margay 16.10.2009 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 Witam z rańca i miłego dnia życzę.... u nas słoneczko....i nie sypie - za to mróz Ps. jak tu przy wykończeniówce łaciną nie nadawac???....no jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 16.10.2009 07:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 kawika......coś dzis naprawde łaże za Tobą od rana no nie wiem mam się bać czy co??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 16.10.2009 07:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 Witam z rańca i miłego dnia życzę.... u nas słoneczko....i nie sypie - za to mróz no u nas tak samo Ps. jak tu przy wykończeniówce łaciną nie nadawac???....no jak? nonnonononoonono jak?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 16.10.2009 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 Nie no ja JESTEM W SZOKU... Kawikaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa... Tyle zrobione... wiem, że te schody do domu, ale tak woda jest, co, cw, WC -działające, ściany pomalowaneeeeeeeeeeeeeeeeee , paneleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.... Ja już bym się wprowadziła -na serio!!!! Jeszcze nie tak mało dni... Budziet charaszo... Wiem, że teraz nerwówkę macie... to norma... bo człek by chciał już to, tamto, ale los jest taki, że jak człek chce nieraz to doopa... Patrz, ja już dawno bym miała dach połozony akurat w te cieplutkie dni września..a teraz będę marznąć -ale kuźwa położymy a co..a nie? Będzie dobrze... głowa do góry, pierś do przodu, nu i usiądź teraz wygodnie na fotelu i obejrzyj od 1 strony WASZ dziennik... Zobacz ile zrobione w jakim czasie... Właśnie wczoraj byłam u Ciebie w komentach, pisałam komenta a tu cyk -net mi zabrali.. dzisiaj dopiero dali... Nu ale w końcu wolę nie mieć netu tą dobę jak prądu Kochana, nie łam się, nie nerwuj, a jak przynosi Ci ulgę -to klnij i tyle i tyle ile wlezie, tylko męża tam nie bij Bo chłopina duzo pracy odwalił -dobrej roby -ba kawał dobrej roboty Ty też... Kolory wyszły fajne... a powiem Ci tj. napiszę, że ten pokój gościnny z wymieszania wszystkich barwników wyszsedł b. ciekawy No ja jestem w szoku... Ale zapowiadają od przyszłego tygodnia ładniejszą pogodę - to będzie ok a mam pytanie, czy ja slepa jestem, czy Aneto -we. nie masz dziennika, chętnie bym polukała sobie też U Ciebie, dziewczyny podglądam... Zazdroszę WAM tych przeprowadzek... kurcze święta juz u siebie w nowym domku, choinka, a śnieg za oknem -noooooooooo superrrrrrrrrrrrrrrrr.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edytkazet 16.10.2009 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 Na 2 dni mi neta zabrali a tu co widze panele, listwy fiu fiu super Ja przesuwam niestety termin przeprowadzki Wczoraj kupiliśmy panele - zabrakło 9 paczek więc mieli dzis przywieżc reszte ale byli tak mili ze ściągneli z drugiego sklepu wczoraj ale kurwa inne nosz zła jestem jak nie wiem myslałam że tylko ja klne jak szewc i dre sie na chłopa o byle co też muszę persen kupić bo skończe w Psychiatryku !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 16.10.2009 10:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 Asiu - dzięki za słowa pokrzepienia a choinkę to patrząc na ten snieg już można stroić bedzie ładnie ja skończe co mam skończysz a ty położoysz sobie dach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kwartet 16.10.2009 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 Chciałabym się tak nudzić jak ty. panele, ocieplenie itd itp. A w sumie to ciekawe dlaczego u mnie zaczęli ocieplać od dachu a u ciebie od dołu Mówisz,że nie jest opuszczony / Może nie ,ale jakiś taki skromniutki bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 16.10.2009 11:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 Na 2 dni mi neta zabrali a tu co widze panele, listwy fiu fiu super Ja przesuwam niestety termin przeprowadzki Wczoraj kupiliśmy panele - zabrakło 9 paczek więc mieli dzis przywieżc reszte ale byli tak mili ze ściągneli z drugiego sklepu wczoraj ale kurwa inne nosz zła jestem jak nie wiem myslałam że tylko ja klne jak szewc i dre sie na chłopa o byle co też muszę persen kupić bo skończe w Psychiatryku !! no widzę że nas Persenowców coraz więcej, nam też barkło paneli, dzisiaj małż dokupił, na szczęście te co terzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 16.10.2009 11:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 Chciałabym się tak nudzić jak ty. panele, ocieplenie itd itp. A w sumie to ciekawe dlaczego u mnie zaczęli ocieplać od dachu a u ciebie od dołu Mówisz,że nie jest opuszczony / Może nie ,ale jakiś taki skromniutki bardzo. kwartecik - u mnie zaczęli od dołu - bo zaczął to mój tato, który ze względu na wiek, złamaną i krzywo zrośniętą nogę po rusztowaniu latac nie może a resztę to mój E. będzie ocieplał e tam skromny tylko ci się tak wydaje, kiedyś powiesz, "cholera ale dom wybudowałam" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 16.10.2009 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 Hej Kawika No to mieliście przeboje z tą bramą ...na szczęście dobrze się skończyło..... I do tego ta "drobna" nieścisłość z kolorem pokoju dziadka..... Kawika na stres najlepszy jest sex Aaaa....i kawał mi się przypomniał Przychodzi kobita do lekarza i mówi żeby jej przepisał coś na stres..... a lekarz mówi, że na stres najlepszy jest dres i biegi po parku...... Za miesiąc przychodzi z powrotem do lekarza - i co, pomogło? Pyta lekarz..... .....tak......teraz nie mam stresu, dresu, okresu ani adresu.... albo: biegnie czerwony kapturek przez las..... nagle zza drzewa wyskakuje wilk i Łup....straszy czerwonego kapturka.....a czerwony kapturek do wilka....ŁUP......wilk zdziwiony -"nie boisz się czerwony kapturku????"...... .....a czego mam się bać??????..........pieniędzy nie mam a dupcyć się lubię..... mam nadzieję, że poprawiłam ci humor..... dobrej nocki super i mnie się humorek poprawił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 16.10.2009 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 U mnie odr rana ładny dzień i jak to mówią " ogień w butach " i beton od rana. I bez .....wa i ...je proszę / jeśli można oczywiście /, bo doniośę Panu Małżonkowi a u mnie się już zachmurzyło postaram się nie kląć - dzisiaj a małż to się już przyzwyczaił że jego żona w coś takiego budowlanego z budowalnym językiem się zmienia no przez tą budową zamienimy się w ... szewców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 16.10.2009 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 Na 2 dni mi neta zabrali a tu co widze panele, listwy fiu fiu super wystarczy chwilę nie zaglądać do siostry, a ona już mieszkać może Kawika, lecicie tempem błyskawicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 16.10.2009 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 Na 2 dni mi neta zabrali a tu co widze panele, listwy fiu fiu super Ja przesuwam niestety termin przeprowadzki Wczoraj kupiliśmy panele - zabrakło 9 paczek więc mieli dzis przywieżc reszte ale byli tak mili ze ściągneli z drugiego sklepu wczoraj ale kurwa inne nosz zła jestem jak nie wiem myslałam że tylko ja klne jak szewc i dre sie na chłopa o byle co też muszę persen kupić bo skończe w Psychiatryku !! no widzę że nas Persenowców coraz więcej, nam też barkło paneli, dzisiaj małż dokupił, na szczęście te co terzeba ja też dołączam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 16.10.2009 11:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 Na 2 dni mi neta zabrali a tu co widze panele, listwy fiu fiu super wystarczy chwilę nie zaglądać do siostry, a ona już mieszkać może Kawika, lecicie tempem błyskawicy eeeeeeee tam to nie ja to mój mąż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kwartet 16.10.2009 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 Dzięki,dzięki. Może masz rację. Ale ci dobrze z tym mężem i tatą. Mój tata też by mi pomagał gdyby był. Bardzo mnie kochał. Ale mąż musi brać się do roboty a nie ekipy wynajmuje. leniwiec jeden. Do roboty marsz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edytkazet 16.10.2009 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 zobaczcie jakie zajebiszcze naklejki http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=761611566 u nas panele jeszce w paczkach leża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 16.10.2009 11:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 edytko -dzięki - już wiem co kupię do dzieci do pokoju ślimak wymiata!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 16.10.2009 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 Na 2 dni mi neta zabrali a tu co widze panele, listwy fiu fiu super wystarczy chwilę nie zaglądać do siostry, a ona już mieszkać może Kawika, lecicie tempem błyskawicy eeeeeeee tam to nie ja to mój mąż dlaczego mój nie jest taki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 16.10.2009 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 zobaczcie jakie zajebiszcze naklejki http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=761611566 u nas panele jeszce w paczkach leża super te naklejki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 16.10.2009 12:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 Na 2 dni mi neta zabrali a tu co widze panele, listwy fiu fiu super wystarczy chwilę nie zaglądać do siostry, a ona już mieszkać może Kawika, lecicie tempem błyskawicy eeeeeeee tam to nie ja to mój mąż dlaczego mój nie jest taki ma inne zalety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts