kawika 20.10.2009 10:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 No wiesz , trochę byłem wpie....y . Coprawda daty mogą wskazywać na mnie , ale ja nie mam w zwyczaju ludzi obrażać, jak już to opi...ć. A uczólony jestem na ostre słowa bo moja kochana połowica co chwila mnie upomina gdy przychodzę z tym do domu. Jak się dowie o tym misiu tooooo ja mojego męża też upominam jak jest w domu, bo są dzieci ale jak jest w robocie to nie zwracam na to uwagi nie przejmuj się - faktycznie daty się nałożyły, ale śledząc twoje posty (juz wcześniej) zauważyłam że mówisz to co myślisz zresztą - chyba nie chciałoby ci się zakładać osobnego wątku po to żeby na temat takiego nudnego dziennika jak mój pisać misiu - żonie na pewno by sie spodobał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kwartet 20.10.2009 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 najpierw twój aniołek mi nielatał a teraz mój budowlaniec nie wali młotem.dlaczego???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 20.10.2009 10:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 Kofana olej to cieplym moczem i tyle. Kocham Cię i nie znikaj , bo kurwa w deprechę wpadne. nie tylko ty, jakby Kawika znikła no normalnie wzruszylam się nie wzruszaj się, tylko pisz i dawaj fotki przeprowadzaj się a później ząłozymy wewontek - z własnego domu Ja myślę ,że Dziewczyny liczą na to , że im wcześniej zakończy mąż kawiki u siebie tym wcześniej będą mogły go " wypożyczyć" do siebie . yyyyyyyyyy do pracy chyba ale one swoich zdolnych meżów mają - po co im mój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 20.10.2009 10:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 tak,tak,tak.ja chcę męża kawiki. natychmiast a co do awatarków - coś ciężko dzisiaj net chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 20.10.2009 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 Kofana olej to cieplym moczem i tyle. Kocham Cię i nie znikaj , bo kurwa w deprechę wpadne. nie tylko ty, jakby Kawika znikła no normalnie wzruszylam się nie wzruszaj się, tylko pisz i dawaj fotki przeprowadzaj się a później ząłozymy wewontek - z własnego domu Ja myślę ,że Dziewczyny liczą na to , że im wcześniej zakończy mąż kawiki u siebie tym wcześniej będą mogły go " wypożyczyć" do siebie . yyyyyyyyyy do pracy chyba ale one swoich zdolnych meżów mają - po co im mój Tylko do pracy, to jasne. A oczym jeszcze myślałaś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 20.10.2009 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 Podpisujemy się i zamykamy temat - próbę skłócenia forumowiczów. Jak widać bezskuteczną. dziękujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 20.10.2009 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 Jak się dowie o tym misiu tooooo to dasz żonie do przytulania będzie wdzięczna za pamięć i miły gest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 20.10.2009 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 Ja myślę ,że Dziewczyny liczą na to , że im wcześniej zakończy mąż kawiki u siebie tym wcześniej będą mogły go " wypożyczyć" do siebie . musiałeś o tym głośno mówić ??? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 20.10.2009 10:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 Kofana olej to cieplym moczem i tyle. Kocham Cię i nie znikaj , bo kurwa w deprechę wpadne. nie tylko ty, jakby Kawika znikła no normalnie wzruszylam się nie wzruszaj się, tylko pisz i dawaj fotki przeprowadzaj się a później ząłozymy wewontek - z własnego domu Ja myślę ,że Dziewczyny liczą na to , że im wcześniej zakończy mąż kawiki u siebie tym wcześniej będą mogły go " wypożyczyć" do siebie . yyyyyyyyyy do pracy chyba ale one swoich zdolnych meżów mają - po co im mój Tylko do pracy, to jasne. A oczym jeszcze myślałaś. do gotowania???!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 20.10.2009 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 to też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 20.10.2009 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 Ludziska gdzie Wy pracujecie, ze tyle postow napisaliscie (chodzi mi o czas wolny w pracy). Kawka fotki kuchni gdzie sa??? Juz montuja, wiec cos pewnie pokazac juz mozna . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 20.10.2009 12:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 Ludziska gdzie Wy pracujecie, ze tyle postow napisaliscie (chodzi mi o czas wolny w pracy). Kawka fotki kuchni gdzie sa??? Juz montuja, wiec cos pewnie pokazac juz mozna . nie mam zdjęć - szanowny zajęty ocieplaniem, to łachę robi że w ogóle się odezwie i da znać że coś się dzieje pracujemy pracujemy - ale foruma ciągle włączonego mam, więc jak coś to pyk i jest pościk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 20.10.2009 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 Ludziska gdzie Wy pracujecie, ze tyle postow napisaliscie (chodzi mi o czas wolny w pracy). Kawka fotki kuchni gdzie sa??? Juz montuja, wiec cos pewnie pokazac juz mozna . nie mam zdjęć - szanowny zajęty ocieplaniem, to łachę robi że w ogóle się odezwie i da znać że coś się dzieje pracujemy pracujemy - ale foruma ciągle włączonego mam, więc jak coś to pyk i jest pościk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 20.10.2009 12:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 no też tak mam ale wybaczyć muszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 20.10.2009 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 Ludziska gdzie Wy pracujecie, ze tyle postow napisaliscie (chodzi mi o czas wolny w pracy). powiedzmy, ze nie powiem :D Kawka fotki kuchni gdzie sa??? Juz montuja, wiec cos pewnie pokazac juz mozna . no własnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 20.10.2009 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 wybaczaj Kawika, wybaczaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 20.10.2009 12:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 wybaczaj Kawika, wybaczaj no muszę zadzwoniłam i pytam jak tam kuchnia a On na to: "Ładna" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 20.10.2009 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 wybaczaj Kawika, wybaczaj no muszę zadzwoniłam i pytam jak tam kuchnia a On na to: "Ładna" też bym się wściekła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 20.10.2009 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 Witaj Kawika mam pytańko z jakiej firmy masz okna i czy jesteście zadowoleni, bo my zrobiliśmy wyceny w kilku miejscach w Sączu i wiem, że nic nie wiem Byliśmy w Dako, Widok, Okno na świat, Bogdański i jeszcze w jednym.....już sama nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 20.10.2009 17:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 Witaj Kawika mam pytańko z jakiej firmy masz okna i czy jesteście zadowoleni, bo my zrobiliśmy wyceny w kilku miejscach w Sączu i wiem, że nic nie wiem Byliśmy w Dako, Widok, Okno na świat, Bogdański i jeszcze w jednym.....już sama nie wiem my mamy okna firmy Violin -załatwiane przez firmę MarkPlast okna jak ona, wyszły tam najtaniej jedno nam pękło na ramie, ale nie ma problemu z gwarancją trudno wybrać, ja teraz wybrałabym chyba Bogdańskiego - ale on był najdroższy sama nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts