Klodziki 09.02.2011 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2011 Bardzo ładna łazienka. Ty masz brąz z beżem tak? Z myciem Metalica to masz chyba rację, nie pomyślałam, ale nie myślę, żeby to był aż taki problem, choć mogę się mylić. Ściągnęłam sobie tego sketchupa ale nie wiem czy dam radę zaprojektować swoją łazienkę pozdrawiam, lois od drzwiach zapomniałaś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lois 09.02.2011 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2011 Drzwi na gmail.com poszły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klodziki 09.02.2011 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2011 dzięki wielkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lois 09.02.2011 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2011 Tak brąz z beżem i golda między dekorami. Ale widziałam Czarno-biało-grafitową w sklepie zrobioną i przez nią skusiłam się na Snake'a. Jest bardzo elegancka i super do srebrnej armatury - tylko średnio mi się to ecri podobało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klodziki 09.02.2011 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2011 No piękna ta kolekcja, jeszcze chodzi mi po głowie Kaleydos, ale dam go chyba do drugiej łazienki. Coś mi się wydaje, że ten snake zostanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 09.02.2011 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2011 szkoda, że całej w goldach nie zrobiłaś... to byłby dopiero czad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lois 09.02.2011 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2011 Szczerze to w tym graficie Snaku jest ładniejszy efekt tego SILVERA niż w brązie GOLDA, ale ja poprostu wolę ciut cieplejsze odcienie przynajmniej w łazience i jak pisałam ta jasna płytka Snake Ecri mi się nie podoba za to silver jest piękny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 10.02.2011 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2011 czekaj, czekaj to ty masz u siebie w końcu grafit silver czy brown gold? bo zgłupiałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lois 10.02.2011 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2011 Ja mam brown gold ale uważam że poprostu bardziej im wyszedł odcień silver - w sklepie robi duże wrażenie. Choć ja uwielbiam swoją łazienkę O właśnie a może wiecie gdzie znaleźć komodę z ratanu syntetycznego chciałam ją dać za ubikacją w tej wnęce pod skosem na samym końcu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
panimaciejowa 03.03.2011 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 lois, a jak dużą masz łazienkę? i czy na podłodze masz beż 30x30? Duże masz okno? ja mam 5m2 i kupiłam płytki na sciany 30x60 beż + brąz gold a na podłogę 30x30 beż. Zastanawiam się gdzie dać brąz, żeby nie było go zbyt dużo... Myślałam, ze obłożę nim wannę, dam podobnie jak u Ciebie tak gdzie lustro (od podłogi do sufitu) oraz zrobię półki schodkowe wystające ze ściany nad wanną. Nie potrafię niestety zrobić wizualizacji, nad czym bardzo ubolewam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lois 03.03.2011 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 Mam ok 12m2 może ciut więcej, na podłodze beż 30x30, okno fakro z tych mniejszych nie pamiętam dokładnych wymiarów - 70 x120->chyba. A dekory jakies kupiłaś? Nie wiem jaką masz łazienkę i trudno mi coś powiedzić. Mam w planie dwa okna w łazience ale z tym jednym jest ok a nad lustrem i tak jest światło.http://www.toya.net.pl/~toms/swiatelka2.jpghttp://www.toya.net.pl/~toms/swiatelka.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arpek7 03.03.2011 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 Witam. U mnie prawie skończyli dolną łazienkę wykładaną ceramiką Opoczno Zebrano (krzyżyki 2,5mm) i najpierw fachowcy narzekali na glazurę, że nie trzyma wymiarów oraz "łudkowatość" glazury ...ale udało się i nawet fajnie to wygląda (jak wykończę to wrzucę zdjęcia) ale wielki zonk nastąpił podczas kładzenia terakoty (kolor beż) gdyż okazało się że płytki kupione jako 1 gatunek wg nas nie spełniają parametrów 3 gatunku (podobnie jak glazura tylko wieksza "łudkowatość", różny odcień oraz rozbieżność w wymiarach) wobec czego zgłosiliśmy reklamację i czekamy na handlowca z firmy Opoczno. Jak problem się rozwiąże to napiszę co i jak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arbea 03.03.2011 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 Pod koniec zeszłego roku robiliśmy łazienkę właśnie z tych płytek i też był problem z płytkami kremowymi, tyle że my przeglądnęliśmy płytki w opakowaniach jeszcze przed położeniem i pojechaliśmy do marketu je wymienic. Co do równości płytek to też mam zastrzeżenia niestety, płytki pierwszego gatunku a są łukowate Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
panimaciejowa 03.03.2011 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 (edytowane) lois, zazdroszczę Ci tak dużej łazienki. Moja ma zaledwie 5m2. Zbyt dużo wolnej przestrzeni na ścianach nie pozostaje, więc dekorów nie planuję. Kupiłam tylko listwę brąz (tą inną niż Twoja) i dam ją jedynie wokół lustra 80x80. Zresztą moim zdaniem do snake'a bardzo trudno jest dobrać jakiekolwiek dekory spoza kolekcji. Na płytkach snake i tak dużo się dzieje - ich faktura moim zdaniem jest sama w sobie bogata. Żadna mozaika mi się do nich nie widzi. Z dekorami natomiast poszalałam w drugiej łazience przy płytkach Opoczno Linero. Są tam dekory flower z kolekcji linero, listwa szklana z kolekcji linero oraz mozaika szklana spoza kolekcji - idealnie pasujaca do płytek - mimo, że jest tego dużo to wydaje mi się, że nie bedzie przesytu - zobaczymy niebawem efekt, mam nadzieję, że mnie zachwyci:p Jeszcze pytanie: jaką fugę zastosowałaś? oraz w którym miejscu masz brąz gold? przy prysznicu miedzy listwami? i przy wc też między listwami? i na wannie? Edytowane 3 Marca 2011 przez panimaciejowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Oliwkowo 12.03.2011 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2011 Ja wybrałam te płytki na 100%. Mam już projekt, jak już łazienka będzie gotowa wkleję zdjęcia. Ja wybrałam metalic grafit i biały. Pozdrawiam Tak jak Klodziki chętnie zobaczę gotową łazienkę, bo przyznam szczerze miałam dylemat czy wybrać te płytki, ale dziś byłam w salonie i oglądałam te płytki po raz 100, i uważam, że to jest dobry wybór. Zobaczymy tylko jakie będą w utrzymaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arpek7 17.03.2011 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2011 Witam. Tak jak wczesniej pisałem mamy problem z terakota krem z serii Zebrano firmy Opoczno, którą zgłosiliśmy jako reklamację. Był handlowiec obejrzał płytki (faktycznie jak to On ocenił "troche krzywe" ale z krzyzykami 3 lub 4mm udałoby sie połozyc – tylko ze my chcemy z krzyzykiem 2,5mm), napisał raport - z zaznaczeniem zwrotu kaski, zabrał 4 płytki do ekspertyzy i teraz czekamy....ale aby nie wstrzymywac prac zakupilismy zamiast tych reklamowanych na podłogę terakote Pilch seria Fila beż i powiem Wam super to wszystko wygląda, pasuje tak jakby to była ta sama seria. Wiec jak ktoś nie chce miec takiej jazdy jak my to sugeruje obejrzec ww wymiena terakotą z Pilch-a i jak sie podoba kupowac zamiast Terakoty Zebrano Krem. Powoli koncza lazienke wiec jak skoncza tak jak pisalem wstawie zdjecia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Oliwkowo 29.03.2011 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2011 Ja wybrałam te płytki na 100%. Mam już projekt, jak już łazienka będzie gotowa wkleję zdjęcia. Ja wybrałam metalic grafit i biały. Pozdrawiam Witajcie, Płytki wczoraj przyjechały są piękne czekam teraz na ułożenie. Jak już będą efekty obiecuję, że wkleję zdjęcia. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bob1719501059 17.04.2011 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2011 Właśnie położono mi 2,4 m x 2,4 m muretto krem w kuchni - ściana przy stole, na przeciwko mebli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marrrta2 20.04.2011 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2011 Witam serdecznieWstępnie zdecydowałam sie na zakup tej samej kolekcji , biały w połączeniu z grafitem, czy mogłabym w związku z tym prosić o wstwienie zdjęć, jak wyszły płytki w takim połaczeniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
angy 22.04.2011 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2011 Ja będę miała metalic grafit w kuchni:)Remont za miesiąc, też obiecuję fotki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts