzedam je za symboliczną kwotę. Płytki są do odbioru we Wrocławiu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eli_s 31.05.2010 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 Witajcie, ja też wybrałam te płyteczki do mojej łazienki i mam projekt (w załączniku) na razie tylko jedna scianę, ale właśnie tutaj nie dokońca mi sie podoba - napewno tę półkę zmniejszę bo ona wychodzi na 2 metry, a pomiędzy półkę a murek dam wieszaki. myslałam jeszcze o dodaniu dekorów ale nie mam pomysłu... prosze pomóżcie, co byście tu zmienili? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stills 17.06.2010 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2010 no szkoda ze nikt sie nie odezwal, bo my bedziemy klasc te plytk na sciany w lazience Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amerka 22.06.2010 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2010 Witam!Podobnie jak pozostali forumowicze zakochałam się w płytkach.Jednak gres chciałam wykorzystać pomiędzy lustrem a umywalką oraz za ubikacją i bidetem.Podłodze z tej serii mówię zdecydowanie NIE, gdyż jest bardzo trudno utrzymać ją w czystości.Moje pytanie czy łączył ktoś ten gres z malowaniem ścian?pozdrawiam i z góry dziękuję za ospowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 22.06.2010 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2010 Ja będe łączyc ale z brązem i to bedzie tynk strukturalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amerka 23.06.2010 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 Ja będe łączyc ale z brązem i to bedzie tynk strukturalny Tynk strukturalny bardzo mi się podoba jednak ze względu na to,że całe ściany mieliśmy równane i wszystko jest na "tip top" szkoda mi robić struktury przynajmniej jak na tą chwilę Tak szczerze mówiąc chciałam wykorzystać gres opirus krem z gresem opirusem mozaiką, do tego płytki podłogowe cersanitu. Co do ścian myślałam,żeby pomalować na biało. Natomiast szafki chce takie rustykalne. Tylko nie potrafię sobie wyobrazić jak to będzie wyglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
choinka.k 23.06.2010 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 płytki podłogowe z opirusa są zupełnie inne niż też scienne, bez problemu się myją jak każde inne.są gładziutkie, wieć jeżeli chodzi o czyszczenie podłog to nie ma obaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 23.06.2010 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 Tynk strukturalny bardzo mi się podoba jednak ze względu na to,że całe ściany mieliśmy równane i wszystko jest na "tip top" szkoda mi robić struktury przynajmniej jak na tą chwilę Tak szczerze mówiąc chciałam wykorzystać gres opirus krem z gresem opirusem mozaiką, do tego płytki podłogowe cersanitu. Co do ścian myślałam,żeby pomalować na biało. Natomiast szafki chce takie rustykalne. Tylko nie potrafię sobie wyobrazić jak to będzie wyglądać Wiesz, opirus crem jest dosc siny, zalezy gdzie jest lazienka czy od polnocy czy od poludnia jesli ma okno, jesli nie ma to jest baardziej cieply. U nas jest niby od poludniowego zachodu czyli niby cieple swiatlo ale jest siny, połaczenie z bialymi scianami nie bardzo mi pasuje - panuje szarosc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stills 24.06.2010 03:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2010 sluchajcie a ma ktos moze opirusa polozonego na podlodze jak brodzik? zastanawiamy sie nad nim i ciekawi mnie jak by sie sprawdzal na podlodze pod prysznicem - no ze wzgledu na jego nierownosci. Wogole ciezki jest w utrzymaniu czystosci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 24.06.2010 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2010 Ja dopiero w przyszlym tyg bede miala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 24.06.2010 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2010 A oto nasz Opirus w maleńkiej łazience http://lh4.ggpht.com/_GgOZGsHyZOc/S4rNWZ0gWhI/AAAAAAAACNI/jcAmet9K3cc/s512/Obraz%20025.jpg http://lh4.ggpht.com/_GgOZGsHyZOc/S4rNnh2jWVI/AAAAAAAACNY/mUl-2DofAIU/s640/Obraz%20035.jpg http://lh3.ggpht.com/_GgOZGsHyZOc/S4rNTefjQzI/AAAAAAAACNE/wiMbQCEgyzQ/s640/Obraz%20024.jpg A jaka położylas fuge? Ja wybrałam ceresitu Bahama, mam nadzieje ze wyjdzie cieply odcien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ngel 25.06.2010 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2010 amerka ja będę miała opirusa z meblami w stylu retro tylko za jakiś miesiąc więc jak poczekasz to pokażę. Mój opirusik już na budowie- hi hi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonkaD 25.06.2010 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2010 Chyba je kupię, ale nie jestem pewna jak je ułożyć na podłodze. Proszę o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpol25 28.06.2010 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2010 WitamBardzo ładna ta wasza łazienka. Już niedługo prześlę zdjęcia moich łazienek, bo już są na ukończeniu. Sami wymyśliliście projekt, czy ktoś wam projektował. Jaki kolor fugi macie na tych zielonych.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonkaD 29.06.2010 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2010 Chcę położyć kafelki w kuchni i mam pytanie, jakie Aspen są w użytkowaniu, czy trudno je doczyścić. W zanadrzu trzymam jeszcze Paradyż Vikig i Opoczno Real Stone i sama nie wiem które wybrać do białej kuchni Ikea Lidingo. Pomóżcie please ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amerka 29.06.2010 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2010 Mhhm zobaczymy co mi z tego wyjdzie może faktycznie z jakąś strukturką się pobawimy dzięki za sugestie. Jeszcze pytanie jaką fugę do opirusa kremu wybrałyście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amerka 29.06.2010 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2010 amerka ja będę miała opirusa z meblami w stylu retro tylko za jakiś miesiąc więc jak poczekasz to pokażę. Mój opirusik już na budowie- hi hi Chętnie zobaczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbiglem 30.06.2010 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 http://images48.fotosik.pl/278/a039fb60dec98bb8med.jpg przepraszam , że zmienię troszkę temat , ale z czego są twoje meble - rewelka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pjord 30.06.2010 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 Witam wszystkich.Potrzebuję jednej płytki Linero krem rekt. 29x59,3. Może komuś została? W moim mieście sklep może zamówić wyłącznie całą paczkę. Niestety ilość płytek została tak nieszczęśliwie wyliczona, że zabrakło tylko jednej, jedynej...Jeśli komuś została jedna płytka, chętnie odkupię. Proszę o kontakt na PW lub na maila: [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mk CocaYna 30.06.2010 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 (edytowane) Fuga na pewno Mapei, ale jaki kolor? Bij zabij nie pamiętam, ale zapytam moją brzydszą połowę... Edytowane 30 Czerwca 2010 przez mk CocaYna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts