anetina 16.10.2009 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 żadnych nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edytkazet 16.10.2009 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 mi sie panda i słoń podobają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 16.10.2009 12:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 żadnych nie ma oj zła jesteś to nie widzisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 16.10.2009 12:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 mi sie panda i słoń podobają mi jeszcze kameleon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 16.10.2009 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 żadnych nie ma oj zła jesteś to nie widzisz nie widzę, bo nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 16.10.2009 12:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 wysłałam ci na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARTINA1 16.10.2009 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 16.10.2009 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 Na 2 dni mi neta zabrali a tu co widze panele, listwy fiu fiu super Ja przesuwam niestety termin przeprowadzki Wczoraj kupiliśmy panele - zabrakło 9 paczek więc mieli dzis przywieżc reszte ale byli tak mili ze ściągneli z drugiego sklepu wczoraj ale kurwa inne nosz zła jestem jak nie wiem myslałam że tylko ja klne jak szewc i dre sie na chłopa o byle co też muszę persen kupić bo skończe w Psychiatryku !! A wiecie , ja jak odwiedzlam budowę tylko popołudniami , a całe dnie z dziećmi w domu to mnie szlak trafiał i brałam kalms ze dwa dni . Teraz jestem zarobiona to nie mam siły na mega nerwy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 16.10.2009 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 zobaczcie jakie zajebiszcze naklejki http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=761611566 u nas panele jeszce w paczkach leża A nasze w sklepie czekają na odbiór. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 17.10.2009 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2009 Asiu - dzięki za słowa pokrzepienia a choinkę to patrząc na ten snieg już można stroić bedzie ładnie ja skończe co mam skończysz a ty położoysz sobie dach A jasne, że tak... Mimo zimnicy, wiatru - jak trzeba to trzeba... Właśnie dzisiaj byłam dziecku zakupić buty (drugi raz biegałam), to ów Pan od blachodachówki z daleka idąc usmiechał się do mnie - karierowicz zasrany Biznesmen... Nu takiego, to ja nikomu nie zyczę. Pomyśleć, że teraz bym sobie siedziała w cieplutkim i cieszyła się z już położonego dachu... Ale cóż... nic sie nie dzieje bez przyczyny Był wczoraj u niego Misiek, mu tam powiedział co myśli itp. a mówiłam, no po co leziesz... jak on nie kumaty... Akurat wróciłam do auta, jak Misiek wracał od niego i pytam jego: -nu i jak rozmowa - toż on nawet łopatologii nie pojmnie -odpowiedział Misiek a ja chichrałam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 18.10.2009 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2009 Witam sie i niestety zmykam, ale czytam i myślę cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 18.10.2009 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2009 hej laski!! pamietacie kto w tym tygodniu podawał przepis na cebulaki??? bo nie moge znaleść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 18.10.2009 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2009 hej laski!! pamietacie kto w tym tygodniu podawał przepis na cebulaki??? bo nie moge znaleść na 32 w komentarzach u Kawiki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 19.10.2009 07:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 Witaj z ciekawości wpadłam do Twojego dziennika i było warto .Zainteresowała mnie skarga orbitera 474 w uwagach o forum . Normalnie chłop przesadza ............ dzięki za dobre słowo. nawet nie wiedziałam że wzbudziłam jakies kontrowersje dziękuję za otwarcie oczu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 19.10.2009 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 kawika!!!!! no cos Ty!!! nie zawieszaj dziennika!! ...nie bardzo wiem o co chodzi...... ale ludźmi sie nie przejmuj, nie wszyscy sa poprostu fajni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kwartet 19.10.2009 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 Spróbuj tylko zawiesić dziennik. Nie pozwalam. Zgłaszam stanowczy protest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 19.10.2009 07:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 Dzeiwczyny dziękuję Wam wszystkim za to że jesteście i za to że Was poznałam. dzięuję za każde dobro słowo i za inne też. Chciałam pisać ten dziennik dla siebie, nie miałam nigdy zamiaru nikogo urazić. A jednak stało się. Dlatego znikam. Dziękuję Wam za wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kwartet 19.10.2009 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 kala ja cebulaki podawałam. A co nie wyszły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kwartet 19.10.2009 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 Mnie się chce płakać. Ostrzegam,że to zrobię. Nie poddawaj się. Nie ty! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 19.10.2009 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 Ponieważ mój dziennik niektórych uraził - przekleństwami w nim zawartymi, zawieszam jego pisanie. Już mi się odechciało. Poznałam wspaniałych ludzi tutaj, ale widać zawiść wśród ludzi nawet na tym forum jest. Pozdrawiam wszystkich, dziękuję tym których poznałam. Mam nadzieję ,że to chwilowe "załamanie " przecież "góralka" tak szybko się nie poddaje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts