fionka 26.10.2010 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2010 Kurka a mój twierdzi, że jest krzywa i rozcina sobie po dwa rzędy i kładzie i jest nierówno.... Jak dzisiaj weszłam to mi ręce opały.... Będzie wsio skuwał jak babcię kocham.... Po cholerę on to rozcina.... myślałam, że to ja się nie znam, bo prosiłam by kładł całymi plastrami ale on obstawał przy swoim i nie wygląda to fajnie.... Ciekawe tylko czy to można zdjać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rmonia 28.10.2010 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2010 Liwko mam do Ciebie pytankoja takie kamyki w prysznicu widziałam na jakiejś ekspozycji i jak się spytałam o cenę to sobie odpuściłam ten pomysł powiedz mi czy twoje były też takie drogie bo tam m2 kosztował ok 2tyś złotych, jeśli były tańsze to gdzie ich szukać i jak się one nazywająpozdrawiamps. bardzo ładny domek i super widoki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 29.10.2010 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2010 Nie no nie załamuj mnie:) Takim wariatem to aż nie jestem żeby na kamienie wydawać tyle szmalu:) Kupiłem je w Nomi ale ceny ci teraz nie podam, coś koło 20zł za plaster.Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Bartek 29.10.2010 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2010 rmonia my kupiliśmy tehttp://allegro.pl/beso-blanco-otoczaki-biale-mozaika-koncowka-i1289606917.html a tak się prezentują - przed i po impregnacjihttp://img175.imageshack.us/img175/7104/dsc07273h.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 29.10.2010 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2010 Ania i Bartek, na tej stronie z Allegro wyglądają one jakoś mało płasko. Czy to jest tylko takie wrażenie, czy można po nich przyjemnie chodzić bosą stopą? Pamiętam że twoje są zalane żywicą. Ciekawe jak by to się sprawdziło pod prysznicem.Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Bartek 29.10.2010 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2010 Kamyki maja ok. 1 cm wysokości i można po nich chodzić bosą stopą, są krąglutkie. Mamy jeszcze jeden nie zalany żywicą pasek w domu i chodzimy po nim jak po plaży:) Ale tej z miłymi kamieniami, które nie ranią stóp:)Nie będziemy tego paska zalewać zupełnie, tylko raczej do połowy wysokości kamyszków - właśnie ze względu na ich wypukłość i kolory! Jeśli komuś zależy na bardziej płaskich kamieniach, to są też i takie - wyraźnie płaskie - ale to już nie otoczaki chyba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 29.10.2010 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2010 No widziałem te płaskie i nie są to zdecydowanie otoczaki Jak myślisz jakby ten twój sposób by się sprawdził pod prysznicem. Myślę, jak by to wyglądało i by się sprawowało gdyby wysypać warstewkę ładnego piasku, na to otoczaki i żywica do połowy. Co o tym sądzisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Bartek 29.10.2010 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2010 Pomysł super, ale najpierw upewniłabym się u bardzo miłej Pani z Ciech Sarzyny z działu żywic epoksydowych jaką dokładnie wybrać żywicę. Nam doradziła 601-kę i utwardzacz IDA, ze względu na ogrzewanie podłogowe. Nie wiem czy będzie odpowiednia pod prysznic. No i oczywiście mamy na myśli podłogę pod prysznicem, tak? Jeśli chodzi o ściany i żywicę - to ja tego nie widzę Pozostaje fuga. Kamienie będą zaimpregnowane, więc jeśli chodzi o czyszczenie to nie ma problemu, ale o tym to już chyba wiesz:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 29.10.2010 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2010 Tak chodzi mi o taki brodzik jak u mnie.http://picasaweb.google.com/107207850370140244581/Dom2#5464706093385256002 Tylko zamiast fugi piasek i żywica. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Bartek 29.10.2010 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2010 Piękny ten Twój prysznic.... Radzę zadzwonić do Sarzyny i dowiedzieć się o rodzaj żywicy, a potem poszukać jej w sieci lub w dużych miastach. Oooops...troszkę odbiegliśmy od tematu organzy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 29.10.2010 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2010 A bo mnie rmonia zmyliła;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Michał i Magda 29.10.2010 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2010 Cały czas zastanawiamy się nas płytkami do górnej łazienki. Łamiemy się między Organzą i Fragrance z LM, chyba będzie Organza, bo mamy plan jak ją ułożyć Odbiegając od tematu: Liwko mam pytanko odnośnie szafki pod umywalkę w Waszej łazience. Zdradzisz gdzie ją kupiliście, bo strasznie spodobał mi się kolor. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 29.10.2010 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2010 Aaa szafka to mój projekt, mój merbau, mój olej a robota kolegi;) Najpierw miały być jeszcze białe drzwiczki ale wiadomo że prowizorka jest nieśmiertelna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Michał i Magda 29.10.2010 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2010 Aaa szafka to mój projekt, mój merbau, mój olej a robota kolegi;) Najpierw miały być jeszcze białe drzwiczki ale wiadomo że prowizorka jest nieśmiertelna. Dzięki za błyskawiczną odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 02.11.2010 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2010 ja obecnie zastanawiam się nad ciemniejsza fugą typu brąz Sopro, kładł ktoś może ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marinella879 06.11.2010 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2010 Witam jestem nowa na forum, od długiego czasu podczytuję własnie kupujemy M3. W łazience i toalecie chcę połozyć snake w wersji brąz/krem.zastanawiam się jaki kolor mebli łazienkowych pasowałby do tych kafliŁazienka jak to w bloku, nieduża, 5,3m2 Może ktos coś doradzi sensownego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 06.11.2010 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2010 albo bez albo krem. ułożenie płytek ma pewne znaczenie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marinella879 06.11.2010 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2010 położenie w poziomiezwłaszcza ze chcę pociagnąc jeden pasek jasnego dekoru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 06.11.2010 23:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2010 bez obrazy, ale "położenie w poziomie" mówi dokładnie tyle samo co "wybrałam beżowe i brązowe snake'i"jeśli ktoś ma ci podpowiedzieć, jakie meble będą wyglądały fajnie istotne jest w jakiej proporcji są kafle, jak jasna jest łazienka i jaką ceramikę i armaturę planujecie itd. ja rozumiem, że to jest takie oczywiste. być może ktoś z forumowiczów wie doskonale jaki projekt domu realizujesz, jaka jest w nim łazienka i jaki projekt wnętrza ty sobie upatrzyłaś. ja nie i zgadywać nie będę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marinella879 07.11.2010 00:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2010 nie zrozumiałam pytania a raczej nie zastanowiłam się o co pytaszStawiam pierwsze kroki na forum proszę o wyrozumiałość Spróbuję wyrysować projekt w jakimś programie na dniach i wtedy wrócę do pytania w każdym bądz razie dzieki za chęci pomocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts