anetina 20.10.2009 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 Ja jestem zła bo panele zaczeli układać i niektóre chyba sie troche zawigociły bo przewozilismy jak troszkę padało czy to wogóle możliwe? przecież w folii były ... czyli pewnie nie były zapieczętowane we folii :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 20.10.2009 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 http://www.acala.pl/aaa/slodko1.jpg To miało być to. Czasami się żle kod wkleja..... WRRRR przeniosłem fote gdzie indziej, teraz jest OK zostało jeszcze ? poczestowałabym się chętnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 20.10.2009 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 Ostatnia, to chyba ja tu przyszłam i powinno być na mnie Wypieram się wszystkiego!!!! A stąd już się nie ruszę ja tam tym bardziej się nigdzie nie ruszam językiem budowlanym nie gardzę ale to już chyba sąsiedzi nawet słyszą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 20.10.2009 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 Nie każdy rozumie że budowa domu wywołuje takie stresy że czasami człowiek sobie musi zrobić ...piiiiiiiiii hihihihi ja wiedziałam, ze mam ostry języczek ale teraz wiem, że mam bardzo ostry aż uszy więdną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 20.10.2009 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 Kofana olej to cieplym moczem i tyle. Kocham Cię i nie znikaj , bo kurwa w deprechę wpadne. nie tylko ty, jakby Kawika znikła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 20.10.2009 09:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 Nie każdy rozumie że budowa domu wywołuje takie stresy że czasami człowiek sobie musi zrobić ...piiiiiiiiii hihihihi ja wiedziałam, ze mam ostry języczek ale teraz wiem, że mam bardzo ostry aż uszy więdną no to nie tylko ty siostra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 20.10.2009 09:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 Kofana olej to cieplym moczem i tyle. Kocham Cię i nie znikaj , bo kurwa w deprechę wpadne. nie tylko ty, jakby Kawika znikła no normalnie wzruszylam się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 20.10.2009 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 gdzie bym Was zostawiła a niechbyś spróbowała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 20.10.2009 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 Łeeeeee a mnie to nikt nie przytuli ..... ja ... juz przytulam tuli ... tuli ... tuli ... tuli ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 20.10.2009 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 i kto mi powie że takie forum nie jest potrzebne i nie ma tu Wspaniałych Ludzi??? fora są wspaniałe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 20.10.2009 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 http://www.kozik.net.pl/wp-content/uploads/2006/09/warka7_1.jpg Zibi - dla Ciebie Wygląda jak czarna polewka. e tam ja tam widzę napis - ŻYWIEC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 20.10.2009 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 Kawika - zgłaszam protest Siostra, gdzie są fotki ??? yyyyyyy hhhhhhhhhhhhhmmmmmmmmm aaaaaaaaaaaa no ale czego???? jak to czego swojej chałupy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 20.10.2009 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 Kofana olej to cieplym moczem i tyle. Kocham Cię i nie znikaj , bo kurwa w deprechę wpadne. nie tylko ty, jakby Kawika znikła no normalnie wzruszylam się nie wzruszaj się, tylko pisz i dawaj fotki przeprowadzaj się a później ząłozymy wewontek - z własnego domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 20.10.2009 10:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 Kawika - zgłaszam protest Siostra, gdzie są fotki ??? yyyyyyy hhhhhhhhhhhhhmmmmmmmmm aaaaaaaaaaaa no ale czego???? jak to czego swojej chałupy nie mam będzie kuchnia, drzwi to coś nowego się pojawi na razie nic nowego nie widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 20.10.2009 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 no to czekamy z niecierpliwością na te drzwi, no i oczywiście na kuchnię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 20.10.2009 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 Dzieki za piwo z misiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 20.10.2009 10:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 Dzieki za piwo z misiem. a coś Ty taki powazny???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 20.10.2009 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 No wiesz , trochę byłem wpie....y . Coprawda daty mogą wskazywać na mnie , ale ja nie mam w zwyczaju ludzi obrażać, jak już to opi...ć. A uczólony jestem na ostre słowa bo moja kochana połowica co chwila mnie upomina gdy przychodzę z tym do domu. Jak się dowie o tym misiu tooooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 20.10.2009 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 Kofana olej to cieplym moczem i tyle. Kocham Cię i nie znikaj , bo kurwa w deprechę wpadne. nie tylko ty, jakby Kawika znikła no normalnie wzruszylam się nie wzruszaj się, tylko pisz i dawaj fotki przeprowadzaj się a później ząłozymy wewontek - z własnego domu Ja myślę ,że Dziewczyny liczą na to , że im wcześniej zakończy mąż kawiki u siebie tym wcześniej będą mogły go " wypożyczyć" do siebie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kwartet 20.10.2009 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 tak,tak,tak.ja chcę męża kawiki. natychmiast Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts