kawika 18.08.2009 09:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 No przecie zapomniałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 18.08.2009 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 ano teraz wszystko jasne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 18.08.2009 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 chyba trza do Delfinki zajrzeć obudzić ją? a moze przerwać jej gotowanie obiadu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 18.08.2009 10:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 A gdzie się jej do dziennika wepchałaś z tą kuchnią. Wiesz tez mi się kolorystycznie podoba. Może już nie śpi??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 18.08.2009 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 trzeba było jakiś wpis zrobić a kuchnia - niczego sobie więc ... nie śpi już, bo pisze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 18.08.2009 13:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 Widziałam. Wkurzona o te drzwi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 18.08.2009 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 Dzień doberek Tak się wtrynię, trochę nie w porę ale lepiej późno niż wcale....odnośnie kominka z płaszczem wodnym..... U nas w projekcie też jest, ale nie robimy bo sytuacja odwrotna jak u Ciebie - tato mój odradza Ma taki u siebie i nie jest z tego zadowolony (mieszka 5 lat)...na początku podekscytowani kominkiem palili często to nawet się to sprawdzało....choc 2 razy musiał wynosic przez balkon rozpalony wsad(drewno) bo brakło prądu a tam jakaś częśc dział na prąd (chyba coś co utrzymuje tem.)ale nie wnikam co co by tu durnot jakiś nie powypisywac bo nie wdrążałam się w ten temat... Teraz nie chce się im systematycznie palic w kominku więc ten płaszcz wodny minął im się z celem.....no chyba że zapalą 2 razy przez zimę, co by nastrój zrobic Poza tym po pierwszej zimie, tej co palili prawie całą, sufit w salonie okopcony, praktycznie do malowania się nadający Decyzja należy do was a seniora należy słuchac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majamp 18.08.2009 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 O żesz Ty, ale u Was tempo!! To ja marzę, żebys zacząć rozgladać się za płytkami a Ty już oficalnie masz zgodę na ten etap! Wow, jestem pod wrażeniem. U nas decyzja o przestoju technologicznym jesienno-zimowym, chyba nawet nie zamkniemy w tym roku. Pozdrowionka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agi-Kal 18.08.2009 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 Aaaaaaaa to swietnie, super Teraz koniecznie musisz zacząć rozglądać się za płytkami. Na pewno oszalejesz jak zobaczysz jaki wybór. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 19.08.2009 07:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 Dzień dobry Panienkom.margay - właśnie chodzi głównie o ten okopcony sufit i codzienne palenia. chyba stanie na zwykłym wkładzie, ale podjeścia są zrobiony jakby co, majamp - spokojnie ja musze takie tempo mieć bo do października muszę już tam BYĆ! Agi-Kal - już się boję tego wyboru... I wylewki już mam, ha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 19.08.2009 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 JA tez chceeeeeee , ja tez chceeeeeeeeee wylewki i sięęęęę podniecaaaaaaać Nie witam się , bo u mnie to zrobiłyśmy . Mój mąż, niepoprawny optymista twierdzi , że w piątek wyleją . A ja , wedlug niego pesymistka , a tak naprawde realistka mowie , , że guzik , a nie wylewki zobaczymy . A może by sie tak z nim założyć? IO jakieś winko na weekend? Jak przegram to i tak wypije z nim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 19.08.2009 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 A teraz powymądrzam się troszeczkę odnośnie kominka. Racja , jeśli nie będzie się palić ze dwa razy w tygodniu to nie ma sensu robić z płaszczem . Kominek , który po sezonie tak odymia sufit jest źle wykonany . Zobaczymy co u nas zmajstrują . Co do gotowania wody w razie braku prądu to gdzieś czytałam już o tym , że jest jakiś zegar na baternie czy coś tam ( postaram się doczytać może dziś ) , który plinuje automatyki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 19.08.2009 08:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 No o winko może być, ale może On ma rację????? Ja to się co innego z mężem zakładam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 19.08.2009 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 Też miałam pisać o czym innym , ale nie wiem czy wypada . Ale jeśli tak to założę się ' o coś innego' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 19.08.2009 08:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 No (nie)grzeczna dziewczynka.. A jednak my z trojaczków.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 19.08.2009 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 Ale trezcia chyba zbrała się za robote , bo się nie odzywa . Nie to co my . Będe też pomału zmykać i pojawię się tradycyjnie kolo 14 Narazie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 19.08.2009 08:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 No to pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 19.08.2009 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 Ale trezcia chyba zbrała się za robote , bo się nie odzywa . Nie to co my . Będe też pomału zmykać i pojawię się tradycyjnie kolo 14 Narazie. ładnie się to tak o nieobecnych wyrażać ? a ta trzecia zabrała się za robotę - ściągnęła zdjęcia z komórki i lezie do dziennika je wstawić może tam coś dojrzy reszta jak nie - to sorry za jakość postara się ta tzrecia o aparat w piątek na działce, to i w poniedziałek zdjęcia będą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 19.08.2009 11:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 Ty wiesz ile jeszcze czasu do POniedziałku?????????? Nie wytrzymam. Boże nia mam siły, w robocie taki zapernicz że masakra, Ci ludzie chyba nie mają co robić tylko pisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 19.08.2009 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 No i stałam się DOMOWNIKIEM FORUM GRZTULUJE DOMOWNIKA !!! I wylewek tez gratuluje ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts