Zbigniew100 19.10.2009 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 anjamen napisał: Rano, w pracy, przy kawie rozmawiają dwie koleżanki: -jak tam Twój wczorajszy sex? -beznadzieja... mąż przyszedł do domu, w 3 minuty zjadł obiad, potem 4minuty bzykania i po dwóch minutach spał... A u Ciebie? -no u mnie rewelacja mąż przyszedł do domu, zabrał mnie na przepysznąromantyczną kolację, potem przez godzinę wracaliśmy do domuspacerkiem przez miasto, potem świece i godzina zajebistej gry wstępnej,potem godzina zajebistego sexu, a na koniec wyobraź sobie, żegodzinę rozmawialiśmy. Bajka po prostu !! W tym samym czasie rozmawia ze sobą dwóch kolegów... -jak tam Twój wczorajszy sex? -nie, no-zajebiście ! Przychodzę do domu, obiad na stole; zjadłem,wybzykałem, zasnąłem ! A u Ciebie? -k-urwa, u mnie beznadzieja...Przychodzę-nie ma prądu, bo zapomniałem zapłacić za rachunek,zabrałem więc gdzieś starą na kolację, żarcie beznadziejne, było k-urwatak drogo, że nie starczyło mi na taksówkę powrotną i musiałemzapierdalać do domu na piechotę. Przychodzimy, k-urwa przecież nie ma prądu,więc znowu te cholerne świece !! Byłem tak wkurzony, że najpierwprzez godzinę nie mógł mi stanąć, a potem k-urwa przez godzinę niemogłem się spuścić. Na to wszystko tak się wkurwiłem, że przez godzinęjeszcze usnąć nie mogłem. Kawika Jak tam po wizycie na budowie ? Który przypadek ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 19.10.2009 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 No normalnie kocham Was ludziska.[/size] a mnie też ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 19.10.2009 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 Pisz lepiej co tam sie w weekend wydarzylo na budowie i na fotki czekam. też jestem ciekawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 19.10.2009 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 Fotek nie mam niestety. Teraz to jakoś mi dziewnie pisać, bo co chcę napisać to się zastanawiam czy "wypada"? nie było mnie tylko weekend i takie historie Kawika, pisz, co ci ślina i serce każe ważne, ze piszesz dla siebie, dla nas a ta osoba niech się p.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 19.10.2009 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 Ja nie przeklinam, ale to nie ja Słowo Sama uważam, ze jesli trzeba to trezba rzucic mięsem i juz. Ale mi jakos to nie wychodzi, no chyba, ze nikt nie słyszy Jestem z Tobą Kawika, nie daj się . I wrzuciłam dla Was nowe fotki a teraz naprawdę zmykam bo Ł. dziś wyjeżdża zaraz lecę fotki twe obejrzeć a mąż na długo wyjeżdza? jak w nowym domku mieszkanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 19.10.2009 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 Naprawdę myślicie ze to ktoś "od nas"????? W sumie to dziwię się że nie ma ta osoba odwagi się przyznać. Chyba lubi żyć w zakłamaniu i siać ferment nie tam gdzie trzeba. to sumienie tej osoby jeśli nie miała odwagi - czyli pisała nieszczerze tylko po co taki zamęt zasiała ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 19.10.2009 12:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 anjamen napisał: Rano, w pracy, przy kawie rozmawiają dwie koleżanki: -jak tam Twój wczorajszy sex? -beznadzieja... mąż przyszedł do domu, w 3 minuty zjadł obiad, potem 4minuty bzykania i po dwóch minutach spał... A u Ciebie? -no u mnie rewelacja mąż przyszedł do domu, zabrał mnie na przepysznąromantyczną kolację, potem przez godzinę wracaliśmy do domuspacerkiem przez miasto, potem świece i godzina zajebistej gry wstępnej,potem godzina zajebistego sexu, a na koniec wyobraź sobie, żegodzinę rozmawialiśmy. Bajka po prostu !! W tym samym czasie rozmawia ze sobą dwóch kolegów... -jak tam Twój wczorajszy sex? -nie, no-zajebiście ! Przychodzę do domu, obiad na stole; zjadłem,wybzykałem, zasnąłem ! A u Ciebie? -k-urwa, u mnie beznadzieja...Przychodzę-nie ma prądu, bo zapomniałem zapłacić za rachunek,zabrałem więc gdzieś starą na kolację, żarcie beznadziejne, było k-urwatak drogo, że nie starczyło mi na taksówkę powrotną i musiałemzapierdalać do domu na piechotę. Przychodzimy, k-urwa przecież nie ma prądu,więc znowu te cholerne świece !! Byłem tak wkurzony, że najpierwprzez godzinę nie mógł mi stanąć, a potem k-urwa przez godzinę niemogłem się spuścić. Na to wszystko tak się wkurwiłem, że przez godzinęjeszcze usnąć nie mogłem. Kawika Jak tam po wizycie na budowie ? Który przypadek ? zdecydowanie przypadek , nie powiem ktory ale po calym dniu sprzatania mozna sobie wzobrazic. ale fajnie bylo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 19.10.2009 12:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 anetko-we- daj znać co to za bateria w kuchni i jeżeli mozesz powiedziec za ile??? kupić muszę pilnie bosko macie., już tak fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 19.10.2009 12:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 Naprawdę myślicie ze to ktoś "od nas"????? W sumie to dziwię się że nie ma ta osoba odwagi się przyznać. Chyba lubi żyć w zakłamaniu i siać ferment nie tam gdzie trzeba. to sumienie tej osoby jeśli nie miała odwagi - czyli pisała nieszczerze tylko po co taki zamęt zasiała ??? widocznie lubi w przeciwieństwie do mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 19.10.2009 12:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 M@riusz_Radom - pięknie to ująłeś , pięknie I jak tutaj nie pisać???? moge przenieść Twój wpis do komentów?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 19.10.2009 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 kawika, nie przejmuj się głupim anonimem!!! Odpowiednio juz go skomentowałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 19.10.2009 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 i nawet nie próbuje zawieszać pisania dziennika! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 19.10.2009 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 kawika, nie przejmuj się głupim anonimem!!! Odpowiednio juz go skomentowałam super odpisałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kwartet 19.10.2009 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 wpadłam na chwilkę jeszcze. Dobrze,że jesteś. Widzisz jakie masz wsparcie? Nie łam się. Zygmunt sorki ale wściekła byłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 19.10.2009 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 M@riusz_Radom - pięknie to ująłeś , pięknie I jak tutaj nie pisać???? moge przenieść Twój wpis do komentów?? Potwierdzam, tez mi sie podobalo. Chwile mnie nie bylo (musialam popracowac), a tu tyle nastukane . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 19.10.2009 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 Ponieważ mój dziennik niektórych uraził - przekleństwami w nim zawartymi, zawieszam jego pisanie. Już mi się odechciało. Poznałam wspaniałych ludzi tutaj, ale widać zawiść wśród ludzi nawet na tym forum jest. Pozdrawiam wszystkich, dziękuję tym których poznałam. Co sie stało A z drugiej strony to Cię doskonale rozumiem - o tej zazdrosci piszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 19.10.2009 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 ło matko!!! Olej tych , którzy są chorzy z zazdrości. Nie daj sie.... i wracaj do dziennika..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 19.10.2009 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 Nie za bardzo wiem o co chodzi Ale tak sobie myslę ze jesli ktoś się sfochał na Twój dziennik za przekleństwa to niech nie czyta ( ja zresztą ich nie widzę ) to tak samo jak z telewizją gdzie po północy lecą fikołki .... jest taki klawisz OFF i już problem znika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 19.10.2009 12:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 No kochani, nie zniknę bo wszyscy ważni dla mnie jesteście secamku - jak widzisz dla niektórych przycisk off nie istnieje, ciesze się że wpadłes do mnie anetinko - Ciebie też kocham, chyba najbardziej, bo jako pierwsza mnie tu wspierałaś GLAMOURMUM - postaram się olać AGP - czytałam Twoją odpowiedź, dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 19.10.2009 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 Tak trzymaj i uszy do góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts