Liwko 29.02.2012 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 O kuźwa, zapomniałem:( Ale z tą Orgazmą jak widzisz miałem rację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Viga 29.02.2012 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 No miałeś, miałeś. Tylko teraz to napisz, jak sobie z nią radzisz pod prysznicem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 29.02.2012 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 No miałeś, miałeś. Tylko teraz to napisz, jak sobie z nią radzisz pod prysznicem? Ja mam pod prysznicem otoczaki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrkro 03.03.2012 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2012 Witam, ma ktoś może jeszcze jakieś zdjęcia z położonym gresem opoczno snake? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 03.03.2012 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2012 mam wucet w snake brown gold. polecam te kafle - rewelacyjne w utrzymaniu, ale cięcie ich to koszmar (do kamieniarza jeździłam z tymi płytami, które wymagały dociecia) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrkro 03.03.2012 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2012 a masz może jakieś zdjęcia tego snake? interesuje mnie różnica między krem a beż, nie mogę nigdzie w klepach znaleźć beż, a inne kolory maja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 03.03.2012 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2012 nie mam ani kremowych ani beżowych. żadnych zdjęć tych kolorów tez nie posiadam. kremowe natomiast są bardziej białe, beżowe maja kolor kawy z duża ilością mleka (te jaśniejsze mi osobiście podobają się bardziej). dziwie się, że masz problem ze znalezieniem ich na jakiejś ekspozycji - półtora roku temu były niemal we wszystkich marketach budowlanych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrkro 03.03.2012 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2012 niestety w Trójmieście są wszystkie oprócz beżu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 03.03.2012 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2012 (edytowane) p.s. pobaw się wyszukiwarka, był cały wątek o snake'ach, a któraś z uzytkowniczek wrzuciła tam foto swojej czarno-białej snake'owej łazienki. nie pamietam jej nicka ja tez z trojmiasta - beżowe widziałam w cortinie w matarnii, w chemii w Oliwie i w sasiednim lm, poza tym w obi i w praktikerze. to było jakiś czas temu, ale mieli pełna kolekcje Edytowane 3 Marca 2012 przez duś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrkro 03.03.2012 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2012 Cortiny już nie ma w województwie pomorskim, wycofali się z północy, w chemii byłem dziś i nie ma w ogóle snake, ps. chemii w oliwie już nie ma przenieśli się na kowale. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrkro 03.03.2012 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2012 Snake to imitacja skóry węża. to ciemniejsze miejsce to grzbiet. Tak to wygląda po ułożeniu http://img687.imageshack.us/img687/1626/imag0045m.th.jpg pozdrawiam i sorka za słabą jakość zdjęcia. Nie masz sie czym przejmować. Płytki wyglądaja spoko to jest snake brąz i snake krem czy beż? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 03.03.2012 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2012 mówiąc cortina mam na myśli ten sklep na matarnii, a chemia byla przeniesiona do sąsiedniego budynku, ale być może faktycznie chwilowo są już tylko na kowalach. w takim razie zostaje ci chyba tylko przeszukanie forum - jakby co służę zdjęciem Brown Gold, bo u mnie tylko te (no i brązowa listwa) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klesia 04.03.2012 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2012 Hej,a czy ktoś z Was ma w łazience kolekcję SALONIKA z Opoczna? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasylwek 04.03.2012 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2012 Witam Poszukuję opinii, a najlepiej i zdjęć z realizacji plytek z kolekcji FUSION. Mam nadzieje, ze w koncu uda mi sie spotkać kogoś, kto może cos o tych plytkach powiedziec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kkkamilka 14.04.2012 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2012 a mam pytanie czy kupiłas w salonie czy w markecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chagall 15.04.2012 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2012 Witam, bardzo proszę o pomoc w podjęciu bardzo ważnej dla mnie decyzji dotyczącej wyboru płytek!!! Decyzja jest naprawdę trudna, gdyż chcę zachować spójność w naszym nowym domu i położyć wszędzie, gdzie mają być, czyli wiatrołap, hol, otwarta kuchnia, salon wokół kominka, łazienka, a także podcień wejściowy i taras wraz ze schodami te same płytki (będzie tego ze 100m2, albo lepiej), dlatego muszą być "moje" i muszą być "dobre" do tych wszystkich rodzajów pomieszczeń. Bardzo podobają mi się gresy szkliwione NAXOS!!! i FOSSILE SLATE!!! Czy ktoś z Was je ma??? Czy bardzo widać na nich piasek i inny brud? (mam golden retrievera) Czy ktoś z Was ma je także na ścianach (kuchnia, łazienka)? (mam taki szalony pomysł) Czy są stosunkowo równe i łatwe do cięcia? Za każdą informację z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chagall 05.05.2012 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2012 Pytania są już nieaktualne - wczoraj zrezygnowałam z Opoczna, po tym wszystkim co usłyszałam od sprzedawców!!! o jakości ich płytek!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miniak_29 05.05.2012 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2012 Chagall napisz co sie dowiedziałas o płytkach z Opoczna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 05.05.2012 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2012 mam. i nie narzekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdalenkaa 05.05.2012 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2012 Pytania są już nieaktualne - wczoraj zrezygnowałam z Opoczna, po tym wszystkim co usłyszałam od sprzedawców!!! o jakości ich płytek!!! a ja mam pytanie na co sie zdecydowalas? co bylo zachwalane jak nie opoczno? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts