Sławek Gryźlak 21.09.2009 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 super dzieki bedziemy szukac. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celestynka 21.09.2009 21:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 Już pisałam Co do gresu, to firma lub model Nero Acapulco. Płytki kupione w drugim gatunku w cenie 35 zł za metr. okazało się że połowa miała jakieś uszkodzenia. Gdyby nie nasze skosiki i łuczki to mielibyśmy duży problem. Najedliśmy się trochę nerwów, ponieważ więcej nie mieli nawet w pierwszym gatunku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rania 24.09.2009 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 Gdybym miala nieogrzniczona ilosc finansow na pewno wybralabym ten projekt. Moim zdaniem ma bardzo duzo uroku. Uwielbiam projekty, w ktorych schody sa w centrum. Bardzo mi sie u Ciebie podoba! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niutek 24.09.2009 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 Jestem pod wrażeniem, jak dla mnie to cudo. Wykończenie na pełen połysk pewnie drogi. Kuchnia jest boska, łazienki super a salon zmysłowy - zakochałam się GRATULACJE! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celestynka 27.09.2009 12:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2009 Jeszce raz dziękuje za opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moniaska 28.09.2009 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 Domek bardzo ładny, ma swój urok. Jeśli bym się budowała to wybrałąbym właśnie ten projekt...A ile kosztował stan zamknięty?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aggie 12.11.2009 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 przyłączam się do grona wielbicieli Twojego domku Wnętrza zapierają dech....a moim ulubionym elementem wykończenia jest oświetlenie w salonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 22.12.2009 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2009 http://www.fotoszok.pl/albums/userpics/14003/normal_1-przez-sniezyce-zawie-5395.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 31.12.2009 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2009 http://www.fotoszok.pl/albums/userpics/14003/zegarsylwester.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nikuś 04.01.2010 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 Witam w nowym Roku. Bardzo ładny domek, ciekawie urządzony. Urzekła mnie górna łazienka, coś takiego za mna chodzi, info dot. płytek znalazłam, ale interesuje mnie wanna, a dokładniej to jak się sprawdza panel przedni, czy zamontowalibyście go jeszcze raz? Pozdrawiam Gorąco w ten mroźny dzionek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 04.01.2010 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 Przepiękne drewniane podłogi i schody!Czy możesz podać firmę, nazwę, kolor? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaG. 05.01.2010 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 Hej Mamy domy wg tego samego projektu.... u nas trochę bardziej zmodyfikowany. Cudne schody, przepiękny kolor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celestynka 05.01.2010 20:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 Odp AnjazzielonegoCo do schodów to są dębowe, malowane dwukrotnie, a kolor to na 90 % Orzech ciemny.Na podłogach mamy panele, salon Producent: Kronopol model Dąb Noble,korytarz na piętrze panele Classen model Mahoń Afrykański . Odp nikuśSą plusy i minusy tego rozwiązania, ale wg mnie jest ok. Jeśli by był z tyłu, to trzeba by było się nachylać aby odkręcić wodę i wówczas można się pośliznąć. Aga do tej pory nigdzie nie znalazłam zdjęć z wnętrz Pinokia, a Twój domek robi duże wrażenie. Może coś podpatrzę, u nas zostały jeszcze do wykończenie pokoje na poddaszu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaG. 06.01.2010 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 Nie mogę napatrzeć sie na twoją podłogę u góry i schody, ja musiałam wybrać panele.Schody miały zostać w kolorze naturalnym,ale ostatecznie je wybarwiliśmy( niestety) teraz na górze mam jasne panele, plastikowe okropne listwy i ciemne schody.Kiedy ogladam jak ładnie u was to wszystko połaczone to chyba wymienię chociaż same listwy na przedpokoju.Zrobię je drewniane w kolorze schodów.I tym sposobem będę miała nie kończąca się wykończeniówkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona25 06.01.2010 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 Kolejny pieknie wykonczoy dom na tym forum..To dobrzee,bo jest sie na czym inspirowac.Mam pytanie dotyczace kolumn,czym zostaly pokryte,ze tak pieknie blyszcza?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rad1de 07.01.2010 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 witam macie może jakiś szkic lub plan tego kominka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piechjo 08.01.2010 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 witam, piękny domek, czy można wiedzieć jaką farbą malowaliście elewację? jaki to kolor? interesują mnie też meble w kuchni, z jakiej firmy i jaki kolor korpusów i frontów, ładny jest też kolorek na suficie w kuchni, jaka to jest farba i kolor? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celestynka 26.01.2010 19:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 odp piechjo Elewacja pokryta tynkiem akrylowym firmy GREINPLAST, nr koloru 3310. Co do mebli to nie jestem w stanie nic powiedzieć, wybraliśmy kolor na podstawie wzornika, a było to już chwilę temu. Wnętrza malowaliśmy farbami Para, koloru nie pamiętam (na fak mam za dużo pozycji aby zgadnąć który gdzie jest). Z samych farb nie jesteśmy do końca zadowoleni. Podczas malowania kryły bardzo ładnie, ale w kilku miejscach jeśli się popatrzy pod odpowiednim kontem to widać jakieś dziwne mazaki. Nie pomagało nawet kilkakrotne malowanie. odp rad1de Kominek został zrobiony na podstawie tej wizualizacji. http://www.projekty.ign.com.pl/pliki/wnetrza/pinokio2_wn1.jpghttp://www.projekty.ign.com.pl/pliki/wnetrza/pinokio2_wn2.jpg odp Iwona25 Kolumny pokryte są stiukiem, koloru i firmy nie znam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czarnula86 26.01.2010 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 Cudowne wnetrze!!! jestem zachwycona kuchnia salonem ischodami..... wychodzi na to ze wszystkim!!! Gratuluje dobrego gustu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
becia2442 28.05.2010 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 witam! Celestynko czy moglabyś wstawić jakies zdjecia pokoi na poddaszu?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts