anulkawj 15.03.2009 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2009 Czas zacząć! Długo wybieralismy projekt... Nigdy nie myslłąm,ze mój mąz bedzie miał tyle do powiedzenia Nareszcie znaleźliśmy M14 - idelanie dla nas. Miejemy nadzieję, że nie zje nas kredyt z odsetkami - startujemy właściwie bez kasy - nie palnowaliśmy budowy, jednak zycie nie bajka... Zawsze podobały mi sie parterówki i jak wszystko pójdzie bedziemy taką mieć Projekt kupiony i działeczka również - fajna, na górce i duża 1820 m. Trochę strach - ilej a będę musiała się nalatać, żeby ją "obrobic"?. Właściwie jesteśmy na początku - cały cyrk na kłókach przed nami, ale ja wiem, jaki kolor ścian bedzie w sypalni - i fajnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anulkawj 17.03.2009 17:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 Wszytkie pomysły musza sie ułozyc: )Dziś oglądaliśmy okna, jakie byćmoze bedziemy wstawiali. Ja o kolorach i "krateczkach" (szprosach), mężulek - o wielkosci, cenie i innych mało zrozumiałych rzeczach. I niech tak bedzie! Niedługo wizyta u pani od adaptacji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anulkawj 26.03.2009 21:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Projekt leży gotowy do adaptacji... Nie myśłam, że tyle zmian bedzie rodzić nastepne m.in powstał pomysł podpiwniczenia pod 1/3 domu, czyli zyskamy kolejny pokój w miejscu pomieszczenia gospodarczego i można wyrzucić spiżarnię - do piwnicy. Zmian będzie straszenie dużo - własciwie zostaną tylko ściany nośne.... Zobaczymy w praniu. I najważniejsze wybieramy ekipę do budowy - różnica w proponownych cenach - 10 tyś. Ciekawe skąd taka spora? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anulkawj 30.03.2009 16:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 Dzięki uprzjmości właścicieli mogliśmy zobaczyć dom, który powstał w oprciu o projekt M14. Fajnie jest zobaczyć coś w realu - nie tylko na kartce. Niesty okazuje się, że zupełnie nie mam zmysłu, który pozwoliłby wyobrazić sobie dom na podstawie projektu. Wyprawa do Kopanina bardzo dużo nam dała. Bardzo dziękujemy właścicielom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anulkawj 02.04.2009 19:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 Nadal nic sie nie porusza do przodu... Pani nanosząca poprawki troche przysypia.. szkoda nam czasu, ale sa akcje, których nie daje się obejść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anulkawj 06.04.2009 17:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 Ja siedzę nad papierami na studia, mąż nad projektem - chyba robi wszystko, zeby przyspieszyć adaptację - dziś pojechał do naszej pani... ciekawe czego sie dowie? Widzaiłąm fajne kafelki niestety, Tomasz myśli konkretnie i nie przychdzą mu do głowy takie pomysły - jesli nie mamy jeszcze adptacji, nie można mysleć o kafelkach! Musze sie wybrać na działeczke i zrobić jej foki - tak ku pamięci... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anulkawj 08.04.2009 17:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 Dajcie mi więcej cierpliwości, bo ubję panią od adaptacji.... Nic się nie rusza, nic a nic! Zablokowało babsko wszystko i sziedzi sobie w ogródku!!!! Bez komentarza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anulkawj 14.04.2009 14:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2009 Niesty sytuacja nic się nie zminia... Już straciliśmy nadzieję, że wprowadzimy się zimą. Przekonano nas, ze to byłoby możliwe, gdzybyśmy do końca lipca mieli wstawione okna. Niestety... dzieki "miłej i pracowitej" pani od adaptacji, okna mamy tylko w wyobraźni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anulkawj 15.04.2009 15:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Wczoraj zobaczyłam, że wygralismy zwrot pieniędzy za projekt! Ludziska! Warto grać!!!!! A pani... nasza ulubiona... nadal nie naniosła poprawek.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anulkawj 24.04.2009 15:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 Dzisiaj mąż odebrał nasz projekt po adaptacji. Pani dzielnie pracowała ponad miesiąc i porobiła błędy.... bez komentrza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anulkawj 27.04.2009 20:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 Poszłłłłło! Dziś Tomasz złozył papiery o pozwolenie na budowę. Trzba jeszce poprawić rzeczy, o których zapamniła nasza pani od adptacji. Szukamy, tzn mąz szuka cegieł Ja bym wolała zająć sie szukaniem nowych mebli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anulkawj 17.05.2009 17:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 Nasz projekt wrócił jak bumerang - zbyt dużo usterek, braki. Trwają poprawki.... znowu opóźnienie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anulkawj 30.05.2009 18:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 Mamy pozwolenie n budowę Teraz już tylko akcja bank Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anulkawj 03.06.2009 14:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Akcja bank prosto prowadzi mnie w depresję Marże w bankach wzrosły tak, że zastanawiamy się, czy damy radę spłaćic kredyt. Czemu nie myśleliśmy o mieszkaniu w bloku??? Byłoby sto razy prościej... Oj smuteczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anulkawj 07.06.2009 18:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 W weekend byłam w Ikei - naoglądałam sie az miło. Mam juz sporo swoich faworytów, ale jeszcze tyle przed nami, nim dojdzie do zakupów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anulkawj 18.06.2009 17:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 Tak wyglądają nasze zmiany, jesli chodzi o okna. http://www.mojalbum.com.pl/GroteFoto-BHL33KCG.jpghttp://www.mojalbum.com.pl/GroteFoto-7IUBWNQP.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anulkawj 19.06.2009 17:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 Mężulo wkleił nasze rzuty parteru i piwnicy.http://www.mojalbum.com.pl/GroteFoto-LAG68C4Z.jpghttp://www.mojalbum.com.pl/GroteFoto-N6ZPRRF8.jpg Dodatkowo nie będzie spiżarni w kuchni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anulkawj 07.09.2009 19:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 Jutro jedziemy podpisać cyrograf- dzieki pomocy fachowca od kredytów - udało sie znaleźć bank, który przejmie nasz kredyt na działke z innego banku i udzieli nam pozyczki na budowę z dofinansowaniem (Rodzina na swoim). A tak na marginesie - babka, która robiła nam adaptacje wyleciała z pracy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anulkawj 08.09.2009 19:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 Podpisaliśmy, kredyt nasz, ale czy śmiać sie, czy płakać? Policzyłam, że za same odsetki kupilibyśmy jakieś 8 niezłych samochodów Ten kraj jest chory. "Ale, młode małżeństwa otrzymują taką wileką pomoc od państwa" 8 samochodów........................................ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anulkawj 15.09.2009 15:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 Dziś 15.09.2009 ruszyła budowa. Wykopano wszystkie niezbędne dziury! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts