weronikka1 09.06.2010 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2010 Witam. Jestem w trakcie wybierania projektu domu. Przejrzałam już chyba tysiące projektów i dopiero wczoraj natknęłam się na Pinokio 2, 2G. Odrazu się w nim zakochałam i widzę siebie i moją rodzinę w nim Jedno co mnie martwi to ograniczone fundusze. Chciałabym wybrać projekt domu, który mogłabym wybudować do stanu surowego zamkniętego z instalacjami do kwoty 250tys. Proszę mi powiedzieć czy są szanse na wybudowanie tego domu za taką sumę? Proszę napisać mi na maila [email protected], byłabym wdzięczna za poradę w tej sprawie. Uwielbiam brązy, także wnętrze domu, które Pani urządziła podoba mi się bardzo. Poprostu dom jest cudowny!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Meris1 27.09.2010 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2010 Witam Strasznie podobają mi się pani schody czy może Pani dać namiary na stolarza który je wykonywał. Będę ogromnie wdzięczna. Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
STEFANY 07.11.2010 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2010 Celestynko witam serdecznie trafiłam do tego pięknego domu szukajac w googlach aranżacji mahoniu afrykańskiego classena. No i jestem zachwycona efektem całościowym. Mam pytanie jak na codzień wygląda utrzymanie czystości tych paneli? Nie jest tajemnicą, że ciemna podłoga zdradza każdy paproch i kurz, jak to wygląda w rzeczywistości, trzeba codziennie latać ze szmatą? Nie wiem czy ja źle rozumuję czy forumowiczka AgaG. , ale Twoje podłogi to panele? nie drewno? Serdecznie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tattinganna 29.04.2013 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2013 Piękne schody! Czy byłaby możliwość otrzymania namiaru na stolarza? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts