les111 20.10.2009 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 No Kawika tempo ho,hoooooo, czytałem o tej feralnej bramie garażowej i pytanka jakiej firmy i gdzie kupiłaś trzymaj się ciepło i zlej te pomówienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 20.10.2009 17:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 No Kawika tempo ho,hoooooo, czytałem o tej feralnej bramie garażowej i pytanka jakiej firmy i gdzie kupiłaś trzymaj się ciepło i zlej te pomówienia less - jak dawno cię nie słyszałam brama firmy Krispol (kupowana w firmie Markplast-właściciel naprawdę super gość) ale brama już nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 20.10.2009 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 A może jutro będą zdjęcia kuchni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga031 20.10.2009 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 Witaj kawika,tempo macie imponujące!! Trafiłam na twój dziennik przypadkiem,ale jest on dla mnie "pokrzepieniem",że i nam się uda wyrobić w czasie z przeprowadzką,a jesteśmy na etapie wylewek. Jak widzę to zaczęlismy budowę w tym samym okresie(u nas końcem kwietnia 2009 zaczęło się budowlane szaleństwo),ale my nasze obecne mieszkanie (sprzedane)mamy opuścic do końca stycznia2010,tylko że jeszcze tyyylee przed nami..Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 21.10.2009 05:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 Witam Miłego dnią wszystkim życze. Jak się dowie o tym misiu tooooo to dasz żonie do przytulania będzie wdzięczna za pamięć i miły gest Posłuchałem porady /kwiaty / i .... Narobiłem tylko zamieszania. Małżonka zrobiła się ostrożna czegoż to ja będę od niej potrzebował za te kwiaty . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 21.10.2009 05:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 Witam wszystkich pracowicie. Słoneczka zyczę i ciepełka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 21.10.2009 06:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 Dzień doberek aga031 - cieszę się że mój dziennik jest dla kogoś pokrzepieniem, zdązycie przecież jeszcze 3 miesiące, a u nas wykończeniówka zaczęła się jakoś 1 wrzesnia wiec w dwa miesiące wszystko gotowe, na pewno się uda, kciuki za Was trzymać będę zzbbyyyssiuu - kurde, aleś zabłysnął w oczach małżonki (i nie tylko) no prosze nawet nasze rady się na coś przydają takiemu specowi jak ty anetko - witam i Ciebie - nareszcie, w domku rozumiem wszystko ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 21.10.2009 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 Dzień doberek anetko - witam i Ciebie - nareszcie, w domku rozumiem wszystko ok. dzięki, w domku w porządku. Dziś pierwszy raz nasza niania jest sama cały dzień z chłopakami- zobaczymy jak sie będą bawic Poza tym ok. Wszystko działa , choc na piecu trzeba zmienić system grzania. W nocy jest za chłodno- jestem przyzwyczajona do blokowego ciepełka a gdy dziś wstawałam 4 razy w nocy do dzieciarni to zimno mi było. Dziś przyjeżdżają montowac jedną szafę, u chłopaków. Huuuurrra! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 21.10.2009 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 A może jutro będą zdjęcia kuchni? już wiemy, że nie siostra podpadła mężowi :D a za tą karę to ja bym się wściekła tak naprawdę, dlaczego wczesniej prądu w domu nie mieliście ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 21.10.2009 07:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 na pewno wszystko będzie ok z chłopakamitrzymam kciuki za szafę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kwartet 21.10.2009 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 Witajcie w ten piękny, deszczowy dzień I mnie deprecha dopada jak pomyślę,że mój dach ma się robić a się nie robi bo pada. I domek moknie. Rozpuści sie w tym deszczu A czym okładacie tak ładnie schody? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 21.10.2009 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 Dzień doberek anetko - witam i Ciebie - nareszcie, w domku rozumiem wszystko ok. dzięki, w domku w porządku. Dziś pierwszy raz nasza niania jest sama cały dzień z chłopakami- zobaczymy jak sie będą bawic Poza tym ok. Wszystko działa , choc na piecu trzeba zmienić system grzania. W nocy jest za chłodno- jestem przyzwyczajona do blokowego ciepełka a gdy dziś wstawałam 4 razy w nocy do dzieciarni to zimno mi było. Dziś przyjeżdżają montowac jedną szafę, u chłopaków. Huuuurrra! niania na pewno sobie poradzi a coś nie tak z grzaniem? dlaczego słabo grzeje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 21.10.2009 07:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 A może jutro będą zdjęcia kuchni? już wiemy, że nie siostra podpadła mężowi :D a za tą karę to ja bym się wściekła tak naprawdę, dlaczego wczesniej prądu w domu nie mieliście ? no podpadłam, nawe nie odezwał się dzisiaj - jeszcze prund był tylko z erbetki ciągniety kablem przez okna, a teraz już kabelki w ziemi są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 21.10.2009 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 a coś nie tak z grzaniem? dlaczego słabo grzeje? wszystko jest dobrze. Tylko programator jest ustawiony na czas dzienny i czas nocny, czy jakos tak W każdym razie reguluje temperature tak, że w dzień jest cieplej a w nocy jest mniejsze grzanie. Pewnie to i zdrowiej spac ale mi zimno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 21.10.2009 07:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 Witajcie w ten piękny, deszczowy dzień I mnie deprecha dopada jak pomyślę,że mój dach ma się robić a się nie robi bo pada. I domek moknie. Rozpuści sie w tym deszczu A czym okładacie tak ładnie schody? kwartecik - awatarek zmieniony jak widzę domek się nie rozpuści nie martw się w końcu z cukryu nie jest schody - są bukowe u mnie nie pada ale słoneczka niet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kwartet 21.10.2009 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 Bardzo ładne. Też kiedyś bedziemy okładać dlatego pytam. A budowlaniec nie chciał kopać to go zmieniłam. jeśli mąż nie będzie budowal jak należy to też go zmienię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 21.10.2009 07:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 Bardzo ładne. Też kiedyś bedziemy okładać dlatego pytam. A budowlaniec nie chciał kopać to go zmieniłam. jeśli mąż nie będzie budowal jak należy to też go zmienię ee tam nie przejmuj się, budowa sprawia że wszyscy zbyt szybko dajemy się ponieść nerwom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 21.10.2009 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 A może jutro będą zdjęcia kuchni? już wiemy, że nie siostra podpadła mężowi :D a za tą karę to ja bym się wściekła tak naprawdę, dlaczego wczesniej prądu w domu nie mieliście ? no podpadłam, nawe nie odezwał się dzisiaj - jeszcze prund był tylko z erbetki ciągniety kablem przez okna, a teraz już kabelki w ziemi są mocno podpadłaś daj znać, gdy wybaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 21.10.2009 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 a coś nie tak z grzaniem? dlaczego słabo grzeje? wszystko jest dobrze. Tylko programator jest ustawiony na czas dzienny i czas nocny, czy jakos tak W każdym razie reguluje temperature tak, że w dzień jest cieplej a w nocy jest mniejsze grzanie. Pewnie to i zdrowiej spac ale mi zimno na pewno jest zdrowiej u nas np. bysmy nie dali rady spać, gdyby temperatura była wyższa niż 18 stopni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 21.10.2009 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 Witajcie w ten piękny, deszczowy dzień I mnie deprecha dopada jak pomyślę,że mój dach ma się robić a się nie robi bo pada. I domek moknie. Rozpuści sie w tym deszczu A czym okładacie tak ładnie schody? kwartecik - awatarek zmieniony jak widzę domek się nie rozpuści nie martw się w końcu z cukryu nie jest schody - są bukowe u mnie nie pada ale słoneczka niet u mnie tez pada dom rzeczywiście się nie rozpuści, ale postęp prac spada przy takiej pogodzie a ja będę miała schody chyba z dębu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts