aneta-we 08.12.2009 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 jak chcesz to zaraz usunę posta posta nie tylko małża usuń po co mam na niego i tutaj patrzec dobre Usunę fotki, ale i tak dalej uważam, ze dzieciaki ładne po Tobie i juz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 08.12.2009 08:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 jak chcesz to zaraz usunę posta posta nie tylko małża usuń po co mam na niego i tutaj patrzec dobre Usunę fotki, ale i tak dalej uważam, ze dzieciaki ładne po Tobie i juz kurde żebyś widziała jaka jestem z siebie dumna, aż pierś do przodu wypięłam, jeszcze chwila i na biurko mi spadnie - ta pierś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 08.12.2009 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 jeszcze jest.....bo Aneta-we skopiowała Jessi.....i ja się załapałam na sesję tatusia .....dobrze dziś trafiłam........ Kawika.....Wiktor jest do ciebie podobny jak dwie krople wody CAŁA MAMA.......a oczy macie identyczne przystojniak po mamusi ......miło cię zobaczyć Kawiko.....fajnie się pisze jak wiadomo jak wglądasz.......takkk oczy macie z synkiem śliczne i bardzo twarzową masz fryzurkę........a Sandra to śliczna dziewczynka choć nie podobna już tak do ciebie jak Syn.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 08.12.2009 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 jak chcesz to zaraz usunę posta posta nie tylko małża usuń po co mam na niego i tutaj patrzec dobre Usunę fotki, ale i tak dalej uważam, ze dzieciaki ładne po Tobie i juz kurde żebyś widziała jaka jestem z siebie dumna, aż pierś do przodu wypięłam, jeszcze chwila i na biurko mi spadnie - ta pierś a moze dwie piersi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 08.12.2009 08:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 jak chcesz to zaraz usunę posta posta nie tylko małża usuń po co mam na niego i tutaj patrzec dobre Usunę fotki, ale i tak dalej uważam, ze dzieciaki ładne po Tobie i juz kurde żebyś widziała jaka jestem z siebie dumna, aż pierś do przodu wypięłam, jeszcze chwila i na biurko mi spadnie - ta pierś a moze dwie piersi lewa blizej biurka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 08.12.2009 08:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 jeszcze jest.....bo Aneta-we skopiowała Jessi.....i ja się załapałam na sesję tatusia .....dobrze dziś trafiłam........ Kawika.....Wiktor jest do ciebie podobny jak dwie krople wody CAŁA MAMA.......a oczy macie identyczne przystojniak po mamusi ......miło cię zobaczyć Kawiko.....fajnie się pisze jak wiadomo jak wglądasz.......takkk oczy macie z synkiem śliczne i bardzo twarzową masz fryzurkę........a Sandra to śliczna dziewczynka choć nie podobna już tak do ciebie jak Syn.... kurde dzięki margay - no proszę co osoba to inna opinia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 08.12.2009 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 na zdjęcia załapałam się w ostatniej chwili bo juz nie ma .....ale zapomniałam z wrażenia napisać po co przyszłam ..........ano wychwalić Twoje ogrodzenie, w szoku jestem jak u was to szybko i zgrabnie wszystko idzie no ale to w dużej mierze zasługa mężusia twojego bo fach nie jeden ma w rękach super że się wam tak udało z pogodą.......nie tylko wam.....bo Jessi wystartowała 3 miesiące wcześniej też dzięki pogodzie.......super że się wszystko dobrze układa....domek pięknieje ci z dnia na dzień pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 08.12.2009 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 jeszcze jest.....bo Aneta-we skopiowała Jessi.....i ja się załapałam na sesję tatusia .....dobrze dziś trafiłam........ Kawika.....Wiktor jest do ciebie podobny jak dwie krople wody CAŁA MAMA.......a oczy macie identyczne przystojniak po mamusi ......miło cię zobaczyć Kawiko.....fajnie się pisze jak wiadomo jak wglądasz.......takkk oczy macie z synkiem śliczne i bardzo twarzową masz fryzurkę........a Sandra to śliczna dziewczynka choć nie podobna już tak do ciebie jak Syn.... a moze jesteście tu: http://nasza-klasa.pl/profile/8917382 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 08.12.2009 08:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 na zdjęcia załapałam się w ostatniej chwili bo juz nie ma .....ale zapomniałam z wrażenia napisać po co przyszłam ..........ano wychwalić Twoje ogrodzenie, w szoku jestem jak u was to szybko i zgrabnie wszystko idzie no ale to w dużej mierze zasługa mężusia twojego bo fach nie jeden ma w rękach super że się wam tak udało z pogodą.......nie tylko wam.....bo Jessi wystartowała 3 miesiące wcześniej też dzięki pogodzie.......super że się wszystko dobrze układa....domek pięknieje ci z dnia na dzień pozdrawiam ogrodzenie całe pomalowane to jeszcze ładniej wygląda trochę żałuję że nie dałam dłuższych sztachetek no a małż zdlona bestia jest, faktycznie dużo potrafi, sama nie wiedziałam ile rzeczy potrafi zrobić a tu: murarz, fliziarz, elektryk, hydraulik, montazysta, hmm kurde ile zawodów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 08.12.2009 08:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 jeszcze jest.....bo Aneta-we skopiowała Jessi.....i ja się załapałam na sesję tatusia .....dobrze dziś trafiłam........ Kawika.....Wiktor jest do ciebie podobny jak dwie krople wody CAŁA MAMA.......a oczy macie identyczne przystojniak po mamusi ......miło cię zobaczyć Kawiko.....fajnie się pisze jak wiadomo jak wglądasz.......takkk oczy macie z synkiem śliczne i bardzo twarzową masz fryzurkę........a Sandra to śliczna dziewczynka choć nie podobna już tak do ciebie jak Syn.... a moze jesteście tu: http://nasza-klasa.pl/profile/8917382 mnie nie ma a ty?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 08.12.2009 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 na zdjęcia załapałam się w ostatniej chwili bo juz nie ma .....ale zapomniałam z wrażenia napisać po co przyszłam ..........ano wychwalić Twoje ogrodzenie, w szoku jestem jak u was to szybko i zgrabnie wszystko idzie no ale to w dużej mierze zasługa mężusia twojego bo fach nie jeden ma w rękach super że się wam tak udało z pogodą.......nie tylko wam.....bo Jessi wystartowała 3 miesiące wcześniej też dzięki pogodzie.......super że się wszystko dobrze układa....domek pięknieje ci z dnia na dzień pozdrawiam 3 miesiące wcześniej ? wow no to tempo znaczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 08.12.2009 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 mnie nie ma a ty?? a ja jestem. Popatrz dobrze, na pewno mnie poznasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 08.12.2009 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 mnie nie ma a ty?? a ja jestem. Popatrz dobrze, na pewno mnie poznasz wysłałąm ci wiadomość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 08.12.2009 09:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 08.12.2009 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 mnie nie ma a ty?? a ja jestem. Popatrz dobrze, na pewno mnie poznasz wysłałąm ci wiadomość dzieki, poczytam pewnie w domu. Tak naprawdę to w pracy nasza klasa, GG i kilka innych portali mamy zablokowanych. Jak wchodze to nielegalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 08.12.2009 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 a teraz jadę do Rossmana, kupic coś dla Was??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 08.12.2009 09:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 a teraz jadę do Rossmana, kupic coś dla Was??? poprosze coś miłego - jakiś zapaszek moze być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnetaG 08.12.2009 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 Cześć, mam pytanie wzg. rozmiaru Twoich mebli kuchennych gdyż mam takie samo ułożenie kuchni a układ Twoich mebli bardzo mi się podoba. Oj gdzie moje maniery miłego mieszkanka. Pozdrawiam. dokładnie zmierzę i podam Ci jutro ok? Ok, dzięki serdeczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 08.12.2009 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 Ja sie nie wypowiem, bo na meza sie nie zalapalam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 08.12.2009 09:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 Ja sie nie wypowiem, bo na meza sie nie zalapalam . za długo spałaś kochana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts