ponury63 19.10.2009 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 [wpis przeniesiony z dziennika budowy] Odpiszę tak, aby tym co to tak przeszkadza w kiszkach zagrało - Chyba Cię pojeb..ło ! I mi się zrymowało Pisz dalej - ja jestem wiernym kibicem ..... http://forum.muratordom.pl/uzytkownik10591.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARTINA1 19.10.2009 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 ,,,,,,,,,,,,,,,,,,, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 19.10.2009 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 magpie101 - nie ma co się rozdrabniać ... jak napisałam ... każdemu nie dogodzisz , a żeby dogodzić tylko niektórym nie zamierzam trzymać jęzora za zębami poza tym zawsze pisałam i piszę na tym forum co myślę bez słodkopierdzenia i zdaję sobie sprawę, że nie każdemu może się to podobać ... i to samo tyczy się kawiki ... nie ma co się przejmować ... się nie podoba - niech nie czytają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARTINA1 19.10.2009 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 19.10.2009 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 orbiter 474 - 15 października 2009 r. godz. 22:42 temat: bluzgi w dzienniku budowy "Różni ludzie trafiają na publiczne forum. Czy jednak nie mamy żadnej obrony przed chamstwem? Ktoś podpisujący się "kawika" niemal w kazdym poscie popisuje się swym prostactwem. Moze powinno się czyścić takie pisarskie szambo?" pokusiłem się na znalezienie tego kogoś ...... i tu ciekawostka ten ktosik chyba założył specjalnie konto na forum żeby CI zasmrodzić bo ma tylko JEDEN słownie JEDEN post własnie ten No cóż trafiają się oszołomy i to nawet "we własnym gnieździe" A komuś o ksywce ORBITER powiem tyle ....... Może byś sobie ku.....tfa zamiast czytać jakieś forum, poszedł do opery lub poczytał sobie literaturę poważną np. Pana Tadeusza...... tam nie ma bluzgania ......... No chyba że czytasz 13 księgę Pan Fredry - on tam całkiem niezle przeklina Szczere pozdrowienia dla wszystkich czytających dewotów i dewotek Nie każdy rozumie że budowa domu wywołuje takie stresy że czasami człowiek sobie musi zrobić ...piiiiiiiiii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 19.10.2009 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 Podsumowując, juz jakiś czas temy, sławny poeta przewidział sytuację, jaka przytrafiła się na NASZYM forum i rzekł: "„aby język giętki powiedział wszystko co pomyśli głowa”. (Słowacki, BENIOWSKI). Amen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 19.10.2009 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 nie warto chyba przejmować się tak bardzo co??? chociaż przykro jest O kurwa mać . A co się tu wogle dzieje? Czy moga nas wypier..dzielić za to z fotum?????????????? A tak serio to chyba jakiś trol normalnie . Kofana daj se spokój z jakimś hmmmmmm nie wiem jak to nazwać ? I zapraszam też do mojego dziennika , bo tam tez mięchem rzucam:DDDDDDDDDDDDDDDDD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 19.10.2009 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 Kofana olej to cieplym moczem i tyle. Kocham Cię i nie znikaj , bo kurwa w deprechę wpadne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edytkazet 19.10.2009 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 Kofana olej to cieplym moczem i tyle. Kocham Cię i nie znikaj , bo kurwa w deprechę wpadne. [list=] ja toże i amen ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 20.10.2009 06:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 Dzień doberek daggulka - wolałabym tego osobnego wątku nie mieć, Ciebie podziwiam jako osobę, bo bardzo duzo dla tego forum robisz, tak jak piszesz wszystkim nie dogodzisz secamku - widziałam że ten ktoś ma tylko 1 posta, ale musii na bieżąco śledzić i dziennik i komentarze, dlatego zgadzam się z magpie że to ktoś z mnie odwiedzjących delfinko - olewam, a przynajmniej się staram, w deprechę nie pozwolę Ci wpaść edytko - toże tobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 20.10.2009 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 secamku - widziałam że ten ktoś ma tylko 1 posta, ale musii na bieżąco śledzić i dziennik i komentarze, dlatego zgadzam się z magpie że to ktoś z mnie odwiedzjących Napewno nie ja znając moje pomysły to ząłozył bym sobie "żeński" nick np FIONA :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 20.10.2009 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 Uwaga bo już jestem !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 20.10.2009 06:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 secamku - widziałam że ten ktoś ma tylko 1 posta, ale musii na bieżąco śledzić i dziennik i komentarze, dlatego zgadzam się z magpie że to ktoś z mnie odwiedzjących Napewno nie ja znając moje pomysły to ząłozył bym sobie "żeński" nick np FIONA :D:D FIONA - nawet by pasowało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 20.10.2009 06:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 Uwaga bo już jestem !!! czeee Zbigniew - już się ciebie nie boję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 20.10.2009 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 Witam z rana!!! widze, że dziś juz humorek dopisuje i jest ok!! tak trzymać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 20.10.2009 07:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 a tam olać tego orbitera niech sobie pogada, jak mu (jej) ulży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 20.10.2009 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 czesc Kawika ,ciesze sie że humorek lepszy widze że juz przygotowania do przeprowadzki są ,sprzątanie pakowanie oj roboty bedziesz miała kochana duzo ale za to pózniej sobie odpoczniesz na swoim własnym tarasiku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 20.10.2009 07:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 jessi - dzięki choć do tarasu jeszcze długa droga, ale jak to mówia już bliżej jak dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 20.10.2009 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 jessi - dzięki choć do tarasu jeszcze długa droga, ale jak to mówia już bliżej jak dalej no pewnie że blizej ,ważne że u siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 20.10.2009 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 Wpadłam sprawdzić czy jesteś Dzień dobry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts