anetina 13.08.2009 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 jest znaczna różnica - jeśli nie będzie palone codziennie, nie kusiłaby sie na to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 13.08.2009 06:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 no kochana stronkę mi strzeliłaś!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 13.08.2009 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 witam na kolejnej - czwartej już - stronie komentarzy ps. u mnie cały czas leje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 13.08.2009 06:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 U mnie też leje i zimno (gdzie to lato?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 13.08.2009 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 lato znika już dobrze, ze w środku jest co robić, a nie na podwórku - to deszcz nie przeszkadza ciekawe, ile metrów ścian ja mam muszę z ciekawości policzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agi-Kal 16.08.2009 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2009 Witaj Kawika!No, no postepy na budowie.Faktycznie sporo masz tych ścian, u nas tylko 600 m2Kiedy zaczynasz biegać za płytkami.Ten etap bardzo trudny i bardzo kosztowny.Powiedz czy macie zamiar zakładać kolektory słoneczne?czy zapisywaliscie sie w gminie na te solary? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 16.08.2009 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2009 cześć kawika wracam do Ciebie po wakacyjnej przerwie .... i SPORO NOWEGO widzę ... oby tak dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 17.08.2009 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 przyszłam się przywitać i życzyć miłego dnia i słonecznego tygodnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 17.08.2009 07:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 Dzień dobryanetinko - i Tobie miłego dniaGwoździku - ciesze się że wpadłeśAgi-Kal - postępy są, o płytkach jeszcze jakoś nie myślę bo w ogóle koncepcji nie mamsolary będą ale w gminie się nie zapisałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 17.08.2009 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 no to już tempo jeszcze bardziej przyspiesza odnośnie wnętrz - ja też nie mam zielonego pojęcia, co bym chciała, jak urzadzić dom niby wiem, co mi się podoba, ale jednak ... nie wiem, jak to wszystko ugryźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 17.08.2009 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 Aleeeeee , fajnie , wyleweczki:).Mam nadzieję , że końcem tygodnia też może już napisze , że bedą . Tiiiiiia , ja też głupieje odnoście łazienki , koloru , układu kafli.Z głowy mamy już kolor kuchni , wygląd kominka , kolor paneli w salonie , kafle na podłogi w kuchni , holu są już . Myślę terz intensywnie nad drzwiami wewnętrznymi Ciężka sprawa.No , ale nim wyschną posadzki to może się zdecyduje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 17.08.2009 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 ja jeszcze nic nie mam zakupionych czyżbym musiała w końcu zacząć latać wydawać kasę ??????? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 17.08.2009 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 My np . na meble kuchenne będziemy czekać ok 5 tyg , więc już trzeba zdecydować . Takie tam parapety niby , a czeka się dwa tygodnie. Salony z drzwiami na wystawkach mają towar , a tak trzeba czekac jak zamówią. Także chyba trzeba zaszaleć już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 17.08.2009 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 na parapet u inwestorka czekałam jakieś do 2 tygodni w małym pokoiku mam parapet z płytek, więc bez czekania na korytarz mam już parapet - od ręki a resztę ... chyba tak, trzeba powoli zamawiać już współpracę z jednym punktem odnośnie paneli, parapetów itp. zapewniliśmy sobie liczymy na spore rabaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olasosenko 17.08.2009 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 Witam szanowną koleżankę Widzę że praca wre, domek stoi SUPER Bardzo się cieszę że macie szansę już w październiku zamieszkać u siebie ) Trzymam kciuki!!! Co do wykończeń to się nie martw na 100% będzie to wychodzić w tzw praniu ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 17.08.2009 12:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 Dziwczyny, wy to chyba nie macie żadnych dylematów.Ja wiem że już trzeba chodzić i się rozglądać, ale mi się .... nie chce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 17.08.2009 12:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 olasosenko- nareszcie sie odezwałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 18.08.2009 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 Dziwczyny, wy to chyba nie macie żadnych dylematów. Ja wiem że już trzeba chodzić i się rozglądać, ale mi się .... nie chce. mnie tam się też nie chce pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 18.08.2009 09:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 Dziwczyny, wy to chyba nie macie żadnych dylematów. Ja wiem że już trzeba chodzić i się rozglądać, ale mi się .... nie chce. mnie tam się też nie chce pozdrawiam Ha!!!! a myslałam że tylko ja taka "anormalna" jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 18.08.2009 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 toz to my z trojaczków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts