kala67 19.10.2009 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 ...własnie doczytałam sie ...o co chodzi!! Kawika......to opinia jednej osoby, na dodatek albo nowej na forum, albo ukrywającej sie pod innym nickiem!!!! poprostu zignoruj!!! pisz dla nas!!!! my Cie kochamy za to, że taka własnie jesteś....naturalna, spontaniczna..poprostu cała kawika!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 19.10.2009 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 kwartet........robiłam juz raz cebulaki w tygodniu i wyszły pyszne!!!!!!!! a wczoraj zrobiłam poraz drugi i g\drożdże mi nie wyrosły nie wiem dlaczego?? czy mleko było za gorące??? jest taka mozliwość?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kwartet 19.10.2009 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 Wydaje mi się że może tak być. Zrób jeszcze raz. Bogatsza wersja może być z pieczarkami, szynką i czym tam chcesz. Nie pozwólmy kawice zniknąc. Dobrze nam z nią.Prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 19.10.2009 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 TAK!!!!!!!!!! ..i ja też se lubie dobrze przeklnąc jak mam nerw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 19.10.2009 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 Witam Wymiana taki zatyczek to 5 min dla takiego fachowca jak mąż kawiki. tak tylko trzeba jechać i wymienić Tak, ale może nie warto tak pomstować i chu....ać. To pewnie mój post wywołał całą awanturę. Sam jestem budowlańce wię słownictwo nie jest mi obce i brażać kogogokolwiek nie miałęm najmniejszego zamiaru. Oczywiście nie jestem też orbiterem 474. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kwartet 19.10.2009 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 jeśli to nie zbigniew. To kto? taki delikatny jest? Niech się przyzna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kwartet 19.10.2009 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 i przeprosi naszą koleżankę.M dziewczyna doła to niech sobie zaklnie. A co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edytkazet 19.10.2009 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 chyba ludzie nie mają naprawde problemów i ubogie w jakiekolwiek wrażenia życie jeśli czepiają się czegoś takiego Rozumiem że może to komuś przeszkadzać w bezpośrdeniej rozmowie ale na forum po prostu niech nie czyta tego dziennika i nie rozumiem ocb...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 19.10.2009 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 hej kochana nie rób tego !!!! uwielbiam czytac twój dziennik i nie wyobrazam sobie że przestaniesz pisać pisz dla nas ,i nie przejmuj sie niektórymi bo nie warto !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 19.10.2009 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 kawika WRACAJ!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 19.10.2009 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 Kwika,nie rób nam tego WRACAJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 19.10.2009 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 Kawko nie przejmuj sie jednym "burakiem" na forum! W Twoim dzienniku jest tyle prawdziwych emocji i radosc, i smutkow, jestes taka prawdziwa. Wole czytac takie dzienniki niz te, w ktorych kazde zdanie zanim napisane jest dokladnie przemyslane. Jesli nacodzien przeklinasz to normalne, ze piszac tez to robisz. Gorzej by bylo gdybys udawala i ladnie pisala. Uwazam, ze tamtego watku na Twoj temat nie zalozyl ktos kto czyta tylko Twoj dziennik, bo w dzienniku przeklestwa zastepowalas @#%$ lecz watek zalozyla osoba, ktora rowniez czyta komentarze, bo w komentach zdarza Ci sie wyladowac. A jesli ktos czyta komenty to rowniez sie w nich udziela (ja albo czytam tylko same dzienniki albo dzienniki i komentarze ale wtedy w komentarzach pisze, nie sledze zadnych komentarzy nie udzielajac sie w nich), wiec jest to ktos z nas i dlatego mi smutno z tego powodu . Wracaj do nas, nie znikaj przed sama przeprowadzka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 19.10.2009 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 jeśli to nie zbigniew. To kto? taki delikatny jest? Niech się przyzna Przykro mi, że Koleżanka mogła tak momyśleć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 19.10.2009 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 jeśli to nie zbigniew. To kto? taki delikatny jest? Niech się przyzna Przykro mi, że Koleżanka mogła tak momyśleć. [/u] Wiesz, ze wczoraj czytajac tamten watek tez tak pomyslalam . Ale z drugiej strony po co mialbys zakladac nowy temat pod innym nikiem skoro miales odwage zwrocic Kawce uwage w jej komentarzach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 19.10.2009 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 Poprostu wtedy chodziłoo te pier...e zatyczki do listew panelowych, które nie były warte tego aby się tak denerwować. Ja od dwuch lat jestem na prochach i wiem jak człowiek może się nakręcić przy budowie, nikt tego nie musi mi tłumaczyć. Terminy ewidentnie wskazują na mnie. Nich skur...l ma odwagę się przyznać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agi-Kal 19.10.2009 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 No cóż, są rózni ludzie, jednym przeszkadza styl, innym ortografia a jeszcze innym przekleństwa.Tak jak napisałaś - nikogo nie zmuszasz do czytania swojego dziennika, Nie rezygnuj z pisania, to będzie oznaczało że sie przestraszyłas i poddałaś, Jak zobaczę że Cie nie ma na forum, to po sąsiedzku Cie odwiedzę i nakładę Ci jak to góralica potrafi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 19.10.2009 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 Mi np. przeszkadza ortografia chociaz czesto zastanawiam sie nad pisownia jakiegos slowa i sprawdzam ale w zyciu nie przyszlo mi do glowy zwrocic komus uwage , jak mnie cos denerwuje to po prostu nie czytam. Kawka wracaj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 19.10.2009 11:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 MOI KOCHANI Posiedziałam, pomyślałam i nie powiem że łezka mi się w oku nie zakręciła. Przyznam szczerze że nie spodziewałam się takiej reakcji kogoś na styl mojego pisania. Wiele dzienników przeczytałam zanim zaczęłam pisać własny i wiele po tym czasie. Nie raz spotkałam się z przeleństwami, ale jakoś nie przyszło mi do głowy zwracac na to jakąkolwiek uwagę. Lubisz to klnij - twoja sprawa. Tym bardziej zrobiło mi się przykro że komuś nagle przeszkadzaja słowa w moim dzienniku. Przeczytałam powoli wszystkie moje wpisy z dziennika i szczerze mówiąc : tak są tam przekleństwa, ale nie wprost (choć moze czasem się zdazyło). Zazwyczaj używałam zanków @#$. Magpie - może faktycznie jest to ktoś ciągle obecny tutaj "u mnie" bo w komentarzach daję upust swojej frustracji więcej niż w dzienniku. czyli pewnie jest ktoś na bieżąco. tym bardziej przykro. Bo wszyscy tu są dla mnie wyjątkowi. Może to dziwnie zabrzmi ale forum jest dla mnie ważne, duzo się dowiedziałam, wielu udzieliło mi konkretnych i przydatnych rad. Zbigniew - ja wiem że to nie Ty. Od początku wiedziałam. Mówiłeś wprost co i jak i ja to bardzo cenię w ludziach.Lubię jasne sutuacje i zazwyczaj u mnie co w głowie to i na języku. kala, kwartet, kamlotku, jessi, edytko - dzięki za wsparcie. Nie odejdę bo to forun zbyt ważne dla mnie jest. I Wy też. Wspaniale jest wiedzieć że dla kogoś ważna jest twoja obecność. No normalnie kocham Was ludziska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 19.10.2009 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 Ciesze sie bardzo!http://www.solaris-rozwojosobisty.pl/obrazy/Podswiadomosc_33.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 19.10.2009 11:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 nie warto chyba przejmować się tak bardzo co??? chociaż przykro jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts