Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

OPOCZNO - dyskusje o płytkach, kolekcjach, jakości, układaniu

akinom

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

tak, niestety chodziło mi o docinanie pod kątem. w niektórych miejscach zastosowalismy nawet srebrną listwę (która akurat nam pasuje do dekoru ;) )

w kilku miejscach potrzebne były dosć wąskie paski i tam płytki przycinaliśmy na jakiejś ostrej pile (z wodą).

Ogólnie jest okej. Nawet bardziej podobają mi się fragmenty z tymi gładszymi płytkami, choć w strefi prysznicowej i przy wc mamy też mozaikę. Szkoda że na razie nie mogę zamontować armatury (jeszcze nie mieszkamy), wtedy dopiero będzie można zgrać i ocenić całość.

AMFI: mam podobnie przy umywalce: dekor + listwa i jest fajnie. Widzę że planujesz kilka półek (będzie trochę przycinania) radzę skosultować z płytkarzem, czy akurat te płytki da radę ładnie zeszlifować. aha, i też nie mam zapłytkowanej całej łazienki :) i teraz się zastanawiam co mam dać na te "puste" ściany. Może jakiś tynk ozdobny?

witajcie,

I ja wkrótce dołączę najprawdopodbniej do posiadaczy tych płytek w górnej łazience, dlatego bardzo Was proszę jeśli znajdziecie chwilkę zajrzyjcie do mojego wątku z wizualizacją łazienki w tych płytkach i doradźcie coś, w końcu w wyborze i układaniu tych płytek jesteście już fachowcami :)

http://forum.muratordom.pl/post2771241.htm#2771241

Czy spełniły one Wasze oczekiwania, a może macie już jakieś nowe realizacje, chętnie je zobaczę! :)

Z góry wielkie dzięki za Wasze opinie!