kawika 21.10.2009 07:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 wybaczy, wybaczy - nie ma wyjścia znowu nieporozumienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 21.10.2009 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 Bardzo ładne. Też kiedyś bedziemy okładać dlatego pytam. A budowlaniec nie chciał kopać to go zmieniłam. jeśli mąż nie będzie budowal jak należy to też go zmienię ee tam nie przejmuj się, budowa sprawia że wszyscy zbyt szybko dajemy się ponieść nerwom zgadzam się z siostrzyczką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 21.10.2009 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 wybaczy, wybaczy - nie ma wyjścia znowu nieporozumienia wyrozumiała z ciebie żona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 21.10.2009 07:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 wybaczy, wybaczy - nie ma wyjścia znowu nieporozumienia wyrozumiała z ciebie żona czasem za bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 21.10.2009 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 ja podobnie niestety, to się czasami przeciwko nam obraca :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 21.10.2009 07:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 ja podobnie niestety, to się czasami przeciwko nam obraca :D ano zazwyczaj tak jest chłopy po prostu inne myślenie mają, a czasem w ogóle nie myślą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 21.10.2009 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 ja podobnie niestety, to się czasami przeciwko nam obraca :D ano zazwyczaj tak jest chłopy po prostu inne myślenie mają, a czasem w ogóle nie myślą nie zgłaszam sprzeciwu do twych słów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 21.10.2009 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 ja podobnie niestety, to się czasami przeciwko nam obraca :D ano zazwyczaj tak jest chłopy po prostu inne myślenie mają, a czasem w ogóle nie myślą nie zgłaszam sprzeciwu do twych słów znalezione ostatnio: "Facet mądrzeje z wiekiem, najczęściej jest to wieko od trumny" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 21.10.2009 08:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 ja podobnie niestety, to się czasami przeciwko nam obraca :D ano zazwyczaj tak jest chłopy po prostu inne myślenie mają, a czasem w ogóle nie myślą nie zgłaszam sprzeciwu do twych słów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 21.10.2009 08:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 znalezione ostatnio: "Facet mądrzeje z wiekiem, najczęściej jest to wieko od trudmny" no niestety - trochę za późno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 21.10.2009 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 ale bez tych facetów byłoby nudno, są jacy są a my i tak ich kochamy, nie?! cześć wpadłam się przywitać, ale zapierdzielacie z robotą , ależ bym chciała być już na tym etapie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 21.10.2009 08:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 ale bez tych facetów byłoby nudno, są jacy są a my i tak ich kochamy, nie?! cześć wpadłam się przywitać, ale zapierdzielacie z robotą , ależ bym chciała być już na tym etapie no by łoby nudno - szczególnie w nocy zapierdzielać musimy - bo zostałom chyba 10 dni dzięi ze wpadłaś i zapraszam ponownie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edytkazet 21.10.2009 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 to o facetach to prawda :) śliczne schody Aneta a ile mają te Twoje słodkie szkraby? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 21.10.2009 08:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 to o facetach to prawda :) śliczne schody Aneta a ile mają te Twoje słodkie szkraby? rozumiem że to pytanie do anety-we? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edytkazet 21.10.2009 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 tak tak to bliźniaki z tego co wyczaiłam? A Twoje Kawika w jakim wieku? Pytam bo mój we wrzesniu rok skończył i boję się co to będzie jak się przeprowadzimy - narazie z babcią siedzą (moją mamą) albo ciocią jak mama w pracy a jak sie przeprowadzimy to będzie bliżej teściowej i tego sie boję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 21.10.2009 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 znalezione ostatnio: "Facet mądrzeje z wiekiem, najczęściej jest to wieko od trudmny" no niestety - trochę za późno no za póxno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 21.10.2009 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 tak tak to bliźniaki z tego co wyczaiłam? A Twoje Kawika w jakim wieku? Pytam bo mój we wrzesniu rok skończył i boję się co to będzie jak się przeprowadzimy - narazie z babcią siedzą (moją mamą) albo ciocią jak mama w pracy a jak sie przeprowadzimy to będzie bliżej teściowej i tego sie boję edytko, to bliźniaki. Maja trochę ponad 2,5 roku. A Twoja teściowa taka straszna??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 21.10.2009 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 ale bez tych facetów byłoby nudno, są jacy są a my i tak ich kochamy, nie?! no kochamy oni nas też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 21.10.2009 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 Siostry i nie siostry zapraszam dla poprawy humoru na wewontek http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?p=3722047#3722047 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edytkazet 21.10.2009 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 teściowa fajna tylko mały z nią mało przebywał do tej pory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts