Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Pinokio 2 G

Recommended Posts

Witam.

Jestem w trakcie wybierania projektu domu. Przejrzałam już chyba tysiące projektów i dopiero wczoraj natknęłam się na Pinokio 2, 2G. Odrazu się w nim zakochałam i widzę siebie i moją rodzinę w nim :) Jedno co mnie martwi to ograniczone fundusze. Chciałabym wybrać projekt domu, który mogłabym wybudować do stanu surowego zamkniętego z instalacjami do kwoty 250tys. Proszę mi powiedzieć czy są szanse na wybudowanie tego domu za taką sumę? Proszę napisać mi na maila [email protected], byłabym wdzięczna za poradę w tej sprawie.

Uwielbiam brązy, także wnętrze domu, które Pani urządziła podoba mi się bardzo. Poprostu dom jest cudowny!!!

• 3 months później...
  • Odpowiedzi 63
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 1 month później...
Celestynko witam serdecznie :) trafiłam do tego pięknego domu szukajac w googlach aranżacji mahoniu afrykańskiego classena. No i jestem zachwycona efektem całościowym. Mam pytanie jak na codzień wygląda utrzymanie czystości tych paneli? Nie jest tajemnicą, że ciemna podłoga zdradza każdy paproch i kurz, jak to wygląda w rzeczywistości, trzeba codziennie latać ze szmatą? Nie wiem czy ja źle rozumuję czy forumowiczka AgaG. , ale Twoje podłogi to panele? nie drewno? Serdecznie pozdrawiam :)

• 2 years później...