Zbigniew100 17.06.2011 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2011 Oj , nie narzekaj. http://www.emotka.pl/emotikony/emocje/185.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 17.06.2011 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2011 Młodzi rosną , pomogą. Tak ,jak u mnie. W kogo to się wdało ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 17.06.2011 06:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2011 hehehe łudź się dalej hihihihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 19.06.2011 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2011 Hej kawika. Grunt, to pozytywne myślenie, pamiętaj Kto to ta dziewczynka z twoim psiakiem na czarno-białym zdjęciu? Nota bene zdjęcie świetne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 20.06.2011 06:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2011 Hej kawika. Grunt, to pozytywne myślenie, pamiętaj Kto to ta dziewczynka z twoim psiakiem na czarno-białym zdjęciu? Nota bene zdjęcie świetne hejka to moja córa Sandra hihih para nierozłączna z nich chodzi tylko i gada że kocha Herosa i jaki to cudowny pies hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 21.06.2011 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2011 (edytowane) kawiko, a co byś powiedziała na rabatę z bylin różnych, róż ? trawka - lubi słoneczne, osłonięte od wiatru miejsce. Rośnie bardzo wysoka. Zazdroszczę ci jej. W mojej okolicy klimat jest zbyt ostry i niestety przemarza:( możesz posadź ją w gruncie... spróbuj z jedną sadzonką. Jak będzie jej dobrze to dosadzisz resztę przed rabatka możesz zamontować niski płotek drewniany, który skutecznie powinien uchronić roślinki przez włochatym szkodnikiem:p Edytowane 21 Czerwca 2011 przez Alunek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 27.06.2011 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2011 Kawiko=ja z kory nie zrezygnuję...wolę ją niż włókninę, przy moim przesadzaniu, dosadzaniu nie ma rady..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 01.07.2011 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2011 Witam:)Nu popatrz jak sie złozyło, ja tez po odbiorze i w końcu mozna mieszkać faktycznie na legalu:D. Fajnie tam u Was przed domkiem, widać, ze sporo pracki włożone. Heros duzy psinka i śliczny ten łobuziak. Z Sandrą super wygladają, kurczę tak człek widzi po tych maluchach jak rosną, że czas leci. Sandra tez już spora dziewczynka. A dobrali się, bo zapewne dwa łobuziaki, jej to tylko oczka błyszczą ahahha... Ja juz mam problem z małym psiną, bo łazi i dość, że mam niewiele narazie kwiatów w kole, to podchodzi i obgryza. A co to będzie jak podrośnie:o. Kurczę ale okropna u mnie pogoda, leje i leje. Makabra, wczoraj udało mi się, bo nie padało, to pokosiłam wsio, ale kilka godzin roboty miałam, dzisiaj pomimo rękawic odciski -norma. Dobrze, że wrazie co, to mężczyźni cmokają zewnętrzną stronę dłoni na przywitanie ahaha (chociaż kto by tu teraz tak witał? Dżentelmenów już ni ma). Pozdrawiam cieplutko:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 01.07.2011 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2011 witam czy ktoś mnie jeszcze pamięta? a w ogóle wiecie, że ja w ogóle nie wiem, jak tu teraz wejść do dzienników makabra dla mnie pozdrowienia dla wszystkich w ten deszczowy wieczór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 28.07.2011 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2011 kawika..............gdzie jesteś????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 03.08.2011 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2011 JA CIe pamiętam , tylko skąd??? Żartuję , ajk latorośl ? Kawiczko pozdrowionka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 05.08.2011 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2011 Delfinka - a która latorośl?jeden u kolegi nad wodądrugi na kolanach mamy śpi:) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 10.08.2011 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2011 A no właśnei Poszął se , zaginęła w przestrzeni i zapyliła:D Przeczytałam na edziecku po fakcie;|) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 11.08.2011 05:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2011 hej kochane!! Anetinko a zdjecie maluszka to gdzie??? przepraszam???? jak się czujecie ?? i jak inwestorek z braciszkiem??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 11.08.2011 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2011 a no sobie poszła, zapyliła i wróciła trza było uczcić urodziny inwestorka - no i wyszło 9 miesięcy póżniej zdjęcia gdzieś są, ale nie w kompie inwestorek zakochany jak diabli w braciszku, tatuś jeszcze bardziej, o ile to możliwe, matka to małą depresję przeszła, ale powiedzmy, że już jest ok poza tym nic się nie dzieje inwestorek zdał do 2 klasy - jak ten czas goni - z nagrodą teraz czeka nas komunia, a wcześniej chrzciny a na budowie, właściwie jakiej budowie, jak się mieszka - dzisiaj ma być ziemia, do kolejnego lekkiego wyrównania czeka taras do zrobienia i końcówka ogrodzenia jeszcze jakby kasa spłynęła, to byłby luksus pozdrawiam wszystkich, najbardziej siostrzyczki i wasze dzieciaki postaram się nadrobić w czytaniu waszych wpisów, no i pisać moje właściwie mogłabym teraz - chłopcy nadal śpią M. w pracy, a ja mam lenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 11.08.2011 07:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2011 hejciesze się że wzystko już ok naprawdęi że się ułożyło tak jak trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 11.08.2011 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2011 jak trzeba ... mówią, że dziecko nie cementuje związku - ale to chyba nie prawda M. widział akcję porodową, widział krew, to wszystko, widział, co przeszłam - a mimo że poród błyskawiczny, to ze sporymi przejściami - nadal pragnie i widać, że kocha, stara się mocniej o związek, dom i chłopców inwestorek tylko na tym skorzystał ze mną gorzej - śmieję się, że jestem w stanie jeszcze zapomnieć o małym - M. wtedy tylko kiwa mi palcem a jak tam u was? jak dzieciaki? jak psiak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 11.08.2011 07:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2011 no czasem nie wiadomo co życie przyniesie prawda u mnie okdzieciaki rosną Sandra okropnie pyskataWiktor do 4 klasy idzie, trzecia skończył z wyróżnieniemteż pyskuje niestety heheh pies ogólnie ma adhd ale jakoś dajemy radępomalutku do przodu moce buziaki dla mamuśki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 11.08.2011 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2011 oh te dzieciaki ucałuj je od ciotki forumowej a psa poganiaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 11.08.2011 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2011 Pozdrawiam Miłe Panie Cieszę się , że wszystko OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts